08.05.13
21:58
Здравейте на всички , понеже съм нов във форума , но го чета от така доста време и се радвам на полезните неща които прочитам помагащи ми за по нататъшното ми развитие във и извън фитнес залата. Та да дойда на съществения въпрос , понеже се чудех между 2 марки креатин коя да избера , но във форума неможах да намеря отзиви така че ще се радвам да споделите ваш опит със тези 2 марки
1. http://musclemedsrx.com/wp-content/uploads/2012/04/product-banner-creatine-decanate.jpg
2. http://www.supplementmart.com.au/bmz_cache/4/4dc463b992431faf600b33837498e115.image.250x250.jpg
Или другият вариант е да си взема просто един стабилен монохидрат,и да си карам с него? Благодаря Ви много !
Зимай един монохидрат, гледай да е creapure и не се занимавай с глупости :)
Мнението беше редактирано от LOSER_X на 08.05.13 22:57.
08.05.13
23:26
Монохидрат на Pure Nutrition и си готов ;)
Аз пък в последно време от монохидрата не съм доволен.Много добри отзиви чух за Muscle Pharm и за матрицата му ,затова аз бих заложил на нея (а и след месец лично ще я изпробвам)
anyone ти кфо очакваш от монохидрата чудесий ли и с какво мислиш, че матрицата го превъзхожда, с това, че някой са го хвалели ли ? Едиственият креатин, който се е доказал от десетилетия на пазара си е чистият монохидрат. Ако искате да експериментирате върху себе си с нововъведенията, който са на мода уж вие сте на ход. За мен добавките, който са се доказали на пазара са истинските, останалите тепърва ще се види дали ще се задържат.
Мнението беше редактирано от LOSER_X на 09.05.13 00:33.
09.05.13
10:58
PrimaForce Creaform е твоя продукт. :)
казано от LOSER_X на 09.05.13, 00:32:
anyone ти кфо очакваш от монохидрата чудесий ли и с какво мислиш, че матрицата го превъзхожда, с това, че някой са го хвалели ли ? Едиственият креатин, който се е доказал от десетилетия на пазара си е чистият монохидрат. Ако искате да експериментирате върху себе си с нововъведенията, който са на мода уж вие сте на ход. За мен добавките, който са се доказали на пазара са истинските, останалите тепърва ще се види дали ще се задържат.
Само едно да те питам .. пил ли си матрица изобщо или караш наизуст ?
Не очаквам чудесии от монохидрата , но има организми ,на които почти не им действа и обратното.
казано от any0ne на 09.05.13, 14:57:
Само едно да те питам .. пил ли си матрица изобщо или караш наизуст ?
Не очаквам чудесии от монохидрата , но има организми ,на които почти не им действа и обратното.
Не смятам да експериментирам върху себе си с ненапълно изследвани продукти, а й не знам как предлагаш нещо, като и самият ти не си го пил :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.05.13 16:31.
казано от LOSER_X на 09.05.13, 15:05:
Не смятам да експериментирам върху себе си с ненапълно изследвани продукти, а й не знам как предлагаш нещо, като и самият ти не си го пил :)
Явно и да четеш не можеш.Аз не предлагам , а казвам на какво бих заложил аз (и ще го направя).Вярно, не съм го ползвал , но най-добрия ми приятел ,с който тренирам взема именно този на MP , докато аз -обикновен монохидрат.По лични наблюдения върху него продукта е добър.
Друг е въпроса , че в днешно време нищо не се знае дали е доказано/изследвано (особено за добавките на различните фирми)Просто изпробваш , установяваш и сравняваш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.05.13 16:31.
А замислял ли си се, че наблюденията ти не са логични, понеже всичко зависи от тренировки, храна и индивидуални различия. Твърде необосновано е да сравняваш 2 добавки изпробвани от различни хора. Толкова ли не си цениш здравето, че изпробваш ? :)
казано от LOSER_X на 09.05.13, 16:38:
А замислял ли си се, че наблюденията ти не са логични, понеже всичко зависи от тренировки, храна и индивидуални различия. Твърде необосновано е да сравняваш 2 добавки изпробвани от различни хора. Толкова ли не си цениш здравето, че изпробваш ? :)
какво може да му стане на здравето ти от няколко различни вида креатин ?
Виж, приятел не искам нито да казвам, че знам много за тези видове креатин, защото ще излъжа, нито целта ми е да се заяждам... Аз лично внимавам с какво се храня и какви добавки пия, говоря принципно, пия неща които са се доказали на пазара. Не бих искал след години да имам камъни в бъбреците и подобни неща, защото повечето фирми правят какво ли не само за пари...
09.05.13
21:45
Благодаря Ви много за отговорите , но до тук имам чувството , че никой не е пробвал от тези продукти , на които възлагах някакви надежди .
09.05.13
21:50
казано от Мартин Кожухаров на 09.05.13, 21:45:
...до тук имам чувството, че никой не е пробвал от тези продукти...
10.05.13
01:00
То за това ясно , а за другото ? + мисля че споменах че не намерих никъде нещо полезно по темата която ме вълнува мен ..
10.05.13
10:03
казано от Мартин Кожухаров на 10.05.13, 01:00:
То за това ясно , а за другото ? + мисля че споменах че не намерих никъде нещо полезно по темата която ме вълнува мен ..
Наистина си мързелив, дори нещо повече...
За другия креатин ще си пуснеш търсачката сам. То бива, ама чак толкова...
Монохидратът е най-добре проучената и най-добре аргументирано работещата форма на креатина. Ако той работи добре при теб, с подобни продукти няма как да получиш кой знае колко по-добри резултати. Ако не си приемал креатин - започни с монохидрат (хиляди пъти сме писали това и защо е така!). Какво си обяснил за нещата, които те вълнуват всъщност? От друга страна двата продукта, които си посочил, на практика дали се различават от монохидрата? Единият е леко модифициран монохидрат (миришещ на маркетинг по-скоро), а другият по документи е матрица (съдържащ повечко монохидрат и по мъничко от някакви странни креатинови форми).
Всъщност какво те вълнува теб? Колкото пъти чета запитването ти, толкова пъти не ми е ясно от къде идват колебанията ти. Тук по три пъти дневно се задава въпрос за креатин - смяташ ли, че на някой му се занимава да провежда на всеки кръстосан разпит, за да се установи какъв всъщност е случаят? Защо си се спрял на тези продукти? И дали ни се обяснява едно и също при задаване на определено едни и същи въпроси?
Местя темата при често задаваните въпроси. Там й е мястото.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.05.13 10:06.