Помощ при лечение на разтегнато сухожилие на трицепса

12.05.13
21:20

От вече 3 месеца имам проблем с трицепса . Болките са под трицепса малко преди ставата ,което ме навежда на мисълта ,че това е сухожилието .Бях при човек който се занимава с такива травми мачка ме би ми и кортикостероид местно ,но ефекта мога да кажа ,че няма. Продължавам да си тренирам като го пазя . Не мога да правя лежанка и трицепс само с леки кг. и около 30+ повторения . Някакви съвети за по-бързо възстановяване да ми дадете ?

12.05.13
22:26

Когато имаш контузия , не се тренира нито с леки нито с много леки килограми, а изобщо не се тренира-разбира се ако искаш да мине.

13.05.13
09:41

Доктора който ме видя ми каза да не спирам да тренирам ,а да си подбирам упражненията има ли дори и малка болка да не го правя .

13.05.13
11:28

Е незнам в кое упражнение няма да взима участие трицепса , но ...

14.05.13
17:31

Колега ако можеш да помогнеш например с някакво лечение да кажеш без философското “Спри да тренираш” ще съм благодарен всякакви друго философствания са ми излишни .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1