07.05.13
12:39
Здравейте :
Кога е по дoбре да тренираме сутрин или вечер ?
И защо .
07.05.13
13:00
Няма особено значение. Въпрос на лична организация.
Това дали ще тренираш сутрин или вечер няма пряка връзка с постиганите резултати.
Когато имаме възможност. Важното е да се тренира. Х няма да направи повече мускули от У, защото тренира в 9 сутринта, а У в 6 следобед.
09.05.13
19:03
Когато пърформваш по-добре, тогава е по-добре за теб, лично, да тренираш.
какво искаш да кажеш :пърформваш ?
че трябва да тренирам по едни и сашто време
09.05.13
20:44
казано от venci . на 09.05.13, 20:34:
какво искаш да кажеш :пърформваш ?
че трябва да тренирам по едни и сашто време
Съжалявам, за момента не ми идваше друга дума на ум. Имам предвид да поддържаш интензитет и да извършваш работа. Ако сутрин или вечер тренираш по-тежко и по-добре поддържаш темпо, то тогава избери. Иначе самото време от деня няма значение само по себе си.
09.05.13
20:49
Може и в 2 вечерта да тренираш стига тогава да имаш по голя мотивация, сили, желание и въобще на теб да ти е добре.
Няма значение часа, по-добре винаги когато можеш отколкото никога.
17.05.13
20:07
Браво! Да видя един енергичен и мотивиран за вечерта - моите познати тогава вече се веят като прострени дрехи на тел и все им е полегнало...
Имам приятел, който работи във фирма за борба с вредителите и понеже добри и имат страшно много работа с хлебарките в София, та се прибира по нощтите и веднага започва да тренира. Откъде този човек събира сили за тренировка в 0 часа, просто не знам. А иначе хлебарките, мравките и бълхите в София са страшно много. Добре, че има различни методи за унищожаване на хлебарки, че да можем да се справим с тях. Сега, който не може или не му се занимава е най-добре да се свърже с професионалисти като Pestcare, които да му свършат работата, а пък и техните цени за борба с вредителите - http://www.pestcare.bg/ceni-za-borba-s-vrediteli не са особено високи.
Мнението беше редактирано от Алина Кали на 07.11.14 14:54.