Чист прираст хранителен режим

15.05.13
15:08

Здравейте на всички.Така от януари месец започнах да свалям килограми бях 78 кг 175 съм висок и бях доста наднормен днес съм 63 кг с повече мускулна маса от когато бях 78 кг и доста по изчистен.Храня се по leangain режима като спазвам интервалите но никога до сега не съм спазвал точно определени ядения в точно определено количество.След доста четения и смятания успях да си съставя едно меню което мисля да спазвам всеки ден + интервалите от режима та за това искам да ви попитам какво мислите вие за него + това съм ендоморф и нещата са още по трудни.
Общо 3 ядения в прозорец от 8 часа:

1 ядене преди тренировка:
2 яйца + 150г овесени ядки + 1 ябълка 250г

2 ядене след тренировка :
100г пилешко филе + 100г риба + 200 г ориз + 23г суроватъчен протеин

3 ядене и последно към 18-19 часа:
100г риба + 100г извара + 100г ориз

Това ми е общо протеин 168 въглехидрати 211 мазнини 75

Храненето е с цел оптимално покачване на мускулна маса с нисък % мазнини.Ако имате съвети и мнения споделете :)

15.05.13
16:28

При 175 см.и 78 кг и да кажеш ,че си доста наднормен ??? Сега на 63 кг. предполагам  , че изглеждаш направо кльощав . И с този режим няма как да качваш мускулна маса - за деня ти се събират около 2200 ккал. С това ядене можеш да задържаш тегло или да отслабваш но не и да качваш .Ако искаш стабилен мускулен растеж ти трябват поне 2800 ккал. на ден и тежки тренировки .

15.05.13
17:40

Броят на калориите не е универсална величина. Изчислява се индивидуално. Някой може да сваля при 2800, друг да качва при 2200.

Към автора - за тази цел ти трябва минимален калориен излишък и търпение.

15.05.13
18:15

Здрасти на всички

Искам да кажа някои неща, с които се сблъсках и  които трябва да се знаят от всички, които ги купуват. Повечето суровини на пазара са абсолютни боклуци. Купуваме напр. суроватъчен, а не знаем какво има вътре. Вчера ми излязоха вторите проби. За съжаление потвърдиха първите. Моля забележете, че тестовете са направени от 2 независими лаборатории (една университетска и другата - лицензирана частна от Агенцията по храните) и че са правени 3 различни теста - съответно по три различни метода. Публикувам всичко, което имам. Статистическата грешка е +3-4%:

1. Суроватъчен протеин Whey Pro 65% с белтъчно съдържание по сертификат мин.65,48 %,резултати от лабораторен анализ:
1mg/ml разтвор съдържат 547,41 микрограма/ml protein или това е 54,67% protein във сухо вещество (разликата е 10,81%);

2. Соев изолат с белтъчно съдържание мин. 91,7%. ... От гости, които са присъствали на презентацията на този продукт знам, че фирмата е американска, но на сертификата се подписва китаец. На сертификата пише, че не е ГМО, но декларираните добиви на декар на фирмата навеждат на мисълта специалисти, че това си е чиста проба ГМО соя.Резултати от лабораторен анализ:
1mg/ml разтвор съдържат 675,33 микрограма/ml protein или това е 67,53% протеин в сухо вещество (разликата е 24,17%)

3. Млечен концентрат с белтъчно съдържание мин 85,6%. Силен аромат на козе и овче мляко. Много фирми го внасят от “далечните континенти”.
Резултати от анализите: 1mg/ml разтвор съдържат 527,34 микрограма/ml protein или 52,73 % на сухо вещество протеин (разликата е 32,87%).

Същевременно кой какво внася и кой какво смесва не е ясно. Имам данни, че самите производители продават нископротеинови суровини на вносителите и от там нашите вносители са принудени да лъжат купувачите. Така например Баренц продава на Нутрим 85% млечен протеин по сертификат, а когато Нутрим го изследват се оказва, че е 60%. Производителя отрича, а Нутрим няма интерес да лъже за това.

Та: внимавайте какво купувате. Допускам, че самите производители доста послъгват още повече, че са и китайци...

15.05.13
18:55

Благодаря за мненията.Явно ще мина един месец по този хранителен режим и ако не качвам ще увелича са 200 300 калории докато почна да качвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1