Моля за съвет или предположение!

28.04.13
19:29

Здравейте аз съм на 23год. тежа 88-90кг висок съм около 177см. стажа ми в залата е почети 9 год вече като в последните 2-3 год се старая да поддържам добро хранене,а за тренировките винаги гледам да са добри и разнообразни.Проблема ми е че имам малко мазнини по корема в долната част и то не много но се вижда и това стана така защото не наблягах на корема преди а сега от няколко месеца наблягам както трябва и взех да изгарям мазнините ,но реших и да напражвя малко НВД.Храненето ми по принцип за ден е 5 яица около 600-700 гр пилешко бяло месо плиус риба или телешко и някой протеинов шеик това са ми от протейните а от към въглехидрат ям 1 филия типов хляб и 2 пати дневно около 200гр ориз или картофи и 2 пъти овес смлян който се пие като шеик плиус за деня салати и плодове общо взето е това.Пия глутамин и БЦАА в тренирожачните дни които са 3 седмично.Та почнах НВД-то като при него намалих само порцийте на 150гр ориз или картофи и махнах едните трици и малко ми падна силата в началото,но си казах ОК докато тялото привикне но всъщтност стана така че след 3 седмици на НВД рухвам изцяло мъчат ме килограми които не са ме мъчили от години и започнах да получавам мускулни трески като че ли не съ бил в залата от 1год и сега почвам пак.Не е нормалната треска която си имаш след тренировка.Сега запо4нах да си връщам същите въглехидрати за да видя как ще е.Работя по 6 дена в седмицата като съм постоянно на крака и смяната ми е от късно следобед до рано нощем и се старая и спя всеки ден по 7-8 часа ,но нещо прсото не е наред не се чувствам в кондиция и ме притеснява това как силата ми рязко си заминава.Ако имате някакво предположение или някой ако знае нещо да сподели,че ме мъчи какво става.

Carbohydrate

01.05.13
21:12

Без въглехидрат е така, няма начин ;)

01.05.13
21:38

казано от purebody на 28.04.13, 19:29:

Здравейте аз съм на 23год. тежа 88-90кг висок съм около 177см. стажа ми в залата е почети 9 год вече като в последните 2-3 год се старая да поддържам добро хранене,а за тренировките винаги гледам да са добри и разнообразни.Проблема ми е че имам малко мазнини по корема в долната част и то не много но се вижда и това стана така защото не наблягах на корема преди а сега от няколко месеца наблягам както трябва и взех да изгарям мазнините ,но реших и да напражвя малко НВД.Храненето ми по принцип за ден е 5 яица около 600-700 гр пилешко бяло месо плиус риба или телешко и някой протеинов шеик това са ми от протейните а от към въглехидрат ям 1 филия типов хляб и 2 пати дневно около 200гр ориз или картофи и 2 пъти овес смлян който се пие като шеик плиус за деня салати и плодове общо взето е това.Пия глутамин и БЦАА в тренирожачните дни които са 3 седмично.Та почнах НВД-то като при него намалих само порцийте на 150гр ориз или картофи и махнах едните трици и малко ми падна силата в началото,но си казах ОК докато тялото привикне но всъщтност стана така че след 3 седмици на НВД рухвам изцяло мъчат ме килограми които не са ме мъчили от години и започнах да получавам мускулни трески като че ли не съ бил в залата от 1год и сега почвам пак.Не е нормалната треска която си имаш след тренировка.Сега запо4нах да си връщам същите въглехидрати за да видя как ще е.Работя по 6 дена в седмицата като съм постоянно на крака и смяната ми е от късно следобед до рано нощем и се старая и спя всеки ден по 7-8 часа ,но нещо прсото не е наред не се чувствам в кондиция и ме притеснява това как силата ми рязко си заминава.Ако имате някакво предположение или някой ако знае нещо да сподели,че ме мъчи какво става.

Това по-скоро прилича на НМД отколкото на НВД.

01.05.13
23:56

^nope нвд sucks

убийте ме с камъни :(

07.05.13
16:15

Да съгласен съм то не НВД ,а и аз не съм се изразил правилно не че съм искал да правя НВД а просто реших да намаля въглехидрата малко.Това е ако някой има нещо на идея да каже а и аз не питам относно диетата ,че да обсъждаме нея ,а прсото искам да знам дали е визможно това да укаже таква голямо влияние въпреки ,че на мен не ми се вярва ,но все пак питам а относно НМД-то горе-долу така изглейда ,но не се старая де е така просто такива неща ям че нямат мн мазнини но все пак през деня ползвам по салатите зехтин и от млечните продукти като ям също набавям все някакви мазнини.

07.05.13
16:34

казано от purebody на 07.05.13, 16:15:

Да съгласен съм то не НВД ,а и аз не съм се изразил правилно не че съм искал да правя НВД а просто реших да намаля въглехидрата малко.Това е ако някой има нещо на идея да каже а и аз не питам относно диетата ,че да обсъждаме нея ,а прсото искам да знам дали е визможно това да укаже таква голямо влияние въпреки ,че на мен не ми се вярва ,но все пак питам а относно НМД-то горе-долу така изглейда ,но не се старая де е така просто такива неща ям че нямат мн мазнини но все пак през деня ползвам по салатите зехтин и от млечните продукти като ям също набавям все някакви мазнини.

Да това оказва влияние, най-вече защото мазнините са много малко.

Пиши грамотно, моля. От една страна е крайно неуважително, от друга страна това много затруднява четящите да разбират правилно мислите ти. Цифрите не са букви.

Прочети статиите за хранителните режими и обърни внимание на тази за НВД. Направи нещата поне приблизително както трябва, а не на око. Не е много ясно храната ти дали е достатъчно на фона на режима като цяло. Помисли и дали се натоварваш адекватно. Нормално е при енергийна рестрикция да загубиш тонус.

08.05.13
16:48

ОК извинявам се ако съм оставил такова впечатление за неуважение,няма такова нещо.За НВД-то съм чел и статийте и лични мнения в фарума,но като цяло аз не искам да правя НВД защото прсото ежедневието ми е натоварено и нямам сила ако го правя ,а и другото нещо е че може би организма ми е свикнал да работи на въглехидрат а не на мзнини и относо съвета на Петя ще я послушам и ще ги увелича малко мазнините.

Свикването с въглехидратите може би е въпрос на психологически елемент в главата ти. :) Ако увеличиш мазнините без да пипаш нищо друго, обаче, може доста да промениш енергийния прием. Само напомням, защото това може да се отрази на свалянето ти изобщо. НВД не значи хранене без въглехидрати, щом си чел - знаеш.

09.05.13
15:52

Да,това отностно свикването може и така да е прсото на психическа основа,но и не е мое разсъждение,а го бях чел тук някъде из форума.А за мазнините ще се помъча оределено да ги вдигна започнах да ям и авокадо,но лошото е че имам храносмилателни проблеми с кисело и преясно мляко и ядките всякакви видове.Но по принцип през деня със сигурност хапвам по малкото зехтин и около 150-200гр маслини,а сега и авокадото,но нз каво още би могло да ми помогне което богато на мазнини.НВД-то да знам че не е без въглени,а и аз си ям просто гледам да не са много защото самото ми ежедневие е такова,че работя до през ноща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1