02.05.13
04:55
Надявам се да не съм объркал раздела или мястото но малко зор видях докъто видя от къде да постна тема та към въпроса. Здравейте на 18 години съм след 2 месеца правя 19 мама е висока някаде 160 и нещо тати към 176 аз съм някаде 171 искам да попитам правил съм 5 цикъла със стероиди горе долу в нормата без да превишавам и съм чувал много че тестостерона има шанс да спре растежа заради вкалцирването на хрущялните епизи тука днес прочетох от някакъв пич пак в подобна тема че не тестостерона спирал растежа а естрогена та искам да ако можете да ми отговорите има ли шанс да не са ми напълно вкалцирани хрущялните епифизи за което се надявам и баскет мисля да плувам и фитнес тренирам дали мога да дръпна още на височина че и дай боже 5 10 санта .
Източник: За растежа на костите http://www.bb-team.org/forums/viewthread/68048#ixzz2S61MjEb7
Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.05.13 09:09.
02.05.13
09:05
Вместо да се притесняваш за това дали ще пораснеш с още няколко сантиметра, започни да се тревожиш за матурата по български език..
02.05.13
09:09
От една страна в този форум не се обсъждат теми, свързани пряко или косвено с употребата на забранени субстанции. Това, че на 18-19 годишна възраст вече си положил завидни усилия да нанесеш сериозни поражения на хормоналната си система, е лично твой проблем. Приемането на лекарства, от които не си имал нужда, си има цена и всеки си я плаща сам. От друга страна дискусията за растежа на височина сме я водили много пъти, търсачката ще ти помогне достатъчно.