Въпроси за BSN MASS STACK 2.0

05.05.13
16:20

Здравейте пия въпросния стак ( NITRIX 2.0, NO-EXPLODE 2.0, CELLMASS 2.0, SYNTHA 6 ISOLATE ) и имам някой въпроси за по компетентните и ще се радвам много ако можете да помогнете..

1.  По кое време е най подходящо да приемам протеина SYNTHA 6 ISOLATE сутрин при ставане или вечер като си лягам? Знам повечето ще кажат след тренировка но там пък нали се взема CELLMASS 2.0 ?

2. На опаковките пише, че NITRIX 2.0 и CELLMASS 2.0 може да се приемат заедно. Въпроса ми е за максимални резултати така ли да ги приемам или да оставя време между тях?

3. Имайки предвид въпросните добавки кога е най удачно да тренирам сутрин или вечер. По принцип съм свикнал вечер да тренирам. И може ли в някои дни примерно да правя силови тренировки сутрин, а слетобеда да ходя да бягам за да горя мазнини?

Всеки съвет относно приемането на тези добавки ще ми бъде полезен. Мерси предварително.. :)

05.05.13
17:41

казано от georgiev1 на 05.05.13, 16:20:

Здравейте пия въпросния стак ( NITRIX 2.0, NO-EXPLODE 2.0, CELLMASS 2.0, SYNTHA 6 ISOLATE ) и имам някой въпроси за по компетентните и ще се радвам много ако можете да помогнете..

1.  По кое време е най подходящо да приемам протеина SYNTHA 6 ISOLATE сутрин при ставане или вечер като си лягам? Знам повечето ще кажат след тренировка но там пък нали се взема CELLMASS 2.0 ?

2. На опаковките пише, че NITRIX 2.0 и CELLMASS 2.0 може да се приемат заедно. Въпроса ми е за максимални резултати така ли да ги приемам или да оставя време между тях?

3. Имайки предвид въпросните добавки кога е най удачно да тренирам сутрин или вечер. По принцип съм свикнал вечер да тренирам. И може ли в някои дни примерно да правя силови тренировки сутрин, а слетобеда да ходя да бягам за да горя мазнини?

Всеки съвет относно приемането на тези добавки ще ми бъде полезен. Мерси предварително.. :)

Христос Воскресе,

Сутрин приемаш протеина..изчакваш 45-60 минути след пиенето на протеина и ядеш закуската ти там ( овесени ядки,макарони пълнозърнести,яйца,плод каквото си планирал) .. втората ти доза протеин е веднага след тренировката ти..смесваш ги заедно креатина и протеина няма никакъв проблем откъм усвояването им.Най-добре за горене на мазнини е кардиото сутрин на гладно..относно за вечерта няма смисъл да си пиеш протеина..на теб ти трябва бавно усвояем протеин (казеин примерно) ако имаш средства този на Оптимум Нутришън е перфектен,ако ли не хапваш 150гр. извара 30-45 минути преди да легнеш. Nitrix 2.0 и Cellmass 2.0 можеш да ги пиеш и тях заедно,все пак щом и на етика пише така няма да те лъжат,дано съм ти бил полезен.Можеш да добавиш едни витамини,минерали тези на NOW са много добри и евентуално Омега-3 пак на NOW .. и ще си още по-доволен :)

Мнението беше редактирано от quadsilla на 05.05.13 17:41.

05.05.13
17:52

SYNTHA 6 ISOLATE Който пия в момента не е ли точно бавно усвояем. Той е 20% whey и 80% casein . Може би се бъркаш с по евтиния вариант на SYNTHA 6 който не е ISOLATE . В този случай кой прием е най удачен

05.05.13
18:51

Точно този протеин е перфектен за след тренировка,защото е изолат и можеш бързо да го усвоиш :) потърси малко из нета..в български сайте,който го предлагат си е написано по-подробно и се споменава,че е много добър за след тренировка..ако пък си решил пий си го и преди лягане..но знай,че най-важното ти хранене е след тренировъчното.. протеин+креатин , 1 банан , 1 с.л мед , чакаш 30-60 минути и хапваш месо (пилешко,телешко..) + ориз и добър вариант за допълване е броколи или аспержи.

05.05.13
21:08

1. Сутрин на ставане и 40-50минути преди лягане.

2. Сутрин час/два след закуската можеш да вкараш Селмаса и след тренировка с Нитрикса, а НО Експлоуда и Нитрикса на празен стомах 30-40минути преди тренировката.

3. За мен най-доброто време за трениране е вечер, а кардио сутрин както каза колегата.

Като цяло стака според мен не е кой знае какво и си дал една камара пари само заради имената на тези продукти.

УСПЕХ

05.05.13
22:00

Мерси за отговорите. Иначе за стака още нищо не мога да кажа пия го от 5 дена. Сила много и от нитрикса доста напомпване още на 3тия ден се осети яко. За видими резултати по натам ще кажа. И доста парички е да .. :)

ЖЧ

06.05.13
17:01

Много пари за нещо, което не си струва. Продуктите са добри, но са прекалено скъпи за това, което предлагат. За тези пари можеше да си вземеш много по-добри продукти. :)

06.05.13
19:14

Направил съм вече моето решение и съм ги взел, като ги приключа ще преценя сам дали е било правилно... :) Има ли друг който пие същия стак да обменим малко инфо и някои друг съвет?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1