Избор на BCAA

Темата е заключена.

02.05.13
19:24

Привет :)

Кои BCAA на коя марка ще ми препоръчате ? Ефекта , който целя е да запазя мускулната си маса в период на чистене. Пил съм една кутия BCAA Blast на pure nutrition и съм доволен , също и BCAA Xpress на Scitec. Чета добри отзиви за Modern BCAA на USP Labs - какво ще ми препоръчате ?
Принципно приемам между 10 до 20гр. в тренировъчни дни , в зависимост от това колко калории приемам на ден (в дни с по-оскъдно количество > повече BCAA) . Тежа 84кг , често имам и двуразови тренировки.
Накратко ви моля за насока към BCAA и препоръка за дозировката (като се има в предвид, че целта ми е да сведа до МИНИМУМ загубите на мускулна маса) :)
Благодаря предварително!
Поздрави !

Има доста такива теми вече, включително и за продуктите, които визираш. Разгледай ги, нека не дублираме.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1