30.04.13
00:38
Здравейте. Ще започна с моето представяне на 17(почти 18 години) с накъсани 3,4 месеца във фитнеса,1 година накъсана на лостове и 6 плътни месеца бокс. Искам да си изкарам пресата според мен имам около 1 см мазнина,която не мога да сваля. Бягам редовно по 7 км. Първия ми въпрос е проблем ли е за сърцето ако бягам с найлон ? И по колко коремни преси да правя на ден ? От 2 дена правя преси до отказ това ли е най-добрия вариант ? Знам,че освен с тренировки трябва и хубаво ядене за преса. Гледам сутрин да ям плод ябълка примерно след това отивам да бягам после пак плод и след около час кутийка кисело мляко с 0,1%. По обяд гледам да ям нещо като зелена салата,мюсли,ориз,месо,яйца,млечни продукти. А за вечеря картофи или ориз. Но усещам глад примерно сутрин като съм на училище това дали е от промяната,защото преди се тъпчех с по 3 парчета пица или някъде бъркам в режима ми ? Понеже не мога да си позволя всеки ден да ям по 300/400 грама месо може ли да го заменя с кисело мляко примерно ? Всеки ден ходя на лостове,но това май не е най-добрия вариант,защото мускулите не си почиват през ден ли трябва да ходя ? Проблем ли е ако бягам всеки ден ? И какво мислите за бисквитките Белвйта прочетох им съдържанието и според мен е добро ?
30.04.13
13:01