Hydroxycut Hardcore X за 16 годишен?

Темата е заключена.

Искам да попитам подходящо ли е Hydroxycut Hardcore X за 16 годишен, 1.83 ,  91 кг. Каки странични ефекти има?

Ако не става за мен предложете ми друг Burner или точна марка L-carnitine на капсули, която действа! Тренирам, имам известен хранителен режим, просто имам къде да израсходвам отделената енергия от него :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.05.13 10:46.

07.05.13
22:55

“имам известен хранителен режим”... какво ще рече това. Ако нямаш добър хранителен режим, то тази добавка няма да ти помогне много. Преди всичко е качественото хранене, след него са добавките.
Пък и си на 16 години. Ако толкова много искаш нещо, едни аминокиселини биха ти били полезни.

07.05.13
23:56

Не става. Има прекалено много кофеин на капсула.

казано от avitohol avitohol на 07.05.13, 22:55:

“имам известен хранителен режим”... какво ще рече това. Ако нямаш добър хранителен режим, то тази добавка няма да ти помогне много. Преди всичко е качественото хранене, след него са добавките.
Пък и си на 16 години. Ако толкова много искаш нещо, едни аминокиселини биха ти били полезни.

Известния ми хранилен режим е бех хляб или тестенне изделия, без никакво сладко и т.н ?

казано от Strelok91 на 07.05.13, 23:56:

Не става. Има прекалено много кофеин на капсула.

Би ли ми препорачал някой друг продукт, като за мен и не съм наясно с функциите на аминнокиселините, мислу, че са за въстановяване.. Ако може някой, който разбира да ми обесни и да препорача :)

Подобно ниво на грамотност не е приемливо за този форум.

Моля, използвайте търсачката и обърнете внимание на статиите в изданието - те съдържат достатъчно обща информация за всички споменати суплементи и действието им. Ако останат неизяснени детайли - ще коментираме.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1