Dеca-Durabolin и Testosteron

Темата е заключена.
ZW

30.09.05
19:13

Привет,
та значи с един приятел си намерихме спортен лекар, който предписва. Обаче се оказа, че той не предписва ами бие инжекциите на място в кабинета. Както и да е, аз имам една травма на коляното и реших да изчакам още две седмици, докато стъпя здраво на крака преди да започна с цикъла. Моя приятел обаче получи първите инжекции днес. Лекаря му каза, че ще трябва да идва на всеки 7 дена до максимум 3 месеца. Би му 200 мг Dеca-Durabolin и Testosteron, но не разбрах колко. Та исках да ви помоля за малко инфо по въпроса, нормално ли е да се прави такъв цикъл, само 1 път седмично, и какво знаете за тези препарати. Той е около 175 см, към 85 кг и 40 см ръка. Моля да си кажете мнението преди да дойде моето време да подам дупе на лекаря. Благодаря предварително.

SL

30.09.05
19:42

Вие сте бахти химиците.Тоя цикъл да не ви го прави ветеринарен лекар хахаха

BO

30.09.05
21:37

деката се бие от 2 пъти седмично до на 10 дена ведъж, за тестостерона зависи от естера. Като комбинаия са добри горещо препоръчвам, но знй, че са нужни около 3 седиси да се максииира консентарията на деката, така че максимум ефект ще получи чк след това.

KP

03.10.05
12:11

[quote author=“zwei0”]Привет,
та значи с един приятел си намерихме спортен лекар, който предписва. Обаче се оказа, че той не предписва ами бие инжекциите на място в кабинета. Както и да е, аз имам една травма на коляното и реших да изчакам още две седмици, докато стъпя здраво на крака преди да започна с цикъла. Моя приятел обаче получи първите инжекции днес. Лекаря му каза, че ще трябва да идва на всеки 7 дена до максимум 3 месеца. Би му 200 мг Dеca-Durabolin и Testosteron, но не разбрах колко. Та исках да ви помоля за малко инфо по въпроса, нормално ли е да се прави такъв цикъл, само 1 път седмично, и какво знаете за тези препарати. Той е около 175 см, към 85 кг и 40 см ръка. Моля да си кажете мнението преди да дойде моето време да подам дупе на лекаря. Благодаря предварително.

На мене лично ми стана много интересно, че ние тука във Форума според тебе би трябвало да сме по-компетентни от един спортен лекар.
Мерси мерси!
Но всъщност подай дупе на лекаря! Готин ли е? А ти готин ли си? Твоите мерки кви са?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1