21.09.05
13:39
Здравейте,значи тренирам от...година и то редовно като програмата ми принципно не следва някакъв стереопит защото дълго време около 3 месеца експериментирах.
Целта ми е да смъквам кг.Започнах 69-67кг и с леки периодични покачвания и смъквания сега съм 63кг...висока съм 170.
Истината е че откакто тренирам не мога да премина границата 63 и ми е изключително трудно някакъв съвет.Тренировката ми е по принцип 3 дена силова 3 кардио и 1 ден почивка...В дните кардио правя по около 30мин бягане...веларгометър...и тн.общо 60 мин кардио дейност +3 серии коремни преси...Искам да стана 58,..Имам ли реални шансове според вас?
Лятото имах почивка поради различни лични причини и ..качих кг..успях от август до 15-ти септ да ги смъкна от тичане по точно джогинф 60мин всяка сутрин.проблема е че сега вече е студено,учулището почна и не мога джогига да го продължа..някакъв съвет..
Може да се каже че кардиото експериментирах всячески.
Добавки не пия..защото съм опитвала всячески да обедя родителите си че това не са стероиди или нещо друго и от него нма да стана мъж но уви...явно не смъ успяла.
Предложения?!
Предлагам ти да си прегледаш храненето. Теглото зависи от яденето, не от тренировките ;)
Намери си зала с пътечка,колела има почти навсякъде.Ако си близо
до Люлин,пътечка сложиха в залата във 2 мк.
В храненето е ключът от палатката :wink:
Аз смъквам без грам кардио (щот съм мързелива)
30.09.05
11:59
Съгласен съм с vesi :P
От експерименти ‘на сухо’ резултат положителен надали ще има.
Прочети това онова за храненето и тренирането, програми и обща информация.
Успех
tpd не знам защо си останал с впечатлението че тренирам на сухо...както вече обясних тренирах преди юли месец и от мицля да почна отново към 10-ти октомви поради лични причини не мога по-рано като преди да почна опитвам се да регулирам и започна с навика да контролирам храненето си...защото явно ми трябват радикални промени в храненето ..проблема е че поради динамичното ми ежедневие е напълно непредскзуемо кога ще ям и в почето случай какво...от 6септ не съм яла прости въглехидрати... под формата на шоколади,бонбони и тем подобни.. напълно замених хляба с хляб бонус...периодично минерална вода...НВ режим на хранене поне доколкото е възможно при дневния ми режим ,смених или ограничих сиренето за сметка на обезмаслена извара 0,5%, прясно кисело мляко периодично в седмицата,повече риба, месото си го набавям най-често от филета.. и шунки и ме притеснява да не би това да влияе също на хранителния режим ..в смисъл такъв..това че вместо пържола..протеините ги набавям от филета и шунки(немазни -доколкото е възможно)...и освен всичко почнах и да пия витаминен комплекс на Центрум....
кисели плодове и зеленчуци,50-тина грама ядки няколко пъти седмично (най-често стафиди,соя,бадеми,лешници или сушени плодове) повече плодове,нищо пържено(само задушпено,варено и печено) и друго май не се сещам...от този начин на режим и кардио тренировката ми веднъж седмично поддържам тези кг от 63 но по-надолу от тогава на съм свалила и мисля да изчакам защото не е и полезно прекалено бързо в моя случай за 1 месец да свалям повече от 5 кг...
Някакви забележки относно промените в режима...
01.10.05
02:57
Здравей, drbrd_f,
тaка както я описваш диетата ти изглежда добра. Щом като при само едно кардио седмично (което си е направо все едно, че не правиш въобще) поддържаш 63-те си килограма с нея означава, че си на нулев калориен баланс (енергоприход = енергоразход). Когато започнеш на 10-ти твоята обичайна тренировка, както си писала (3 дена силово + 3 дена кардио + 1 ден почивка) ще увеличиш много твоя енергоразход, което означава, че при непроменения енергоприход ще имаш отрицателен калориен баланс , което от своя страна до какво ще доведе? До загуба на телесни мазнини, разбира се!
Така че това е отговорът на: “Имам ли реални шансове и как...?”
P.S.Към 10-ти ноември драсни едно лично съобщение да се похвалиш с резултатите!