Войнска диета

Здравейте, реших да опитам воинската диета, показана в сайта, но възникнаха няколко въпроса в главата ми.
1) Във фазата на недояждане, само и единствено плодове и зеленчуци ли се ядат или може и странични неща, например сирене, малко хляб, подправки някакви към салатата?
2) В диетата пише, че трябва да се ядат плодове и зеленчуци (отново към фазата на недояждане), които са с нисък гликемичен индекс. До тук добре, но като се разрових малко да видя кои плодове и зеленчуци отговарят на условието, се оказа че представения списък беше доста оскъден. Бихте ли ми изброили малко повече такива плодове и зеленчуци, освен, банани, череши и ябълки и т.н.

29.05.11
15:06

Във фазата на недояждане не се ядат въглехидрати- или ако има да са с много нисък гликемичен индекс- тоест никакви теста, сладки работи и тн. сирене, месо, ядки може и плодове, но по малко. Може и мляко да речем. Идеята е да не влияем на инсулиноотделянето в тоя период. И да списъка е оскъден, защото  другите храни просто качват инсулина, а от там се задейства другия дял на нервната система, а целта на диетата е именно да ги отделяме. Генерално не е трудно да се кара на глад след 2-3 дни и с много течности.

08.05.13
23:35

Това ми изглежда интересно и мисля да го пробвам.

През деня няколко ябълки и течности под формата на мляко.
Само дето се чудя дали е проблем, ако тренировката е сутрин или най-късно на обяд, а хранителният ми прозорец е късно вечер? Примерно едно ядене в 18 и още едно в 19-21?

Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1