ОН са намалили стандартите за качество?

25.04.13
00:12

Скоро отидох в магазина,от който обикновено си купувах креатин.Преди съм позлвал този на ОН и бях изключително доволен,приятели също.Сега обаче забелязах,че цената му е по-ниска.А продавача без да го питам изобщо на тази тема,започна да ми обяснява,че ОН са си понижили качеството с цел по ниски цени и започна да ми пробутва някакъв друг продукт.Аз обаче реших,че просто иска да ми даде нещо по-слабо продаваемо и пак си взех ОН,около 300г за 22 лв,преди по-малката кутия беше толкова.
Чували ли сте нещо по въпроса?Или просто са пробвали да ме метнат?

Темата беше редактирана от kobain на 25.04.13 00:12.

25.04.13
00:56

Най вероятно никой недобросъвестен продавач е бил.Гонил е никаква бърза печалба.

28.04.13
02:03

Преди оптимумския 300 грама беше 20 лева? Наскоро поскъпнаха. Принципно може да има някаква минимална разлика, защото преди се продаваха щатски, които са с патент creapure, а сега са ирландски и са просто микронизирани. Щом ти е допаднал преди сподели дали и този ти е повлиял по-същия начин.

Аз разбрах, че и на Gold Standard са занижили качеството, вярно ли е ?

06.05.13
20:17

Не мисля! ON са отличен производител...това , че няма кой да ги внася на сносни цени е друг въпрос.

Не, не.Двама-трима човека ми казаха, че протеинът сега нямал нищо общо с този, когато е бил миналото лято.

07.05.13
10:23

казано от Теодор Павлов на 06.05.13, 21:48:

Не, не.Двама-трима човека ми казаха, че протеинът сега нямал нищо общо с този, когато е бил миналото лято.

Да, но става все пак въпрос за Ирландския ;)

07.05.13
11:43

Оптимум вече е ирландска марка. Каква е разликата между протеиновите пудри ?

Мнението беше редактирано от Nikolai Stankov на 07.05.13 11:43.

07.05.13
13:21

казано от Nikolai Stankov на 07.05.13, 11:43:

Оптимум вече е ирландска марка. Каква е разликата между протеиновите пудри ?

Поръчай си от САЩ и ще видиш :)

07.05.13
17:50

На моя пише САЩ и нe e Creapure :D
След месец и половина прием , ефекта е нулев.НЕ съм доволен от качеството на ОN вече

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1