Този режим добър ли е за покачване на ММ?

01.05.13
13:24

Здравейте, първо да кажа че сигурно ви е омръзнало да четете едни и същи теми, но всеки има своите грижи.
По темата: На 15 години съм, тежа 63-4кг и висок съм около 1.74. Тренирам фитнес и стреет фитнес (фитнес 4 пъти седмично, а стреета 3 пъти седмично).
Ходя на фитнес през делниците, но като изключим сряда(почивка), а на стреет в вторник, четвъртък и неделя (вторник и четвъртък не ми е натоварена програмата в фитнеса).
Въпроса ми е дали храненето ми долу горе бива..
Хранене:
1.Сутрин - 100гр. овесени ядки + 2-3 ябълки + няколко филийки намазани с извара
2.Обед - по принцип го разнообразявам и ям това което е наготвено, но винаги гледам да има поне 200гр месо или да е орис, леща и т.н..
3.Преди тренировка ям 1-2 банана
4.След тренировка ям сандвич с пилешко месо
5.Преди вечеря ям мляко, филийки
6.Вечерята ми е каквото има на масата, но у дома се готвят повече постни ястия и като включим няколко меса..

Това ми е програмата за хранене, но винаги я разнообразявам с различни плодове и като добавям нови и нови храни. Главно искам да покача чиста ММ, но не знам дали този хранителен режим е достатъчен и се чудя дали да си купя протеин на прах или суроватъчен протеин..

Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Goddamnson на 05.05.13 04:35.

01.05.13
15:45

А каква е разликата между протеина на прах и суроватъчния? :D

02.05.13
01:17

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Заместването на букви с цифри не се толерира тук!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.05.13 07:57.

02.05.13
09:55

казано от El_ tiggeraso на 01.05.13, 15:45:

А каква е разликата между протеина на прах и суроватъчния? :D

Е’м не знам, мислех че има някаква разлика :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.05.13 13:31.

04.05.13
09:32

С това ядене и 7 тренировки седмично не очаквай да качиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1