30.09.05
15:50
Здрасти на всички ,
Решил съм да си купувам велоергометър за вкъщи и ходих да огледам из магазините и да видя за какво става въпрос .В магазините в които прелагат велоергометри предлагат също така и спиид-байкове като се начупиха да ме убеждават че вторите били многократно по-добри , въпреки че освен в цената и малко в дизайна не видях разлика...
Дайте идея има ли някаква разлика и каква,кое е по-хубаво и помогнете със съвет какво да взема.Мерси предварително!
Имам вело от 1 седмица BODY SCULPTURE ВС 5550.За хора до 90-95 кила е екстра, ама някой по-тежък като се качи как се клати не е истина.
[quote author=“emzo”]Имам вело от 1 седмица BODY SCULPTURE ВС 5550.За хора до 90-95 кила е екстра, ама някой по-тежък като се качи как се клати не е истина.
И аз съм решил да си вземам ама нямада е този модел тогава
@djgorgio-ASTOR - тъкмо мислех да ти пиша PM, онзи модел на КЕТЛЕР, за който спомена е по-стабилен, аз ги пробвах всичките в метро и взех 5550(аз съм 75килца и всеки е идеален в моя случай).Баща ми (95кг) и той се качи на тях и КЕТЛЕРа по-малко шаваше :wink:
Еми мерси много на всички !А този Кетлер хубав ли е и за какви пари става въпрос ?
Вземи си вело, най-обикновено, може и на Васил Лайн ;) Скъпички, но се качих на такова чуда, екстра е :)
Има и едно много яко моделче, супер тънка рамка, черна и елегантна. Струва 2 бона - т.е. професионално е, но е екстра и той
[quote author=“Jodesi”]Еми мерси много на всички !А този Кетлер хубав ли е и за какви пари става въпрос ?
В каталога на метро беше 400 кинта