KADE DASI BIA B12

Темата е заключена.
DJ

21.06.04
00:41

ako moje nqkoi dami kaje kade e nai hubavo dasi biq   B12

21.06.04
00:47

Прочети тази тема: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=8033#8033
И занапред ако можеш прегледай темите отгоре-отгоре и можеш да намериш точно това, което ти трябва.

QU

21.06.04
02:14

Ами освен в Задника няма каде другаде да го биеш. Освен ако си много слаб, го биеш в крака.
Ползват се игли над 3 см. от дебелите.
Ама ти се чудя защо точно Б12 си избрал.
Праскаи Тестостерон там е истината.

DJ

21.06.04
02:17

kaf testosteron kajimi ne6to podrobno ama batka az 6a go zimam za parvi pat ise kolebaq mejdu metan i Tosterone : prepora4ai ne6to

QU

21.06.04
02:52

Dj….  Имам много схеми във форума които съм описал. Избери една, събери парички и деистваи за твоя сметка.
Но преди да почнеш тва сериозно дело, прочети поне всичко в Българското WEB пространство.  Сега си свежарка и просто незнаеш за какво си мечтаеш. Разбирам те че искаш бързо да навлезеш в живота, но Тялото И Ебането се правят бавно и продължително за разлика от всичко.
Аз почнах със Стероиди след 12 години тренировки. Но пък имам 2 деца и не се безпокоя от слаба подвижност на сперматозоидите.

DJ

21.06.04
02:56

ok 6agi vida i mesi :P :P :P :P :P :P

EM

21.06.04
11:35

Nachi az predi 2 chasa hodih da mi biqt parvata ampula.Otivam pri lichnata lekarva shoto znam che nqkoi si gi biqt v tricepsa.I vikam iskam da mi biish B12.Onaz mi vika tova pak koi ti go kaza.Vikam nikoi.I tq za ko she go biish za muskuli li i sa razmq.VIkam ne za podsilvane na ogranizma.I tq adi molitisa imala sam mnogo takiva sluchai ako si mislishe che shte napravish ot tova muskuli mnogo se lajish.Vikam karai iskam da si biq i vikam v rakata moje li.I tq ne v nikav sluchai tam nqma da ti q biq shoto ima mnogo veni i moje da stane nqkoi belq a tq se bie intramuskulno.I mi vika ili v gaza shtiq q biq ili si zaminavai , vikam dobre aare v gaza.I po edno vreme mi vika drash pamucheto vikam mi injeksiqta mi az q bih vika veche.NIshto ne usetih , hi4 ne boli.Taka che po dobre med. lice da ti e bie i samo v gaza tam e super mqsto.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1