29.09.05
21:24
Стана ми интересно , каква музика предпочитате да слушате. Специално аз предпочитам рок, хард рок , металче и ретро парчета :)
аз лично слушам преди да вдигам , докато вдигам не ме интересува какво върви :)иначе здраво резачки преди да тръгна на тренировка е ок.
29.09.05
21:35
O’azis! хаха да бе!Ми мен ми пускат някво радио умряло даже не съм сигурен къв е стилът...В нас преди това може нещо тежко да си пусна(Ози...),но не става често.
Имаше такава тема...но нищо :wink: на метъл се кефа... примерно като съм заспал и не ми се дига и тн. да се чуе Rammstein - Sonne :!: - доста повдига настроението :D
29.09.05
22:02
Радвам се че има кораво жица. Аз се кефя на Rainbow , purple , kiss , sabath , acdc , Floyd i ot toz rod . :twisted:
29.09.05
22:18
Only Lil Jon братми,само черно рап!
Аз не слушам пречи ми да се концентрирам на 100 %
Иначе жицата е за предпочитане
29.09.05
23:25
във фитнса в който ходя аз пускат само яко ретро и хаус и много се кефя :wink:
Яко метъл!!!Rammstein,Metallica,Black Sabbath,HammerFall и др.
БТВ: Добре,че ме потсетихте да си пусна музиката :D
30.09.05
10:50
Не знам как може да се надъхаш на хаус.. :P
Иначе мене ме кефи да вдигам на техно,и черно:)
aз в фитнеса сам на радио (мога сам да си сменям станцията) преди фитнес обаче задължително Eye of the tiger (саунд трака от роки) или си пускам някое филмче за бб
Пълна трагедя в залата кадето дигам - радо фреш ли алфа ли ни знам ама е мноо зле. Иначе метал или стари рап, РнБ и диско парчета!
30.09.05
13:31
Metallica, Godsmack, Slipknot, Iron Maiden…. няма др музика за зала :)
Веселин Маринов,Радо Шоу,Недялко Лазаров,Илия Луков,Гошо от Почивка,Улични Терминатори,Ерика Баду
[quote author=“Svetozar”]Пълна трагедя в залата кадето дигам - радо фреш ли алфа ли ни знам ама е мноо зле. Иначе метал или стари рап, РнБ и диско парчета!
E тва е гадно наистина Фреш едно е също сякаш сме някакви дабили съчуствам ти
30.09.05
20:59
PRODY G :lol: :lol: :lol:
Аз слушам каквато пуснат в залата (Универсал - Стара Загора) но съм очарован от музиката там... Пускат най вече яко ретро и ест. най добрия хаус на Faithless - Insomnia, God is a DJ , We Cоme one и т.н. И става яка надъхвация....
Във фитнес,където ходят пускат някфо радио , където предимно въртят диско парчета :( ...като тренирам в нас (рядко) си пускам жици , по-яко е.
Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката- шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2, орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста.
[code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1]
Не се и учудвам.
П.П.И аз съм от там :roll:
Mos Def And Massive Attack - i Against i,Mortal Kombat - Combat Theme това е преди тренировка.А в залата някво радио спорт?
01.10.05
09:46
Ам жицарите сме повече май
01.10.05
12:13
[code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1]
Не се и учудвам.
П.П.И аз съм от там :roll:
И какво като е от Плевен?!Аз съм от София и също слушам поп-фолк докато тренирам,ама малко по-ритмични песни примерно на Анелия са чудесни и вдигам силата между 5 и 10 % в зависимост от парчето :D .Всички сте ми много странни уж само жица слушате ,а съм сигурен ,че ходите някаде да пийвате чака-раката е на макс :lol:
01.10.05
19:24
главно метал :twisted: най обича кат е някав брутален бг хардкор :twisted: направо изперквам :twisted:
01.10.05
21:27
абе халооу. искам да те питам щото знам че ти си привърженик на ДЖУНИОР на НУТРИМ какви пари го взе щото и аз мисля да го взема,и как го пи?
01.10.05
21:42
последно си го зех за 13 лева 1 кило :D иначе го пиех по 120 грама на ден 60 сутрин и после си закусвам и 60 след трен и отделно си зимах още 1 път протеин по средата на следобяда и преди лягане и ефекта беше доста добър :D
02.10.05
12:25
слушам само ритъма на сърцето си
и кръвта която бавно,но сигурно се помпа
такова свещенно деяние не трябва да се нарушава от излишни звуци!
02.10.05
12:29
в залата един от шефовете си пада по R&B и яко си дъни докато тренира :cry: Ама ако уцеля когато е другия пуска метал до дупка и става яко надъхване.
02.10.05
15:39
такава тема ако не се лъжа имаше преди :wink: Иначе моите музикални препочитания са доста разнообразни, но докато дигам обикновенно си пускам некой зациклящ транс или техно и така изтрещявам :wink:
обикновено някоя резачка,а ако не ми се занимава,пускам рандом и както дойде.
Дръм&Бейс миксове на Noisia, Tech Itch, BC UK, Resonant Evil (ОСОБЕНО) и цялата дискография на Outbreak Records предварително записани с +10% pitch :) - някъде на 190 BPM излизат.
03.10.05
19:26
Pop - Folk :wink:
Диска не Resident Evil - яко ме надъхва репликата - “You`re all gonna die down here!` и накрая - `we are going up - all of us!`. Страшен албум. Също слушам Clawfinger - много ме надъхва за яка тренировка. Това е като помпам у нас - във фитнеса - квото пуснат.
04.10.05
01:18
Каквото пуснат.
Вчера на фона на Пантера в залата, щях да си изкарам рамото :shock: Но пък не стана и си доизслушах песента, с волно съчетание :P
14.10.05
18:16
Чалга рулзз :lol:
аз лично още не съм започнал да тренирам сериозно,но ще започна до около половин-1 месец,като си купя дъмбели.ще си тренирам у нас затова ще ми е доста по приятно.първо че няма да ми се карат батковците,второ че всичко си е мое,и трето музиката :D лично аз слушам метъл.пауър предимно и хеви.като тренирам ще си пускам hammerfall,iced earth,children of bodom,rammstein,judas priest,manowar и iron maiden :) също имам и японски рок.най-добрия ми приятел не разбира как ги слушам,тъй като мрази японския език,но на мен много ми харесват.също така стават за тренировка.даже са много добри.ако някой иска може да дам списък с имена на песни да чуете.но да предупредя че ги няма в българските сървъри.
14.10.05
20:15
като дигам .... рапец ..... просто като е нещо надъхващо ми дига силата мноократно .... ама и жица е удачно докато вдигам :wink: