Протеин за сваляне (и поддържане след това)?

08.05.13
17:56

Здравейте,

търся протеин, който да става за заместител на хранене (не повече от едно), да е с балансиран състав и да съдържа поне минимални витамини и минерали. Засега съм в режим на сваляне, но смятам да пия и след това. В момента спортувам и не искам да свалям повече от 3-4 кг. Не се разбирам особено с лактозата, така че трябва да е някой с по-малко остатъчна лактоза в състава. Някой може ли да ми препоръча подходящ?

Темата беше редактирана от Ирина Добрева на 08.05.13 17:59.

KA

08.05.13
20:18

казано от Ирина Добрева на 08.05.13, 17:56:

Здравейте,

търся протеин, който да става за заместител на хранене (не повече от едно), да е с балансиран състав и да съдържа поне минимални витамини и минерали. Засега съм в режим на сваляне, но смятам да пия и след това. В момента спортувам и не искам да свалям повече от 3-4 кг. Не се разбирам особено с лактозата, така че трябва да е някой с по-малко остатъчна лактоза в състава. Някой може ли да ми препоръча подходящ?

Няма такива доколкото знам, затова навсякъде пише че добавките не заместват хранене...

08.05.13
20:21

Протеиновите пудри на Peak са с различни филтрации и витаминно минерален комплекс (разгледай състава им може да не важи за всички). Матричния на MuscleExcellence също е така ! И двата варианта са максимално изчистени от въглехидрат и са добре филтрирани белтъчини с ниско съдържание на лактоза. Подобна пудра не може да замести хранене или поне няма как да те засити така , както хапване би било, но става за междинно такова, а и е доста питателна. Калояне момичето е посочило ,че става дума за един прием дневно, не си е въобразило, че ще замества храна с пудра.

08.05.13
20:37

BSN lean dessert

Мнението беше редактирано от Georgi Angelov на 08.05.13 20:37.

Peak изглежда доста добре, иначе не ми се струват лоши и Manna, Syntha 6, Lean Dessert и Myogenic. Надали някой е пробвал всичките, разбира се. :)

KA

08.05.13
20:48

Николай, тогава да задам аз въпрос, какво пречи да се хапне леко вместо да се пият пудри, прахчета или каквото е там ?

09.05.13
08:21

Syntha, Manna (oat n whey), Myo..нам какво си, Lean dessert…въпросните продукта са 1 към 1 или 1 към 2 протеин : въглехидрат. Тях вече не намирам за ценни спрямо на цената си.
kaloyan georgiev - Нищо не и пречи. Винаги може да си мушне в джоба пакетче сурови ядки, чудна комбинация от трите макронутриента...несравнима!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1