Банани

SP

28.09.05
21:27

Хора добре ли е по време на ВВД да се хапват Банани??
Те със сложни въглехидрати ли са?

28.09.05
21:35

Да добрее да се хапват банани по време на ВВД. :wink:

SP

29.09.05
01:05

И са прост въглехидрат!

29.09.05
08:34

Да се възползвам пък аз да питам за ябълки добре ли е да се ядат по 1 на ден ! ?

29.09.05
09:52

[quote author=“Kang”]Да се възползвам пък аз да питам за ябълки добре ли е да се ядат по 1 на ден ! ?

Добре е по - повече.

SP

29.09.05
10:19

Добре но като са прост въглехидрат как тогава мога да ги ям?Яз нямам предвид да ги ям след тренировка за попълване на гликоген,ами по време на деня?Така като са прост въглехидрат няма ли да се натрупат като излищни мазнини?? :shock:

MD

29.09.05
12:54

Ти да не си със завършен 4 ти клас щото въглехидратите се учат в 8ми ! Има много нишесте в тях и в никакав случаи не само прости,пос скоро са комплексни с преобладаващо сложни въглехидрати!

29.09.05
14:05

за да не пускам нова тема искам да питам дали пиенетето на 700-800ml плодови сокове на ден допринася за нещо ?(от ябълки, моркови, лимони и т.н.) я витамини я нещо друго ?!  :oops: и кога е добре да се пият ако е така

SP

29.09.05
21:42

[quote author=“Mountain Dew”]Ти да не си със завършен 4 ти клас щото въглехидратите се учат в 8ми ! Има много нишесте в тях и в никакав случаи не само прости,пос скоро са комплексни с преобладаващо сложни въглехидрати!

А ти ходил ли си в училище изобщо!?

SO

29.09.05
23:58

дали било добре да си пият пролодови сокове с витамини?сам си отговори!!

30.09.05
12:08

Ами то за витамините добре, ама колко ги има в тези “натурални” сокове. А и като знаеш че натуралното в тях едва ли е голям процент - наблягат на глюкозата или глюкозо-фруктозната част, не е добре да се оливаш с консумацията - плодовете е по-добрият избор. А тово кога да се хапвата плодове - сутрин, преди и след тренировка, ако правиш сметка на калориите от тях няма проблеми.

03.10.05
19:41

[quote author=“orome”]Ами то за витамините добре, ама колко ги има в тези “натурални” сокове. А и като знаеш че натуралното в тях едва ли е голям процент - наблягат на глюкозата или глюкозо-фруктозната част, не е добре да се оливаш с консумацията - плодовете е по-добрият избор. А тово кога да се хапвата плодове - сутрин, преди и след тренировка, ако правиш сметка на калориите от тях няма проблеми.

извинявам се че не обесних но аз сам ги изстисквам със сокоизтисквачка  :wink:  та за това питам дали ще имам особена полза ? след такива количества ?!

03.10.05
21:54

[quote author=“ILIA”][quote author=“orome”]Ами то за витамините добре, ама колко ги има в тези “натурални” сокове. А и като знаеш че натуралното в тях едва ли е голям процент - наблягат на глюкозата или глюкозо-фруктозната част, не е добре да се оливаш с консумацията - плодовете е по-добрият избор. А тово кога да се хапвата плодове - сутрин, преди и след тренировка, ако правиш сметка на калориите от тях няма проблеми.

извинявам се че не обесних но аз сам ги изстисквам със сокоизтисквачка  :wink:  та за това питам дали ще имам особена полза ? след такива количества ?!

Разбира се много добре влияе пресно изтискан свеж плод ..Дава енергия и Възстановява след трен например ;)

SO

03.10.05
23:11

абе не точно след тренировка  :wink: малко по късно

07.10.05
18:12

[quote author=“Sportex”]И са прост въглехидрат!
MR

01.11.05
09:17

някои може ли да ми каже след тренировка какви въглехидрати да взимам прости или сложни и в кои храни ги има 6тото за сега не искам да взимам хр.добавки а да видя до каде мога да стигна без тях :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1