07.10.12
12:40
Здравейте,следя сайта отдавна харесвам много подхода на много от вас,знам че мога да науча това което ме вълнува.На 32 съм,166 висока 52.600 кг.Запалих се по тренировки от април 2011.Казвам тренировки защото тренирам вкъщи не ходая на фитнес.Купих си тежести за сега са общо 30кг.Изготвиха ми седмична програма с два почивни дни.Включено е и кардио.Относно храната още водя борба,често се чудя това ли да хпна или онова,кое след кое.Целта ми е да покажа мускулатура.Честно да си призная извадя ли плочки ще съм удоволетворена от труда си.За сега най добре развивам раменете си,след тях подреждам краката,а корема е на последно място.Под пъпа имам мазнина е не е много но ми е трън в очите.Ще се радвам на вашите съвети и препоръки все пак за това съм тук:))
Днес имам кардио ден-следобед
За сега закуска-едно сварено яъце,един банан и сандвич с свинско филе
кафе и 2 чаши вода
07.10.12
16:46
Такаамм,след обед хапнах салата от зеле,пилешка супа и малко маслини.Изпих 0.500л вода.
Да не забравя да спомена че направих хиит кардио тренировка 15 минути.Вечерях с един домат с около 120 гр извара и малко маслини с една ябълка
Мнението беше редактирано от Ivet Yordanova на 07.10.12 20:02.
Бих те посъветвал да махнеш свинското филе или всякакви други филета/колбаси от менюто си. В тях няма нищо местно, по-добре да си консумираш месо под всякаква форма, от където да си набавиш качествен протеин. Вкарай още някой друг протеин (примерно месо) във вечерята си и може би няма да е лошо да увеличиш въглените, че са в минимално количество гледам. 500 мл вода за деня е много малко - поне 2-3 л. на ден.
08.10.12
17:20
Днес закусих с овесени ядки кисело мляко и мед
Обяд-2 кюфтета сгарнитура домати и краставици+1 филия хляб
Следобед-малко сурови лешници
и още малко по късно 1 банан
Сега се отправям да потренирам-днес ми е ден за гърди и бицепс
08.10.12
19:27
Приемам критиката за свинското филе и без това го хапвам без мерак.Сега свърших тренировка пих суроватъчен протеин и смятам след 1 час да измисля някаква вечеря.Днес наблегнах на коремните преси доста.Мисля че коремните мускули са ми доста слаби а аз чакам ли чакам заветните плочки ще има да си чакам нали:))Смятам от днес нататък да включвам до 4 упражнения за корем след всяка тренировка та дано до лятото да заякнат малко
Няма смисъл според мен да правиш упражнения за корем всеки ден. Достатъчно е 2-3 пъти в седмицата. Колкото до самите плочки - те не се правят с коремни преси, а с правилно хранене.
08.10.12
22:53
Вечерята ми си състоя от една купичка леща и няколко маслини с една филийка хляб Вита.Чувала съм че не е хубаво да се правят коремни всеки ден но моите като че ли хич ги няма.Според килограмите ми и мерките които съм задала е ясно че съм си в нормата храня се не до там супер правилно но ходя на работа и не винаги намирам възможност да ям това което трябва.Ще се съобразя със твоте съвети-наистина са ми от голяма полза.Днес изпик 2л вода:))
27.04.13
15:05
Дали според вас скоро на тази корем ще се покажат полочки
27.04.13
18:57
казано от Ivet Yordanova на 27.04.13, 15:05:
Дали според вас скоро на тази корем ще се покажат полочки
Иве всичко зависи от тренировките и правилно подбрания хранителен режим.
27.04.13
19:30
Вече близо 1 година тренирам напълно сериозно ,спрямо тренировките съм на 100% сериозна ,но ми куца хранителния режим.Все се опитвам да се храня както всички вас но винаги за нещо се изкушавам:) и прегрешавам
27.04.13
19:39
казано от Ivet Yordanova на 27.04.13, 19:30:
Вече близо 1 година тренирам напълно сериозно ,спрямо тренировките съм на 100% сериозна ,но ми куца хранителния режим.Все се опитвам да се храня както всички вас но винаги за нещо се изкушавам:) и прегрешавам
Увеличи храната, махни филията хляб, премести банана за по-рано, добави сирене, кашкавал, маслини, месо, марули, салати, лук, чесън, авокадо и още зеленчуци...
27.04.13
23:53
Благодаря мила за съветите ще направя всичко възможно да спра с изкушенията в името на голямата ми цел
Може пък и да си харесаш режим, аз лично, ако не следвам нещо конкретно “прегрешавам” повече и често ям малко глупаво.
01.05.13
17:36
Ако това на снимките си ти..........бравооо но как го правиш с прегрешения:)
Бе че са мои...мои са си, ама... прегрешения не значи да се храня нон-стоп ужасно. Да кажем, че хората правят “мръсен ден” (ден, в който си лъжат организма, че не е диета и хапват това-онова, което не е позволено в другото време), а на мен ми се събраха няколко такива, с изключително изместено време на хранене- почти липсващо през деня, със сериозно недоспиване и т.н. Но всеки има такива периоди, важното е да не спираш след “прегрешението” и да си казваш, че всичко вече е провалено. Гузно ти е малко, но продължаваш. И по принцип просто ми е по-лесно, ако предварително знам кога какво точно да ям. Ако чакам да го измисля в последния момент, хранене за хранене, ден за ден...доста по-лесно изпадам в такива “периоди на прегрешения”, а ако си начинаещ с диетите е направо като законно съотношение това.
Та стига за мен, това е твоя дневник, споделяй как се храниш, какво правиш, че да помагат хората :D
02.05.13
15:43
Моите прегрешения са следните...почти всеки ден хапвам по 1-2 шоколадови бонбона примерно,или 1 сладолед през ден не е много но пък е всеки ден-ГОЛЯМА ЛИ Е ГРЕШКАТА,толкова ли много ще попречи на топенето на мазнини
02.05.13
15:53
казано от Ivet Yordanova на 02.05.13, 15:43:
Моите прегрешения са следните...почти всеки ден хапвам по 1-2 шоколадови бонбона примерно,или 1 сладолед през ден не е много но пък е всеки ден-ГОЛЯМА ЛИ Е ГРЕШКАТА,толкова ли много ще попречи на топенето на мазнини
Да, трансмазнините пречат.
По-добре яж кисело мляко или сметана със ягоди, орехи малко мед или нещо подобно, ако ти се яде сладко.
02.05.13
16:00
Явно трябва да спра със сладкото,какво мислиш за многото вода помага ли на целулита
За сладкото те разбирам много добре, аз никога не съм се изкушавала от каквото и да е, от всичко мога да се откажа без абсолютно никакъв проблем, но не и от сладко. До известна степен се успокоявам, че съм с мега ниското кръвно, та....уж, че имам нужда :D
Мога да ти предложа няколко варианта за справяне...
Аз сладкото го замествам със сушен кокос (далеч не толкова полезен, колкото сушени кайсии, например), но пък си е сериозно сладък и засищаш. Има и едни... БИО (е колко са БИО не знам) оризови бисквити с малко шоколад (в ДМ и Карфур със сигурност ги има), много са вкусни, много засищащи и все пак една идея по-полезни от шоколад. Друго...протеиновите вафли (барове) също ми помагат...На повечето хора медът им помага, аз много го обичам, но изобщо не може да ми убие желанието за сладко, та ти можеш да експериментираш и да намериш твоя начин.
За целулита е голяма сложнотия, водата със сигурност помага много, но реално ще изчезне от само вода... ако ти е много малко. Ако имаш по-сериозен- тренировки, правилно хранене, вода и масажи...и много търпение : )
П.С: и гледай да нямаш чак всекидневни прегрешения, старай се да започнеш да прегрешаваш на не по-малко от 3-4 дена и постепенно ще увеличаваш периода.
Мнението беше редактирано от ivetass на 02.05.13 16:23.
05.05.13
18:55
Нека споделя с вас какво хапнах в този нетренировъчен ден,преди това Христос Воскресе на всички християни!
2 кафета нес
4 яйца с жълтъците
2 парчета козунак
1 салата от един домат,малко лук и извара
1 банан
мисля с това да приключа а при евентуален глад най много да добавя още шепа ядки.
Каква шепа какви ядки изядох 2 парчета домашен тестен сладкиш......+ малко агнешко с ориз:)
Мнението беше редактирано от Ivet Yordanova на 06.05.13 19:46.
06.05.13
19:50
Днес за закуска изядох 1 яице от там като се почна едно обикаляне по магзаинитееее цял ден
успях да изпия 1 кафе и половин литър фреш от портокал
Преди малко вечерях салата от краставици с няколко маслини и 1 яйце...това е ....
равносметката за днес е че въпреки всекидневните тренировки съм ужасно дебелаа започвам яко диета не може така трябва да се отслабва
Сега сум 55 може би трябва да стана поне 51-поставям си цел!!!
Дано тогава вече си проличи че тренирам:)))
06.05.13
20:14
казано от Ivet Yordanova на 06.05.13, 19:50:
Днес за закуска изядох 1 яице от там като се почна едно обикаляне по магзаинитееее цял ден
успях да изпия 1 кафе и половин литър фреш от портокал
Преди малко вечерях салата от краставици с няколко маслини и 1 яйце...това е ....
равносметката за днес е че въпреки всекидневните тренировки съм ужасно дебелаа започвам яко диета не може така трябва да се отслабва
Сега сум 55 може би трябва да стана поне 51-поставям си цел!!!
Дано тогава вече си проличи че тренирам:)))
Много малко изглежда храната.
06.05.13
20:21
Малко е да но пък е пълна с калории,не смея да сложа повече в устата си защото всичко ми се лепи по дупето,незнам дали съм много критична към себе си или е друго защото всички казват че изглеждам добре а аз пък виждам само излишни килограми и мазнини по тялото си
06.05.13
20:26
казано от Ivet Yordanova на 06.05.13, 20:21:
Малко е да но пък е пълна с калории,не смея да сложа повече в устата си защото всичко ми се лепи по дупето,незнам дали съм много критична към себе си или е друго защото всички казват че изглеждам добре а аз пък виждам само излишни килограми и мазнини по тялото си
Напротив малко изглежда като калории.
06.05.13
20:41
Какво да ви обяснявам за калории че разбирам кой знае колко но допреди месец се храних през 3 часа като по книга-яъца,сурови ядки,риба зеленчуци без хяб без сладко и въпреки това не свалям килограми,тренирам 5 дни в седмицата различни групи мускули и сега реших да си направя малко разтоварителни дни дни с по малко храна да видим как ще ми се отразят
06.05.13
20:43
казано от Ivet Yordanova на 06.05.13, 20:41:
Какво да ви обяснявам за калории че разбирам кой знае колко но допреди месец се храних през 3 часа като по книга-яъца,сурови ядки,риба зеленчуци без хяб без сладко и въпреки това не свалям килограми,тренирам 5 дни в седмицата различни групи мускули и сега реших да си направя малко разтоварителни дни дни с по малко храна да видим как ще ми се отразят
Би ли описала един тогавашен ден, сигурна ли си, че не е имало и други неща?
06.05.13
20:49
Закуска: овесени ядки с кисело мляко
Преди обедна закуска:Банан
Обед:Пил.пържола филе+залата домати и краставици
След обедна закуска:50гр. ядки
Вечеря: Нещо готвено или принцеса нещо такова
Надувах се да пия по 1.5 вода на ден
рядко се изкушавах да хапна сладко даже е имало моменти в които съм нямала сила д атренирам чувставала съм се много изтощена нялкак си ненахранена незнам безсилна.
Днес примерно ме ми се ядеше изобщо утре може да не е така.....незнам
06.05.13
20:55
казано от Ivet Yordanova на 06.05.13, 20:49:
Закуска: овесени ядки с кисело мляко
Преди обедна закуска:Банан
Обед:Пил.пържола филе+залата домати и краставици
След обедна закуска:50гр. ядки
Вечеря: Нещо готвено или принцеса нещо такова
Надувах се да пия по 1.5 вода на ден
рядко се изкушавах да хапна сладко даже е имало моменти в които съм нямала сила д атренирам чувставала съм се много изтощена нялкак си ненахранена незнам безсилна.
Днес примерно ме ми се ядеше изобщо утре може да не е така.....незнам
Аз пия поне по 3 литра, а понякога се случва и по повече. :D
Вечерята нещо не ми харесва.
Най-добре си избери определен хранителен режим.
06.05.13
23:23
Гледала съм много хранителни режими какво да си избирам като не винаги имам възможност да ям точно това което по книга трябва мисля че когато се храня с качественна храна лишена от всякакви вредни неща би трябвало да ми се отрази на мазнините в тялото а то не се получава точно така.Работя и не винаги мога да си позволя да ям нещо което режима ми позволява затова гледам да го заместя със салата+кюфте примерно или ядки или кисело мляко .....мислиш ли че тези храни са в състояние да ми попречат на режима на топене на мазнини
07.05.13
20:06
Днес 7.05.2013 год
сутринта закусих с една филия черен хляб с масло и филе
обяд-4 яйца ,1 краставица и 3 курабийки
Днес имах тренировка за дупе
5*8 клек с 20 кг
4*15 глутеус мост за всеки крак
4*10 напад за всеки крак
4*15 ритник назад от кучешка поза
4*15 мъртва тяга с 20 кг
за деня имам 2 кафета а след тренировъчното ми храненен е
салата от киноа със зелен лук и няколко маслини
08.05.13
17:22
Днес ми е ден за кардио и коремни преси,тъй като навън вали ще наблегна на коремните преси
За закуска ядох овесени ядки с кисело млеко
Към 10 часа 1 яйце
Обяд крем супа от картофи със зелена салата
Изпих около 1.5 вода и 3 бонбона
За вечеря още незнам.....
От една година не съм мръднала на размери ни надолу ни нагоре....килограмите варирет в +2,3 или - 2,3….
Добавям още 2 варени яйца пилешко бутче ,половин краставица и малко ананас
Мнението беше редактирано от Ivet Yordanova на 08.05.13 20:56.
09.05.13
20:47
Днес ми беше ден за гърди и бицепс
4*10 лежанка с 20 кг
4*10 предно рамо
4*10 бицепс с гири
за закуска- 1 яице+малко филе
обяд-1кроасан и 1 кисело мляко
шепа кашу
150 гр царевица на пара
вечерята предстои....изядох още 2 яйца и малко маслини
Мнението беше редактирано от Ivet Yordanova на 09.05.13 23:27.
10.05.13
17:55
Днес се очертава почивен,храната е :
Сутрин-2 яйца
междинно един банан
обяд:пилешко месо с картофено пюре
след обед 1 шоколад::)))малко се поолях
За деня 3 кафета и 1 литър вода
10.05.13
19:20
казано от Ivet Yordanova на 10.05.13, 17:55:
Днес се очертава почивен,храната е :
Сутрин-2 яйца
междинно един банан
обяд:пилешко месо с картофено пюре
след обед 1 шоколад::)))малко се поолях
За деня 3 кафета и 1 литър вода
Много е малко водата.
11.05.13
00:21
За водата съм съгласна че е малко,а храната как е ?
Като калории може и да си ги докарала до приличните ти нужди за деня (не пишеш количества, та няма как да сме сигурни). Като източник на калориите обаче, не е много добре, шоколада не го коментирам... вечеря имаш ли? защото от “следобед” до когато си лягаш не е добре да е твърде дълъг период. Картофеното пюре, ако е от тези, полуготовите не е много добър вариант, ако сама си го правиш е кажи-речи добре.
11.05.13
01:16
казано от Ivet Yordanova на 11.05.13, 00:21:
За водата съм съгласна че е малко,а храната как е ?
Не си се поуляла, но този шоколад, като цяло изглежда малко обаче.
Просто трябва да замениш с нещо по-качествено.
Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 11.05.13 01:19.
11.05.13
10:16
Шололада беще извънреден,не е всекидневие.Количествата не са големи нямам мерилка да ги меря,общо взето не ям много наистина но ми е достатъчно да задоволя ниждите на организма.Вечерта ям нещо леко,ям салата или някакъв сандвич
Днес денят ми започва с кафе,по късно ще имам тренировка,храната после...
Закуска-2 варени яйца и малко козунак,добавям и 150гр ягоди
2 кюфтета на скара и салата от домати и краставици
шепа суров слънчоглед
един банан
сандвич с шунка,домати,краставици,маслини,айсберг
и фреш пъпеш
Мнението беше редактирано от Ivet Yordanova на 12.05.13 00:27.
12.05.13
16:30
Днес изядох 7-8 шоколадови бонбони :))))))
3 кюфтета и 1 домат
към 150гр ягоди
2 кафета
правих към 7 мин коремни преси
и 15 мин велоергометър-станах вииирр водица
13.05.13
17:40
Днес ми е тренировката за крака,след малко отивам да я правя
Храната до сега е следната
Закуска-1 банан,1 лъжица мед и 1 кроасан
Обяд-Пилешки шницел с гарнитура зелена салата
Следобед-1 банан