Няколко въпроса относно "IF"

27.04.13
18:00

Здравейте,от вече близо месец се храня по цх протокола(16/8) и всичко е ок,но имам тук там нещо неясно и ще съм Ви много благодарен,ако можете да ми дадете отговор на следните въпроси.
Ще имам възможност в следващите две седмици да ползвам глутамин и зма и аакг преди лягане,но в не много големи дози,дали приема на следните добавки би развалил фаста?
И преди тренировка ако се ползва буустер но-експлоде или амино х на бсн?
Благодаря Ви предварително

05.05.13
14:47

Идеята на фаста е да не се приема никаква храна извън прозореца за хранене, за да може тялото ти да усети предполагаемите или реални ползи от това временно гладуване. Приемането на нещо хранително, както мислиш да направиш, прекъсва този период на глад и оттам твоето IF - ако ще го правиш го прави както си трябва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1