11.05.13
21:43
Здравейте , аз съм момче на 17год с наднормено тегло 1.78 на 85 килограма , съм а това не ми се нрави , тренирам от близо 9 месеца, за сега съм направил 1 ръце,гръб,горна гърда и крака , но понеже имам повече сланинки отколкото ми трябват и ми препоръчаха ***, казаха , че с него горе/долу за 1 месец 12 кила съм можел да сваля. Пих l-carnitine, но без голям успех , понеже не мога си позволя хранителен режим , за това само се ограничавах , не ям хляб избягвам пърженото не пия газирано и пия по много вода на ден ( и още е така ) но понеже нашите нямат пари да си позволят да ми правят ядене само за мене понякога ми се налага да ям пържено поне на месеца 1 път, всеки ден правя кардио 10 минути преди и след тренировка , коремни преси преди и след тренировка , тренирам 4 пъти седмично. Л-карнитина го пих по 2 капсули сутрин и преди лягане(общо 2 грама на ден) 2 седмици и 2 седмици почивка и отначало това беше в продължение на 1 месец и половина някъде от което свалих само 2 килограма.
Също така някой може ли да ми изготви и цикъл на пиенето на ***. Мерси за обърнатото внимание.
Модерация: Тук не се обсъждат подобни лекарствени продукти.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 11.05.13 21:55.
А не е ли по-добре да си изготвиш хранителен и тренировъчен режим според целите, вместо да се хвърляш на добавки?
По 6 хапа всеки ден, 365 дена без да спираш.
Ако след тях пак пишеш тук или където и да е, се запиши за Гинес...или за някоя болница...
Тренировъчният ми режим е за отслабване , но както споменах по-горе не мога си позволя да си правя хранителни режими ..... Всеки му е до метаболизъма, моят явно е някакъв евтин купен от китайския черен пазар.Също така забравих да спомена, че и тренировките ги правя по трудно , понеже имам проблем с дясната ръка , рамото не си е на мястото , некадърните акошерки ми извадили рамото при раждането и от тогава ми е преебано , ръката няма много сила и бързо се мори , сравнение с лявата , която е много по издръжлива и силна от нея.
Подозирам, че рамото не е единствената щета нанесена ти от акОшерките. ;)
Не е до метаболизЪма, а до начина ти на хранене и движение. От малки търсите лесен начин без да се напъвате да имате резултати. Спазвай препоръките на Слави за приема, а естествения подбор ще те застигне много скоро. ;)
Е, извинявай, ама ти к’во очакваш? Да ядеш боклуци, да не тренираш ефективно, и да отслабваш с някакви магически хапчета? Ми не става, иска си усилие, воля и постоянство; нищо хубаво не става по лесния начин.
Че ям боклуци си ям , но да ми казваш, че не тренирам ефективно ,вече си сбъркала , тренирам колкото се може толкова по добре няма упр. което да правя неправилно , правя с максималната тежест, която мога да вдигам, воля си имам вече 9 месеца инак да съм се отказал ... А питах за мнение , а вие ми се изказвате , ще кажете че ще го пия , аз ако исках го пия нямаше питам за мнение първо , а направо щях да почна ги гълтам хапчетата , а и честно казано не ми дреми дали , ще си натровя организма , стига да съм добре строен на бала си догодина ... Е това не вкл. пиенето на хормони,стероиди анаболи и подобни.Просто ми писна от тоя живот,на дебелак и съм готов на всичко за да постигна това, което съм си намислил,но си имам срок.
Мнението беше редактирано от nasko_ на 11.05.13 22:18.
казано от Атанас Петров на 11.05.13, 22:17:
но си имам срок.
Е т’ва е!!! :D :D :D
А имаше ли срок, в който да се превърнеш в “дебелак”? ;)
казано от Маргарита Манева на 11.05.13, 22:21:
казано от Атанас Петров на 11.05.13, 22:17:
но си имам срок.
Е т’ва е!!! :D :D :D
А имаше ли срок, в който да се превърнеш в “дебелак”? ;)
Е аз нямам вина , че на времето нашите не са ме ограничавали и са ми хрантутили на макс
казано от Tanas Gildinii на 11.05.13, 22:17:
а и честно казано не ми дреми дали , ще си натровя организма , стига да съм добре строен на бала си догодина ...
O_____O
Не мога да повярвам, че разсъждаваш по подобен начин... просто... не знам.
П.П. Тия балове трябва да ги забранят със закон.
Мнението беше редактирано от Кристина на 11.05.13 22:28.
http://www.prikachi.com/images/463/6178463t.jpg
Целият ми резултат за 9 месеца ... Е какво да говоря, всеки на мое място би се чудил какво да прави. Предположение, че имам приятели 2/3 месеца вече с тела , аз с 9 месеца 1 ръка 38см ...
Това потвърждава твърдението за неефективни тренировки.
Това, че ти не си наясно и с мислиш че тренираш добре не го прави вярно.
казано от Маргарита Манева на 11.05.13, 22:34:
Това потвърждава твърдението за неефективни тренировки.
Това, че ти не си наясно и с мислиш че тренираш добре не го прави вярно.
Не го мисля само аз ... Това са ми го казвали , щото съм питал и тренировката ми е изготвена от фитнес инструктора там и той ме гледаше дали правя упр. правилно ...
Ок бе Наско, ясно е, че нищо не е ясно.
Първо, давай да я видим тая програма от “ИНСТРУКТОРА”...може пък той да греши, не си ли се замислял...
Като гледам снимката ти е правена пред компютъра, пред който аз се обзалагам че не прекарваш по-малко от 5 часа на ден. Това не те ли притеснява малко?
ОК, ето какво разбирам аз до момента:
1. Имаш излишни килограми, за които ти самия нямаш никаква вина
2. Имаш контузия, за която също нямаш вина
3. Даваш всичко от себе си в тренировките и имаш “професионално изготвена програма”
4. Нямаш пари за храна, но имаш пари за Л-карнитин
5. Л-карнитина е боклук
6. Въпреки твоите систематични и упорити усилия ефект няма
7. От предното следва, че тренировките също не струват и всички, които се бъхтят по залите и извън тях са в голяма заблуда
8. Някои добавки притежават магическа сила, но за да не става тя достояние на масите, за ги забранили
:D
Мнението беше редактирано от Margi на 12.05.13 09:28.
12.05.13
09:49
Ти май си за клуб “Студентски Град”.Там ръцете са им по-големи от краката.
Там има 2 типа тренировки:
-ако вечерта са по дълъг ръкав: тренират гърди и трапец
-ако вечерта са по къс ръкав: тренират ръце
казано от slavko на 12.05.13, 08:54:
Ок бе Наско, ясно е, че нищо не е ясно.
Първо, давай да я видим тая програма от “ИНСТРУКТОРА”...може пък той да греши, не си ли се замислял...Като гледам снимката ти е правена пред компютъра, пред който аз се обзалагам че не прекарваш по-малко от 5 часа на ден. Това не те ли притеснява малко?
1 - ви ден.
Гърди : http://www.bb-team.org/exercise/2841_iztlaskvane-na-shtanga-ot-leg-tip-gilotina , http://www.bb-team.org/exercise/3367_povdigane-na-shtanga-ot-tilen-leg-klasicheski-variant , http://www.bb-team.org/exercise/3471_izbutvane-na-dambeli-ot-naklonen-leg , http://www.bb-team.org/exercise/3371_povdigane-na-shtanga-ot-obraten-naklon , http://www.bb-team.org/exercise/3472_povdigane-na-dambeli-ot-leg-s-obraten-naklon, http://www.bb-team.org/exercise/1184_pek-dek
Задно Рамо :
Корем
2 - ри ден.
Крака и корем
3 - ти ден.
Гръб
Предно рамо
Корем
4-ти ден
Трицепс, бицепс и прасец(прасеца аз си го правя, инак не е по програма , просто да запълвам време , докато 1 приятел свърши , че тая тренировка ми е най-бърза)
5 часа рядко стоя, много не се застоявам вкъщи предимно вечер след като се пребера сядам и тей повече събота и неделя , защото съм на у-ще до 2 часа после 30мин да се наям и преоблека на фитнес от 2:45 до 4:00(понякога и до по късно) прибирам се къпя се то стане 6 часа докато се оправя звънат ми излезна на по кафе пребера се към 10 часа вечерта и това всеки ден :) Е тей ся събота и неделя стоя повече ,щото голямата жега ми е свободна и няма какво да правя.
Мнението беше редактирано от nasko_ на 12.05.13 12:46.
12.05.13
15:03
А на другите групи какви упражнения правиш - брой серии, повторения в тях. Защото виждам, че си разписал по-подробно само гърдите, а там са 7 упражнения, които са много. И също по кое време ти е почивката в тоя четиридневен сплит- в смисъл по средата някъде имаш ли почивен ден?
Понеделник и Вторник тренирам , Сряда почивам , Четвъртък и Петък тренировка
За гръб правя 4 упражнения всичките по 4 серии по 10
За крака 4 упражнения по 4 серии , 12 повторения освен клякане с щанга = 8
За бицепс 3 упражнения по 4 серии 10 повторения
За трицепс 3 упражнения по 4 серии и 10 повторения
Предно рамо 2 упр по 10 задно рамо 2 упр по 10
Корем = 2 упр от вис по 20 ,коремни докато се изморя предимно по 50 като стигна почивам 4 серийки