Подпухване

01.05.13
08:43

Здравейте,
Дойдоха жегите и съм като поничка: подпухнала и отекла. Особено краката и ръцете. Не е болезнено, не е и нещо фрапиращо, но в сравнение със зимното ми състояние има разлика. Около килограм е разликата в теглото и не е чак толкова много. Не ям много сол (но не и съвсем без) и пия доста течности (3-4 л).
От днес ще си оправя храната като включа повече зеленчуци и сурови храни. Ще намаля и бирата (blush) 
Имате ли някакви други хитринки, които да прилагате против подпухването от жегите?

07.05.13
07:55

Не че някой е тръгнал да ми отговаря, но аз ще си отговоря (giggle) Просто трябваше време на тялото да свикне с новите температури. Сега всичко е наред, спаднах и не съм поничка. Дори не промених кой знае какво в режима си, пък и бирата не намалих (blush)

И аз подпухвам от време на време и още не мога да хвана точната причина. Уж всичко си е както трябва и един ден съм, както ти казваш, като поничка, а на другия съм си екстра. При това без съществени промени в ежедневието и храненето.

17.05.13
20:16

Аз ще предложа нещото, което на мен ми помага и ме държи във форма вече над 10 години - alloe.net/foreverliteultra.html и което регулира метаболизма в идеални граници, алое фрийдъм с МСМ - alloe.net/forevefreedom.html, и охлаждащ крем - alloe.net/veragellybody.html .  Казвам го от опит - ако не ползвам тези неща - в много горещите дни имам проблеми с колене и глезени. Причината може да бъде и в задържане на вода от тялото. За тези неща си трябва лекар, който да ги види. Преди няколко дни в козметичния салон, в който работя дойде един специалист по вътрешни болести. Искаше епилация на цяло тяло и понеже това отнема време ако се направи качествено (а ние в Лазерен Център работим изключително качествено мъжка и дамска епилация) и се заговорихме за подобни проблеми. Стана дума за това и че не са много скъпи процедурите. Горе долу като цени са равни на това да си направиш епилация. Ето ги нашите цени за обезкосмяване цени за лазерна епилация. Ако ви трябват контактите на нашия център за обезкосмяване, то можете да ги намерите тук - Лазерен център - контакти.

Мнението беше редактирано от Алина Кали на 07.11.14 14:36.

17.05.13
21:32

казано от Тихомир Велев на 07.05.13, 09:48:

И аз подпухвам от време на време и още не мога да хвана точната причина. Уж всичко си е както трябва и един ден съм, както ти казваш, като поничка, а на другия съм си екстра. При това без съществени промени в ежедневието и храненето.

Пповече въглехидрати?
Въглехидарти късно вечер?
Повечко сол?
Уточнение: като казвам “въглехидрати”, имам предви прости и преработени такива, от рода на картофи, захарни изделия, бял ориз...

18.05.13
00:04

Аз мога да предположа друга причина - алергии? Доста хора около мен се оплакват от същото - ту са подпухнали, ту не+ още някое друго симптомче от сорта на запушен нос или сърбеж в очите и познай - тополите им разказват играта :).

Мнението беше редактирано от Петър на 18.05.13 00:05.

казано от Маргарита Манева на 17.05.13, 21:32:

Пповече въглехидрати?
Въглехидарти късно вечер?
Повечко сол?
Уточнение: като казвам “въглехидрати”, имам предви прости и преработени такива, от рода на картофи, захарни изделия, бял ориз...

Не мисля. Т.е. възможно е да има нещо точно и специфично, което предизвиква нещата, но не съм забелязал. По мои наблюдения, подпухването се получава без резки или сериозни промени в менюто.

Може да е точно определена храна, може да е натрупал се стрес в определени дни, но не знам точно. Трябва да обърна внимание по-сериозно, но все забравям да направя анализ на предишните дни, когато се видя в чудесна (или подпухнала) форма.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.05.13 08:29.

13.06.13
20:28

В днешния токсикиран век - от всичко може да е и трудно да се открие, но все пак изследванията си казват думата (понякога). Порови се в интернет и се консултирай с лекар. Най-вероятно става дума за задържане на вода. Изключително често се консултирам с мрежата за различни въпроси и при правилно търсене се постигат отлични резултати. Ето например в сайта freebg.eu можеш да намериш информация по най-различни теми. Ако ти трябва нов компютър или си търсиш софтуер за разрешаването на някакъв проблем, то виж в сайта на http://www.jmt.bg/, в който ще намериш страшно много решения на всякакви компютърни проблеми. А ако ти предстои пътуване до Русия и искаш да вземеш най-добрите цени за самолетни билети до Москва, виж този сайт. Гарантирано в него ще намериш най-добрите цени за билети, плюс допълнителна информация за това как да си изкараш виза. Последното, което искам да споделя с вас е свързано с това, че ако ви трябват опаковки за вашите продукти, можете да си ги вземете от печатницата за опаковки на Захарни заводи. Така ще можете да разчитате на повече от 30 години традиции в този бизнес.

Мнението беше редактирано от Andrey Gerasimov на 11.11.14 10:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1