Алтернатива на Carnivor?

08.05.13
00:18

в момента пия ЦАРНИВОР протеин телешки и сам много,ама много доволен(+бца+глутамин).Проблемът ми е че ми иде скапичко(1кг разфасовка го изражодих доста бързичко).Искам да купя някакъв протеин към 3/5 кг.Ако някои ме упъти към някоя марка,като цена/качество ще съм му благодарен.Чудех се от тия насипните ама нещо не ми вдъхват доверие...за 150 лева 5кг дори има и по ефтини.Поне едни 3кг за около 150 лева качествени ако мога да взема,ако има 5 пък още по добре ама надали.Нека някои запознат да ме ориентира.За предпочитане протеинът да е суроватка или телешки(нямам претенции за вкусове,а да се разтваря добре).Мерси приятели и дано някои се отзове.Извинявам се за многото грешки,но съм с кирилизатора от гугъл.ако ли не има ли от къде да взема примерно пак на CARNIVOR по-голяма разфасовка+отстъпка

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.05.13 08:22.

Привет,

Взимаш два броя Syntrax Whey Shake и си готов. Това е общо взето един от най-изгодните протеини на пазара, при това с чудесно качество.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.05.13 09:28.

ЖЧ

09.05.13
11:24

Amix и Dymatize също предлагат телешки протеини, на много по-добра цена от Musclemeds.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1