03.05.13
11:00
Здравейте Казвам се Ани на 17 години съм и се занимавам активно със спорт (кик бокс) от близо 2 години. Висока съм 163 см и тежа 54 килограма проблемът ми е със големите бедра съответно и прасци. Ходя на бокс 5 дни в седмицата от скоро ходя и да бягам на стадиона , ходя и на фитнес ,но скоро имам състезание и съм го поспряла , но когато нямам правя двуразови . Водя здравословен начин на живот от към храните се лишавам от много работи (понякога си позволявам сладко) избягвам пържено тестено газирано и пр. Не пуша не пия и спя по 8 часа , пия много вода от 4-5 литра . Взимам хранителни добавки като л-карнитин , аминокиселини , фат бърнар и суроватъчен протеин. Целта ми е да изчистя още малко от корема и най вече да сваля мазнинките от краката и прасеца , имам и мускули по краката и прасците но има и мазно което се мъча от доста време да премахно ,но безуспешно ... Благодаря предварително за отделеното време и препоръките от ваша страна :))
Пробвай да наблегнеш на храни,които потискат естрадиола и повишават тестостерона-броколи,карфиол,зеле,лелено семе,цели яйца,червени меса..Избягвай пакетирани в пластмасови опаковки храни,богати са на ксеноестрогени.
Йохимбе ХЦЛ- потиска адренорецепторите,които са отговорни за натрупването на мазнини в областта на корема,ханша и бедрата.
Кардио-например хийт тренировки или кръгови тренировки.
Диетата е най-важна,.Трябва да е стриктна и калкулирана.
Имай предвид,че крака се чистят най-трудно при жени.Поне при по-голямата част от нежния пол.