29.09.05
19:15
Ееее бихме ги!!! Да ни е честита победата и да пожелаем успех и на другите БГ отбори да се представят достойно!
29.09.05
20:07
А левски мачкат гадните французи.:)
Жалко за Локото :(
Бях на стадиона и казвам с ръка на сърцето, че беше най - великият мач на който съм бил. Сутринта не бяхме на този свят и на работата полувината Левскари, а другата полувина ЦСКАри и тръгвахме заедно по кръчмите и си пожелавахме успех. Просто днешният ден ще остане в историята. Честито на всички БЪЛГАРИ за победите! На Армията като ревна стадиона ми настръхна косата и беше неописуемо. Според мен заслужихме победите и дано имаме още, защото го заслужаваме, България е най - велика!
по-здрави
Даммм с Емо и приятели бяхме заедно атмосферата беше ЯКАААА най добрата стадиона пълен всичко на макс. Само ЦСКА
Абе нечовешко беше. Просто днес е велик ден! Червени и сини заслужават поклон днес!
по-здрави
Бербатов игра доста в Германия, но сега психиката му нещо бе разбита като видя какво представлява стадиона. Искам да видя запис на мача и зареди Митко да видя как е играл. Но се караше на съотборниците си и ги подреждаше, а треньора им нещо незнаеше как да ги подреди.
по-здрави
30.09.05
14:13
[quote author=“Emil_mlo”]Абе нечовешко беше. Просто днес е велик ден! Червени и сини заслужават поклон днес!
няма 2 мнения по този въпрос !! пази се европаааа 8) :D
Емо.. чул си как рева аз от сектор В :wink: :lol:
точно на 15 метра от нас дойде Хидиуед и компаня да се радват.. беше страшно.. просто страшно... размазахме ги 8) Жална им майка на другите отбори в групата :twisted:
[quote author=“perlsite”]Емо.. чул си как рева аз от сектор В :wink: :lol:
точно на 15 метра от нас дойде Хидиуед и компаня да се радват.. беше страшно.. просто страшно... размазахме ги 8) Жална им майка на другите отбори в групата :twisted:
Сектор Б се проявиха яко при призивите на Г Кой сега е номер 1 ? аз лично никога не бях чувал подобно нещо