29.09.05
23:43
Искам да ви попитам какво ядете преди лягане щото не мога да реша какво да хапвам,яйца добре но преди лягане не било хубаво, в новото МиФ четох че ядки е било мн добре да се ядяло..не знам вие кажете и дайте предложения плс
30.09.05
10:41
Ее добре нали тогава цяла вечер тялото ти ще е без приток на белтъци?И ще последва силен катаболен процес.. :shock:
Не знам ами тогава коя ядете последното си ядене?
Как няма да ядеш вечер !
Аз лично - храна богата на белтъци.Без мазнини и въглехидрати или поне гледам да са в минимални количества.
30.09.05
11:56
Протеин на прах най.добре.Иначе извара, яйца е супер според мен :)
Ами T-BiRD го каза. Аз съм на млечно-яйчният на Nutrim (със Здравец 0,1%), но когато няма карам на извара с кисело мляко (обезмаслено) и малко степче за вкус - иделно хранене за преди лягане, заради казеина в изварата и млякото. В период за маса, ако не те тревожат излишни мазнини и трудно се омазняваш може и малко овесени адки.
Ами аз вечер ям ама поне 4 часа преди да си легна.
Преди лягане може някъв протеин или няк’ви аминокиселини.Ако е суроватъчен 30 мин преди лягане.
Аз вечер хапвам пилешко месо след трен към 21:00 и в ден на почивка пак тва иначе късно вечер аз си лягам към 23:30 или 00:00 часа тогава пиивам 2супени лъжици протеин(про голд 90) в 200мл. прясно мляко !!!
30.09.05
14:13
Извара, пълномаслено мляко, сирене с малко хляб...
30.09.05
14:14
За вечеря ям яко орехи
Малко са кьсметлиите кат мен да могат да усвояат тежката храна барже :lol:
30.09.05
16:52
салата а преди лягане ако имам възможност прахче
и аз се чудя кво да ям. ако пия мляко ми се ходи до тоалетна, пък яйца ям след тренировка. абе квото намерия общо взето.
05.10.05
20:02
братле без захари преди лягане , яица ,извара е добре :)изпитано
Според мен сиренето е супер преди лягане. 100-150гр екстра влизат. Хем протеина остава за дълго в тялото, хем калцият възпрепятства натрупването на подкожни мазнини. 2 в 1. :)
Да и хем има мазнинки в сиренето за довечера и малко въглехидратче таман става да се омазниш малко.
06.10.05
09:34
Строго индивидуално! Моя метаболизъм топи всичко на другия ден. :)
06.10.05
09:38
300 гр. ориз и 300 гр. месо!
[quote author=“BabaVanga”]Да и хем има мазнинки в сиренето за довечера и малко въглехидратче таман става да се омазниш малко.
Незнам кой те е излъгал, че със сирене ще се омазниш. Има голяма разлика между видовете мазнини. Намери си инфо за сиренето и прочети.
06.10.05
12:57
[quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“BabaVanga”]Да и хем има мазнинки в сиренето за довечера и малко въглехидратче таман става да се омазниш малко.
Незнам кой те е излъгал, че със сирене ще се омазниш. Има голяма разлика между видовете мазнини. Намери си инфо за сиренето и прочети.
А и мазнините свалят гликемичния индекс. Сиренето е перфектна храна.
06.10.05
14:01
[quote author=”Владимир”][quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“BabaVanga”]Да и хем има мазнинки в сиренето за довечера и малко въглехидратче таман става да се омазниш малко.
А и мазнините свалят гликемичния индекс. Сиренето е перфектна храна.
Само да не е солено... иначе е перфектно!