Тренировки на Грег Плит?

Привет колеги,
Преди малко се разрових за тренировките на Грег Плит и попаднах на някои работи. Ето и видео за пример:

http://www.youtube.com/watch?v=Aqjz8H_9ZXE

Вие какво мислите за тях, пробвали ли сте ги? Бихте ли пробвали?
Поздрави! :)

09.05.13
00:38

Определено са разнообразни и мисля да ги пробвам, примерно тази за гърди веднъж месечно за разнообразие, но да се придържам строго към тях едва ли :)

Разнообразието, наистина го има, лично на мен ми хареса тренировката му за ръце, не знам защо. Като цяло начинът му на трениране е много различен и отпуснат.

Д(

09.05.13
09:06

Отпуснат ? Ти шегуваш ли се ? Това си беше една доста добра тренировка за  гърди !

09.05.13
11:58

Тези тренировки ги гледах още в началото като излязаха в bodybuilding.com .. малко ще е хард да направиш точно същата тренировка със същите серии..прекалено е обемна,ако я посъкратиш добре..иначе относно Грег Плит много добри тренировки,разнообразни самият начин на трениране много ми допада.

09.05.13
13:24

Твърде е обемна за повечето хора. Нито съм му на годините стаж, нито на гена, нито на хранителният режим, добавки и прочие. Ако тренировката се посъкрати до половината поне ще е много добре.
Иначе много му се кефя на Грег Плит, много добър мотиватор е.

За такава тренировка се изисква строг хранителен режим без компромиси...А пък и добавките,които пие.Давай нещо по-простичко,след което ще можеш да се възстановиш.

09.05.13
16:10

Гледайте Юлисес джуниър,по-добре е и мен лично повече ме кефи.

Като казах отпуснат имах предвид отпуснат ментално, весел, не че е отпусната тренировката физически. Относно самата програма съмнявам се, че много хора от тук ще се навият да я направят, личи си че не е за всеки.

Д(

10.05.13
14:31

За да направиш пълната програма точно като Грег Плит, ти трябват стегнати мускули и ОГРОМНА издръжливост и Воля !

Напълно съгласен съм, трябва ти и голяма доза стаж и възстановяване! :D

Трябват ти пари,първото което е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1