10.04.10
18:20
Здравейте, потребители на форума и на екипа на най-добрия, полезен, и обективен сайт за боди билдинг. Откакто започнах да тренирам фитнес, преди около година, се консултирам с вашия сайт и форум, но досега не бях регистриран и не съм използвал форума за да задам въпроси, които ме вълнуват. Това което ме накара да се регистрирам и да се обърна към вас потребителите, и екипа е противоречивата информация относно продукта на Muscletech - Hydroxycut Hardcore X. До преди седмица в скромния ми стаж в този спорт не съм използвал никакви добавки, тренирал съм само чисто. Понеже имам мазнини за чистене реших да пробвам да отслабна с фет бърнър, здрави тренировки и ниско-въглехидратна диета. Основно искам да смъкна от талията, която е доста голяма - беше 100 см. преди да започна с Hydroxycut Hardcore X. Другите ми мерки са височина - 173 см., тежа 82 кг и съм на 26 години. Както споменах, до сега нямам опит с никакви добавки и малко на сляпо реших да започна да свалям килограми с фет бърнъри. Така преди седмица отидох в един магазин за добавки и след кратка консултация с продавача, той ми препоръча Hydroxycut Hardcore X на Muscletech. Така се навих да го закупя и вече го използвам седмица. Реших в добавка да си взема чист протеин на марката Pharma Whey и мастни киселини Омега-3. За сега мнението ми, е че Hydroxycut Hardcore X много забързва метаболизма, дава много енергия в залата и дори вече има лек ефект върху талията, която за седмица е вече 96 см. Днес се консултирах с фитнес-инструктура в залата, който ме посъветва (малко се получи след дъжд качулка) да не взимам термогенни бърнъри, защото имат много странични и нежелани ефекти, като ме посъветва да си взема липотропни бърнъри или Л-карнитин, като по-безопасни. Тъй като обаче вече започнах с термогенния Hydroxycut Hardcore X и след, като се разрових из нета за странични нежалани ефекти, открих че старата формула на продукта е изтеглена от пазара, заради странични ефекти. Въпросът ми е за тази нова формула на продукта, която започнах преди седмица, дали има нежелателни и странични ефекти след употребата му, и ако е така да знам дали да го спирам, и да го засилвам към боклука. Моля за съвет, защото по принцип не обичам да правя компромиси със здравето си и ако е възможно да ме насочите към някой по-безопасен продукт, и марка от липотропен харктер, или добра марка Л-Карнитин. Или пък ако новата формула на Мuscletech - Hydroxycut Hardcore X не е толкова вредна, да си го довърша и след седмица почивка евентуално с какво мога да продължа, ако все още не съм достигнал необходимия ефект. Надявам се на вашите адекватни и компетентни мнения, относно моя въпрос и съм сигурен, че ще получа най-добрите съвети. Поздрави
Темата беше редактирана от MartinGo на 11.04.10 00:45.
10.04.10
18:54
Здравей! Не съм запознат с твоя продукт, но мога да ти спомена нещо от личен опит. Ползвал съм Синтракс Файр и съм много доволен от него. Той е термогенен бърнер и мога да споделя, че никакви странични ефекти не усетих от него. Подкрепен с правилната диета и подходящите тренировки, всеки бърнер работи. Доколкото думите на твоя инструктор - изглежда е човек с определени вярвания спрямо термогенните бърнери. Преди години, когато се появяваха за пръв път бърнерите (както и всичко ново на пазара), беше изпълнено с неочаквани ефекти и съставки, които не бяха оповестени в състава (справка - Анимал кътсовете на Юнивърсал, в тях имаше ефедрин и прохормони). Но сега формулите и съставките са изчислени изключително точно и единственото лошо, което може да се случи, е да имаш непоносимост към някоя от съставките. Тогава проблема си е в теб - всяка добавка действа различно на всеки. Така че не се притеснявай, а дръж строг режим, яки тренировки и спазвай опътванията за прием!
Според мен фет бърнърите не са вредни!А л-карнитинът е с по слаб ефект!Най-добре е да се комбинират,защото действат по различен начин!
Благодаря за мненията. За сега продължавам с Hydroxycut-a. След като свършат капсулите, предназначени за 23 дни употреба, мисля да почина една седмица, след което да започна с нещо по-леко, като например някакъв липотропен фет бърнър в комбинация с протеин или аминокиселини, и Омега-3.
Мнението беше редактирано от MartinGo на 12.04.10 09:33.
Още 9 дни до края на капсулите в кутията. До сега го пия според указанията на опаковката, т.е. първите 3 дни с по 1 капсула 2 пъти дневно, на 4 ден продължих с по 2 капсули 2 пъти дневно, а от 7 ден минах на 3 капсули 2 пъти дневно. Не знам дали трябва да имам почивни дни, но аз не съм правил почивка. Комбинирам го със суроватъчен протеин изолат + Омега 3, като спазвам и НВД. Понеже за първи път използвам бърнър и спазвам диета, предполагам за това в началото, стреса за организма беше жесток и отслабнах с 1-2кг.и смъкнах 4 см от корема още през първата седмица. Вече измина 1 седмица откакто минах на максимално допустимата доза от 6 таблетки на ден, но процеса на смъкване на сантиметри в корема нещо е в застой. Не знам сигурно проблема е в мен, защото по принцип, когато го купувах, бях чел за Файъра и бях решен него да си купя, но консултанта в магазина ме увери, че Hydroxycut Hardcore X е най-силния продукт на пазара в момента и е няколко класи над Файър, като съставки и ефект. А може би все още избързвам със заключенията и трябва да изчакам, след като изпия всички капсули в кутията. След 9 дни ще мога да кажа по-точно и компетентно мнение за крайния резултат от Hydroxycut Hardcore X, както и ще потърся съвет във форума как да продължа борбата с мазнините.
07.05.13
13:15
Добър ден , форумници искам да попитам нещо. Значи до сега не съм тренирал фитнес или някакъв спорт, поради една операция, доста напълнях днеска си купих Липозан комниран фет бърнър , искам да попитам колко често да се пие? защото един приятел ми каза, че с него мога да отслабна за 1 седмица 2-3 кг. Извинявам се, че пиша в чужда тема просто незнам още как се пуска тема.
08.05.13
22:33
Аз пък като пих Хидроксикъта (мисля старата версия), не го усетих въобще. Същото беше и с прехваления Файър с Йохимбин, нищо абсолютно нищо! Само дето си дадох парите на вятъра. Иначе от това което съм пил досега съм най-доволен от Оксито - пия го вече трета седмица, и имам невероятен ентусиасъм да се движа, освен това се изморявам по-трудно, и се възстановявам по-лесно. От предишните които съм пил сходен ефект имаше Термонекса, и Атро Фекс. Що се отнася до продавачите в магазините за добавки, лично аз съм силно скептичен към “компетентността” им!
18.05.13
08:32
Искам да попитам нещо. От 3 дена пия Complete Diet Boost на ON дозата е по 2 таблетки .Проблема ми е че като ги звема и глава почва да ме цепи много яко дали това ще отмине или да намаля на 1 таблетка