16.04.13
11:11
Здравейте! През последните 48 часа съм спал 25 часа, което си е множко и пак ми се спи. Тренирам редовно (4-5 пъти в седмицата) от нова година (2 януари 2013). През последната седмица съм много уморен. Спя по 7-9 часа. Имам нисък прием на въглехидрати, понеже в момента отслабвам. Не пия редовно добавки. Нормално ли е? Просто при една от последните ми тренировки пребледнях и си тръгнах, пък тренировката си беше лека. На какво се дължи това и има ли повод за притеснение? И вените на ръката ми изскочиха, а пия по 3 литра вода на ден.
16.04.13
11:29
При не достатъчно добра преценка на натоварването и храненето - абсолютно нормално е да се случи. Повод за притеснение няма, но случката трябва да ти подскаже, че не винаги ‘повече’ значи ‘по-добре’. Не е ясно как тренираш и как се храниш, но със сигурност в тези две посоки са причините за тази отпадналост. За да тренираш при подобен режим, за такъв период от време и без да стигаш до такова положение, е нужно да разполагаш с определено ниво на знания и опит. В момента набираш този опит. :) Почини си, премисли нещата и после продължавай.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.04.13 11:30.
16.04.13
11:33
Здравей, Димитър!
До колкото виждам си на хранителен режим за редуциране на мазнини. Но като цяло приемаш ли достатъчно количество качествена и разнообразна храна? Лично аз когато не съм яла добре през деня се чувствам отпаднала и нямам достатъчно сила, за да си направя нормална тренировка.
Хвърли един поглед на статиите за съня.
Мнението беше редактирано от Венета Гаджева на 16.04.13 11:38.
16.04.13
11:50
Както и да го погледнеш, без въглехидрат не става. Това е нормално състояние без него. Почваш да едеш мускулите. прекалено си го занижил и не се възстановяваш....Затова организъма търси спасение. Скоро ще се издухаш :D .
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.04.13 11:54.
16.04.13
12:04
Благодаря за бързите отговори! Статията за съня ми помогна много! Тренировките ми наистина са си дълги (2 часа и половина средно) може и от това да е. Вчера пропуснах, понеже се чувствах много зле, сега ще обядвам и след 2 часа ще отида. Не приемам много разнообразна храна за съжаление. Сега на обяд преди тренировка да приема ли въглехидрати или не? И в кои часове е най-добре да се приемат въглехидрати? Пия вода предимно след обяд (преди обяд не повече от литър, а след обяд около 3 литра).
16.04.13
17:50
Повече от един час не виждам смисъл да тренираш. При два часа и половина тренировка единственото, което правиш е да скапваш организма си буквално, не можеш да се възстановиш.
16.04.13
19:06
казано от Бодибилдър на 16.04.13, 17:50:
Повече от един час не виждам смисъл да тренираш. При два часа и половина тренировка единственото, което правиш е да скапваш организма си буквално, не можеш да се възстановиш.
Да но на мен само 50 минути ми е кардиото и 20 минути коремните при всяка тренировка. Отделно като тренирам и някоя друга мускулна група и нещата отиват към 2 и половина. Само кардио ли да правя?
18.04.13
11:10
Опитай се да ограничиш тренировките на максимума от час час и половина.И как го постигаш това да тренираш 5 дни в седмицата и пак тренировките ти да са по над 2 часа?!Нещо в програмата ти куца...
02.05.13
12:56
Всяко нещо, колкото и хубаво да е, ако се прекалява с него - става вредно, защото е за сметка и на други полезни неща в същото време и пренатрупване.
Знаете ли хубавата българска приказка за Кума Лиса? Ако не или ако искате да я прочетете отново вече можете да направите това в интернет на http://napred.bg/кума-лиса-наказана.html. Това е Напред.БГ а в този български сайт можете да намерите и приказката за Дядо Мраз, която да прочетете на вашите деца. Ето и връзка към тази българска приказка http://napred.bg/дядо-мраз.html.
Ако имате приятел, който има имен ден в следващите няколко дни и седмици можете да му изпрати картичка за имен ден от http://napred.bg/картички-за-имен-ден.html. Със сигурност ще го зарадвате.
Последвайте връзката http://napred.bg/www.btvnews.bg.html и ще намерите ревю на големия новинарски сайт на БТВ - btvnews.bg.
Мнението беше редактирано от Ганчо Бонев на 17.05.13 11:16.