27.04.13
19:53
Здравейте, нов съм във форима.Направо ще питам без да удалжавам и искам ако може да ми се отговори възможно най - точният отговор :) Добри ли са гейнерите на Редис ? Изгодни са от към количество - цена , но дали са и качествени?Някой използвал ли е и ако ДА, да каже впечетленията си.
Във почти всеки продукт на Редис се използва Аспартам, доста е писано в форума за него поинтересувай се, изобщо не бих ти препоръчал тази марка!
28.04.13
00:19
Ако може линк нещо , че малко не мога да се ориентирам... Благодаря за бързият отговор ще погледна :) Но все пак искам да чуя и други мнения :)
28.04.13
08:21
Ето (почти) всички теми за Redis от форума ни.
28.04.13
13:40
Прочетах повечето :) Благодаря ти , че ми даде линка.Но все пак ако може някой конкретно да обясни повече, гледах в другите теми само ” разбирачи” и стигам до извода , че всички мънкат за едно и също нещо ” Щом е евтино не вземай ” нищо няма да стане от него само ще си дадеш парите на вятъра.И доста хора са писали коментари от типа на ” Съдържанието му не отговаря на това всъщност каквото съдържа” но никой не казва как е стигнал до този извод с доказателства...... Много се обърквам вече с тия теми в интернет.Имам чувството , че като чета в Българските форуми, като питаш нещо всеки изказва кореноо различно мнение с цел да покаже какъв професор е... Няма ли да срещна някой да обясни поне малко по - добре и да не се истъква какъв продукт той вземал и че едва ли не е станал Арнолд за 3 дена или пък Рони за 1 седмица с продуктуте на БСН или каквото и да е друго... Аз съм на 20 години и потдържам тяло но искам да кача още килограми и искам да си взема нещо добро за прилични пари ! Ако може някой да драсне нещо по актуално.А и се чудя също за това как може да пишат на етикета съдържанието да е минало през контрол на качество и анализи а после някакви ” компетенти фитнес инструктури които вземат стериоиди” да твърдят, че нищо не става от този продукт? Моля обяснете :)
28.04.13
13:47
Смисъл от гейнър няма така или иначе. Ако целиш да качваш маса яж сланина пържена в много олио,същото каквото и ще качиш от гейнъра е,но бая по-евтино :))
Приятел, в този форум няма инструктори на стероиди. И само искам да ти кажа, че в форум е нормално всеки да даде личното си мнение, се пак това му е целта. За продукта на Редис и отностно това, че евтиното било боклук донякъде са прави. Ще срещнеш много некомпетентни мнения, но се научи да отсяваш полезното от глупавото. Не смятам, че от каквато и да било добавка можеш да постигнеш някакви кой знае какви резултати и все пак ДОБАВКА означава, че към хранителния и тренировъчен режим ДОБАВЯШ нещо, а не разчиташ само на него. Маркитите, които са се доказали на пазара от години може да не са нещо кой знае какво, но поне знаеш какво пиеш, докато марки от сорта на Редис и някой български добавки, наистина не знаеш какво пиеш, няколко момчета на който всички трябва да благодарим събраха пари и направиха анализ на няколко подобни продукта и повярвай резултатите не са от най добрите. Ако цениш здравето си излез от това да търсиш плюсове в тази добавка, защото минусите са повече. Просто или си вземи качествена храна или си събери пари и си вземи нещо, което наистина си заслужава. Сайта има БОГАТА информация за гейнъри, техните плюсове, минуси. Обяснено е всичко толкова подробно. Просто си помогни сам и се разрови, ако не можеш да отсееш позената от безполезната информация явно не си за форум...
28.04.13
15:37
И пак старата песен на нов глас, начинаещ фитнес маниак решава да си вземе евтина добавка, пита дали е качествена, всички му казват, че не е и в резултат на това той остава крайно недоволен, защото не е чул това, което иска да чуе и заявява, че целия форум не е обективен и няма доказателства. Решение на проблема: вземаш 10 кила от гейнера, изпиваш ги за месец, месец и половина, виждаш какви са резултатите, друг начин няма добавки не се взимат според мнения на потребителите от форума, добавки се пробват. След като си толкова убеден, че другите не са прави опровергай ги!
28.04.13
17:30
Техните гейнъри са пълни със захар. Даже са скъпи за това, което има в тях.
01.05.13
00:06
казано от LOSER_X на 28.04.13, 14:07:
Приятел, в този форум няма инструктори на стероиди. И само искам да ти кажа, че в форум е нормално всеки да даде личното си мнение, се пак това му е целта. За продукта на Редис и отностно това, че евтиното било боклук донякъде са прави. Ще срещнеш много некомпетентни мнения, но се научи да отсяваш полезното от глупавото. Не смятам, че от каквато и да било добавка можеш да постигнеш някакви кой знае какви резултати и все пак ДОБАВКА означава, че към хранителния и тренировъчен режим ДОБАВЯШ нещо, а не разчиташ само на него. Маркитите, които са се доказали на пазара от години може да не са нещо кой знае какво, но поне знаеш какво пиеш, докато марки от сорта на Редис и някой български добавки, наистина не знаеш какво пиеш, няколко момчета на който всички трябва да благодарим събраха пари и направиха анализ на няколко подобни продукта и повярвай резултатите не са от най добрите. Ако цениш здравето си излез от това да търсиш плюсове в тази добавка, защото минусите са повече. Просто или си вземи качествена храна или си събери пари и си вземи нещо, което наистина си заслужава. Сайта има БОГАТА информация за гейнъри, техните плюсове, минуси. Обяснено е всичко толкова подробно. Просто си помогни сам и се разрови, ако не можеш да отсееш позената от безполезната информация явно не си за форум...
Просто попитах мнение , чел съм много по тези теми не съм начинаещ в областта на информираноста за добавки за тренировки и за каквото и да е било за фитнес, на зала съм ходил и ся съм се спрял на лостове.От 5 години съм наясно с нещата, просто попитах мнение за тази марка.А отностно ” фитнес инструкторите на стериоиди” - писъл съм го в кавички и няма да обяснявам защо и какво съм имал в предвид, би трябвало да се досещате... Идеята беше там да ми кажете кратко и ясно мнение без да ми обяснявате... И аз знам за храната тя е най - важна разбира се.Наясно съм и кои марки протеин , креатин , аминокиселини са най - добри и с цените съм наясно ... Просто исках мнение :) Пил съм от много различни марки и аз имам впечетления. НЕ съм пробвал Редис реших да питам в този форум...
01.05.13
00:10
казано от Teen Power на 28.04.13, 13:47:
Смисъл от гейнър няма така или иначе. Ако целиш да качваш маса яж сланина пържена в много олио,същото каквото и ще качиш от гейнъра е,но бая по-евтино :))
Е ти пък даваш много силно мнение :D Сланина в олио ... на 2-рата хапка и HeartAtack… :Х :D
01.05.13
16:31
Ти ако се занимаваше от 5 години едва ли щеше да правиш подобна тема.Не знам от къде е тоя зор да мерите пишки, но както и да е.
Продуктите на Редис, общо взето, не стават за нищо.До скоро и аз бях голям фен на гейнърите, ама да ти кажа няма смисъл или поне голям.Малтодекстрина не е бавен въгледхират, разгражда се бързо от огранизма.Мой съвет е да си купиш една суроватка, евентуално и креатин, и яж много въглехидрати.ПРЕДИМНО БАВНИ.А, ако настояваш за гейнър - Serious Mass е твоят продукт, ама да знаеш че поне 2 чувала ще ти трябват.
казано от Теодор Павлов на 01.05.13, 16:31:
ама да знаеш че поне 2 чувала ще ти трябват.
И какво ще стане след 2 чувала, ще стане само мускул като теб ли? :D
02.05.13
23:10
Пил съм матрицата на БСН , и протеина на Оптимум Нутришън знам кое какъв ефект има ... но сега реших да видя някой гейнер и по точно да питам за тая марка ... Аз като съм казал , че се занимавам с фитнес от 5 години, да не би всеки час всеки момент за това да мисля и блъскам... Това ми е като хоби , защото съм човек с ангажименти и задължения, не всеки е ученик или студент който не ходи на училище или някой който е безработен и има хиляди левове да ги дава на фитнес т.е. бодибилдинг... Не искам да ставам кой знай какъв, защото фитнеса е най - неблагодарният спорт ! Но при също така, най - здравословният при правилно практикуване.. :) Поздрави и толкова коментари са ми достатъчни :)
02.05.13
23:12
казано от Теодор Павлов на 01.05.13, 16:31:
Малтодекстрина не е бавен въгледхират, разгражда се бързо от огранизма
Малтодекстрин е полизахарид, който се използва като хранителна добавка. :)
03.05.13
15:58
казано от AgBOKATA на 03.05.13, 01:49:
Дениз не, че нещо ама какъв е “ефекта от Синтата и протеина на оптимум” ?
Синтата е уникален много добър :) Аз го комбинирах с креатин монохидрат на Оптимум Нутришън , всичко беше на супер ниво , но е скъпичак.Но тези които искат да си го вземат няма да сбъркат , синтат 6-цата я пиех сутрин , преди тренировка след тренировка и преди лягане ... Възстановяваше , нахранваше даже ( може да се ползва и като заместител на ядене ) и бях се оформил много добре :) Синтата беше матрица и имаше малко въглехидрат вътре, а протеина на Оптимум пак същият ефект , чувствах се много добре , качвах чиста м.м, и се оформях много добре :) И двата са много добри няма грешка в тях :)
Аз ги бях спечелил от силабг от един конкурс и за това ги пиех иначе, трудно бих заделил 200 лева за хранителни добавки и то за 1 месец...
03.05.13
16:58
Я гледай ти, аз мислех, че с пиле на грил ще стана здравеняк, а то в Синтата била истината.
03.05.13
21:35
казано от Севастократор Стрез на 03.05.13, 16:58:
Я гледай ти, аз мислех, че с пиле на грил ще стана здравеняк, а то в Синтата била истината.
С пилето на грил пак ставаш но надали след тренировка ти се яде пиле, но дори да ти се яде няма да се абсорбира толкова бързо колкото протеина на прах.
03.05.13
21:53
казано от Deniz Aliev на 03.05.13, 21:35:
С пилето на грил пак ставаш но надали след тренировка ти се яде пиле, но дори да ти се яде няма да се абсорбира толкова бързо колкото протеина на прах.
Далеч си от истината за действието да протеина, амиго. ;)
Е, само от теб зависи кога ще разбереш това...
Не давай пари за гейнъри.
Deniz хубаво е да имаш мнение, но не е лошо и да уважаваш това на хора изпили по няколко чувала и даващи скромно мнение :)
04.05.13
16:16
казано от LOSER_X на 03.05.13, 22:09:
Deniz хубаво е да имаш мнение, но не е лошо и да уважаваш това на хора изпили по няколко чувала и даващи скромно мнение :)
\
Разбира се , уважавам всяко мнение но и аз съм изпил доста килограми протеин :) Просто някой неща са доста индивидуални, а да не говорим , че много зависи и кой човек в какво състояние е финансово :)