Тренировъчна програма - Мнения?

04.05.13
11:43

Мисля да тренирам по следната програма.. може да започвате с критики и съвети :)

Понеделник - Гръб
Вторник - Крака
Сряда - Гърди
Четвъртък - Рамо и трапец
Петък - Ръце
Събота и неделя - Почивка

Другият вариант е:

Понеделник - Гръб
Вторник - Крака
Сряда - Гърди
Четвъртък - Почивка
Петък - Рамо
Събота - Ръце
Неделя - Почивка

Упръжненията още не съм ги измислил, но при вторият вариант, мисля че ще мога да си отпочина по-добре.

04.05.13
13:02

казано от Outsider на 04.05.13, 11:43:

Понеделник - Гръб
Вторник - Гърди
Сряда - Крака
Четвъртък - Рамо и трапец
Петък - Ръце
Събота и неделя - Почивка

04.05.13
16:50

Какви са тези 5 и 6 тренировки в седмица..нормален ли си или си на химия,че да се възстановиш нормално?

Гърди + Трицепс
Почивка
Гръб + Бицепс
Почивка
Крака + Рамо
Почивка
Почивка

05.05.13
19:43

Нали знаеш, че при гърдите се натоварва и трицепса и не го тренираш добре. Същото важи и за гърба и бицепса. Второ тренировките са 5, а по твоята логика повече от 3 тренирочки седмично са за хора които зобат, така ли?

А и да попитам, май е по-добре да разменя ръцете с рамото?

Мнението беше редактирано от Outsider на 05.05.13 19:51.

Аз тренирам по подобен начин : гръб,крака,гърди,ръце и рамо 5 дневен сплит и се чувствам много добре и растеж има, и всичко си върви, както си трябва. Пробвай и виж как ще се чувстваш всичко е относително нали знаеш :)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1