06.05.13
09:43
.....
Темата беше редактирана от BullShit на 16.05.13 22:25.
06.05.13
13:35
По-добре е да хапваш по често например 5-6 пъти на ден без да преяждаш. А до колкото за програмата : аз съм си разделил тренировките на I и II и така например 1та седмица тренирам I следващата седмица тренирам II. И има ефект тъй като тялото по-трудно ще свикне така и има добри резултати. :)
Подозренията ти , че е от яденето са НАПЪЛНО ВЯРНИ- когато преядеш огранизма не може да обработи голямото количество погълната храна и най-често я складира като мазнини (затова спри с преяждането).Без ограничаване,лишения от страна на храненето няма как да стане, ако искаш и цял ден бягаи. Трябва режим и след това добре съставена тренировка , 3-4 пъти в седмицата - другите дни почивка (без ядене на сладкиши и чипсове) , а качествена храна.Кардиото гори много , и не е редно да правиш толкова много кардио с толкова малко храна (за да не си навредиш на организма, и не само.) - затова в дните на кардиото повече храна-качествена ! Не се надяваи до м.Юли да свалиш 10 килограма , но с упоритост и разумност в трениране и хранене половината можеш да свалиш.Успех.
06.05.13
16:00
Сладкото съм го спряла откакто тренирам, също така газираното и пърженото, а чипсове по принцип не ям. Но си прав като цяло, защото ако трябва да сме честни, често се е случвало да преям след тренировка, но в момента се опитвам да се отуча от тоя гаден навик.. Кофтито е, че вкъщи постоянно се готви ориз или картофи, а аз нямам възможност да си приготвям сама храната, колкото и да се старая, пък и наще и 2мата са с наднормено тегло, но не са особено съпричастни.
06.05.13
16:39
На фурна. Не казвам, че са вредна, а че се препоръчват при качване, не при сваляне. От утре ще започна да си пиша менюто. :)
06.05.13
16:51
На първо място е диетата! След това тренировки, добавки, кардио и тем подобни. Ако ти куца яденето и да се скъсваш от тренировки няма да има ефект.
06.05.13
23:30
Освен храненето има вероятност и да претренираш със толкова много активност.Бързай бавно.
07.05.13
17:06
Знам, че прекалявам малко, но съм така с всяко едно нещо, все не уцелвам златната среда хах. А освен картофи и ориз, готвят леща, грах, традиционните супи и манджи, някакво месо/кюфтета/кебапчета на скарата и такива неща..
11.05.13
17:01
Ех, ама никак не ми помогнахте с тренировките.. Много ще съм ви благодарна, ако се включите с някоя програма, разгледах тези в сайта, но нещо не ми допадат, а сама не мога да си съставя. Тази, която написах и която прилагам в момента хич не става за отслабване по моите наблюдения, пък ако ще и да се спукам да правя кардио резултатът е единствено също толкова масивни, но завидно твърди бедра :D