Алкохол и азотен бустер x 2

Темата е заключена.

08.05.13
14:13

Здравейте! Тъй като първата ми тема беше затворена : Тема , тъй като темата била “далеч от идеята и философията на BB-Team.” правя нова защото явно Кольо Пияндето ме е разбрал грешно. Не, че ще ми се налага да се напивам до неознаваемост, защото аз по принцип не пия, но както бях написал и в първата тема - на два бала съм и рождения ми ден е между тези балове. Ще ми се наложи да пия алкохол(аз от 200 грама водка вече се чуствам завидно пиян), но от има няма месец пия Азотен Бустер. Има 10 дни до въпросните дати и просто искам да съм в перфектна форма за тях, но в същото време се упасявам да не си го начукам с алкохола.

Тъй като в гугъл ми излезна тази тема от bb-team forums: Result of Google Search гледам, че  дори някакъв пич е написал, че си пиел бустер с уиски, което ми се струва адски налудничево, но явно не е усетил промяна. Ако бях на креатин, вече щях да съм спрял продукта, но просто не намирам достатъчно информация за азотния бустер. Единственото, което съм чел е “Приемът на алкохол в комбинация с прием на азотни буустери може допълнително да занижи кръвното налягане.”

Моля не ми затваряйте темата, защото тази дилема ме глозга от две седмици. Хем искам да съм напомнан, хем да пийна малко или малко повече алкохол, защото най-добрите ми приятели завършват. Знам, че е искам хем вълка да е сит, хем козата цяла, но просто искам като обличам ризката да си е пълна, защото се упасявам, че ако спра буустера ще ми спадне рачичката. Благодаря на отзовалите се! :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.05.13 14:55.

08.05.13
14:15

Ти ако чакаш боостера да те направи добре изглеждащ ... бала да не е след 4 ти клас нещо ?

08.05.13
14:16

Хахахха, значи забавлението с най-добрите ти приятели зависи от размера на ръчичката ??? :D Та и 2 см да спаденш от спирането на бустера...:D :D
А бе вие абитуриентите в кой свят живеете ???

Ти с липсата на сиво вещество вече си си го начукал завидно... :)

Много точно съм те разбрал, вече съм уверен. :)

Нямам капка намерение да разяснявам как могат да си повлияят взаимно азотния продукт и алкохолът. Виж какво съдържа азотният продукт и как действат съставките... Прочети как действа алкохолът. Толкова. От друга страна азотният продукт няма да ти държи мега-мощната ръчичка напомпана денонощно, това нали е ясно? Дадох ти съвет, но ти се оказа прекалено голям нарцис. :) А ти не си дошъл за съвет, а за одобрение, нали? :)

Дискусия на тема алкохол наистина противоречи на философията на BB-Team.
Нямам никакви притеснения да затворя и тази тема.

...след като се увериш, че няма кой да те възприеме сериозно. ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.05.13 14:37.

казано от Кольо Пияндето на 08.05.13, 14:32:

Много точно съм те разбрал, вече съм уверен. :)

Нямам капка намерение да разяснявам как могат да си повлияят взаимно азотния продукт и алкохолът. Виж какво съдържа азотният продукт и как действат съставките... Прочети как действа алкохолът. Толкова. От друга страна азотният продукт няма да ти държи мега-мощната ръчичка напомпана денонощно, това нали е ясно? Дадох ти съвет, но ти се оказа прекалено голям нарцис. :) А ти не си дошъл за съвет, а за одобрение, нали? :)

Дискусия на тема алкохол наистина противоречи на философията на BB-Team.
Нямам никакви притеснения да затворя и тази тема.

...след като се увериш, че няма кой да те възприеме сериозно. ;)

Точно това исках да знам. Но ако няма да ми обесниш затвори темата и толкоз.

08.05.13
14:45

Самият ти въпрос звучи адски нелепо. Да не говорим, че от тия балове и манията покрай тях ми се повръща, нищо, че и аз имам бал тая година.
Бустер с уиски.... ако го спреш, щяла ти падне ръчичката.... (facepalm) А ако тренираше усилено постоянно, а не непосредствено преди лятото или преди такива “събития”, нямаше да пускаш толкова абсурдна тема.
Приятен ден.

Мнението беше редактирано от Кристина на 08.05.13 14:46.

казано от Стоян Стоянов на 08.05.13, 14:40:

Точно това исках да знам. Но ако няма да ми обесниш затвори темата и толкоз.

Дадено.
Насочих те каква информация да търсиш.
Какво да направим, като те е грижа за ръчичката, а не за здравето ти...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1