казано от cocobutt на 22.04.13, 13:59:
Карфичке, не се отказвай само защото някой така ти е казал. И аз макар още въобще да не съм влязла “Право” (чакам си резултатите по история) все си мисля, че наказателното е по за мен, от това което имам като общи впечатления. Не е провал да положиш усилия и да жертваш едно или друго заради целта си. Мисля, че ако опиташ още веднъж, ще успееш. И тогава ще си още по-щастлива, ако беше успяла от първия път.
Оооо, не, не, аз не се отказвам. Разбира се, ще пробвам пак - най-малко догодина Господът на наказателното право (а.к.а. Десо) ще се явява, ще преписвам от него :D Не се отказвам. Единственото, което ми дава храна за размисъл е предубеденото ми отношение към гражданското право, просто си разглеждам опциите :D Надявам се третият път да ми е на късмет :D Трупа се опит, най-малкото знам следващия път как да уча. :D Те хората не с лошо, смисъл не казаха, че не ставам за наказателно, а се забавляваха, че ми личи уклона към гражданското право....какъвто изобщо нямам, никога не съм имала, винаги съм го мразела, а днес се представих много, много по-силно на гражданскоправните въпроси - парадокс.
Бях забравила, че мускулите са много грозни, защото са стърчащи....и грозни :D И който ходи на фитнес, се помпа като...най-грозните :D И всички пари за това се харчат... и най-тъпото име е ... Гошо :D
22.04.2013г.
Храна:
12:00 - една топка сладолед;
14:00 - ловджийски деликатес, ябълка;
17:00 - сладолед;
22:00 - кюфтета от млян свински врат;
23.04.2013г.
Храна:
13:00 - варени яйца, парче сирене, домат;
22:00 - кюфтета от млян свински врат, краставица;
23:30 - сладолед;
24.04.2013г.
Храна:
09:00 - кюфтета от млян свински врат;
13:00 - кюфтета от млян свински врат, краставица;
17:30 - суров бар с какао;
20:00 - салата от кълнове, моркови, зеле и ябълка;
22:30 - сладолед;
25.04.2013г.
Храна:
12:00 - кюфтета от млян свински врат, краставица;
17:00 - суров бар;
18:00 - три яйца на очи, маслини;
23:00 - свински котлет, краставица;
Тези четири дена не спрях със сладоледа...
А освен това съвсем смело заявих, че гледам напред...но това не стана точно така. Във вторник се чувствах съсипана, смачкана, пълен неудачник, пълен идиот и много тъпа, не ми се работеше, не ми се тренираше, не ми се мърдаше изобщо, просто ми идеше да се гръмна, няк’ва тотална депресия. В сряда се задълбочи чувството, вечерта беше пикът, чувствах се в такава безизходица....въобще доста зле. В четвъртък малко по-добре...взех си петъка отпуска с план да ида на Раковски, на фризьор и прочее кифленски работи, пък дано депресията мине.
26.04.13
12:49
Таз’ пък! :) Ша та качвам на ролери, да видиш колко е готЯно! (sun)
казано от karfi4ka на 26.04.13, 12:45:
...
А освен това съвсем смело заявих, че гледам напред...но това не стана точно така. Във вторник се чувствах съсипана, смачкана, пълен неудачник, пълен идиот и много тъпа, не ми се работеше, не ми се тренираше, не ми се мърдаше изобщо, просто ми идеше да се гръмна, няк’ва тотална депресия. В сряда се задълбочи чувството, вечерта беше пикът, чувствах се в такава безизходица....въобще доста зле. В четвъртък малко по-добре...взех си петъка отпуска с план да ида на Раковски, на фризьор и прочее кифленски работи, пък дано депресията мине.
И от желязо да си, пак не можеш да избегнеш подобни моменти. А и вие жените си имате предимство, че по-лесно изпуската парата - “Поплачи, ще ти олекне” си има резон.
казано от Vic на 26.04.13, 12:52:
И от желязо да си, пак не можеш да избегнеш подобни моменти. А и вие жените си имате предимство, че по-лесно изпуската парата - “Поплачи, ще ти олекне” си има резон.
Аз толкова искам, но НЕ ставаааа, което е най-ужасното. Изобщо не мога да се разплача :D Нищо, ще мине предполагам |-)
Коле, айде, де, тоя Деско само ми обещава, ама досега ролери не съм видяла :D
26.04.2013г.
Храна:
12:00 - две варени яйца, парче сирене с манго, краставица, домат, половин портокал;
21:00 - вафла “Диета” :D;
22:30 - ябълка;
23:00 - свински котлет, краставица;
Добавки:
19:30 - 20:30 - Aminocore - 1 доза;
Тренировка:
11:00 на Раковски:
5 рунда от:
5 х набиране с надхват;
400м спринт/крос;
19:30:
20-18-16-14-12-10-8-6-4-2 / 2-4-6-8-10-12-14-16-18-20 от:
- суинг до хоризонтала@24кг пудовка;
- бърпи със стриктна лицева опора;
27.04.2013г.
Храна:
09:00 - ябълка;
10:30 - ловджийски деликатес;
14:00 - три яйца на очи, краставица;
16:00 - салата от моркови, зеле, ябълка;
21:00 - сладолед;
Силно емоционален ден. Изключително приятна сбирка на форумни хора при силните мъже и универсалните атлети. Много слънце, много жега в тоз’ Пловдив, ама много готино :D Начало на летните дрехи :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.04.13 17:57.
28.04.2013г.
Храна:
09:00 - ябълка;
15:30 - ловджийски деликатес;
18:00 - пряники;
20:00 - сьомгова пъстърва, салата от зеле и риба тон, салата от цвекло, морков и ябълка, зелена салата от марули, краставица, репички, лук, магданоз, торта гараж;
Добавки:
Acetyl-L-carnitine - 2500мг;
Caffeine - 150мг;
Aminocore - 1 доза по време на тренировка;
Тренировка:
Набиране подхват:
1х12;
За време 14:41:
- 150 х суинг до хоризонтала@24кг пудовка;
- в началото на всяка минута 3 х бърпи със стриктна лицева опра;
Благодаря на Мила, че беше мой секундант и подкрепник :D Блгаодаря и на Ивчо, името му бе споменато много пъти в рамките на тези 14 минути :D Мисля да го наема да ми измисля комплексчета :D Ивчо, наемам те!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.04.13 18:06.
29.04.2013г.
Храна:
09:30 - 50гр. суров шамфъстък;;
13:30 - сьомгова пъстърва, салата от зеле, яйца и риба тон;
17:00 - сушен ананас;
22:00 - салата от цвекло, маруля, лук, репичка, краставица и магданоз, свинска пържола;
00:00 - ябълка;
Добавки:
Evening Primrose oil (масло от вечерна Иглика - надявам се някой ден да помогне за моите ужасяващи месечни проблеми!)
30.04.13
10:36
Сега се сетих, че наистина съм ти го препоръчвала, ама след като го написа на английски. Това масло според мен е в топ листа на суплементите за жени.
30.04.2013г.
Храна:
11:00 - пилешка пържола, салата от морков, ябълка, совеи кълнове, червено цвекло и магданоз;
18:00 - салата от зеле, яйца и риба тон, сьпмгова пъстърва;
20:30 - пиле на грил, салата от морков, ябълка, совеи кълнове, червено цвекло и магданоз;
22:00 - три парчета вафла “Чудо”;
Добавки:
Масло от вечерна Иглика - три капсули.
01.05.2013г.
Храна:
10:00 - ябълка, протеинов бар със стевия;
14:00 - две яйца на очи, краставица;
22:00 - свински котлет, салата от репички, краставица и магданоз;
23:30 - сладолед;
Добавки:
Масло от вечерна Иглика - 3 капсули;
Тренировка:
Набиране с успореден хват:
1х14;
15 рунда от:
3 х мъртва тяга@50кг;
6 х лицеви опори;
9 х скок върху дискове 50см;
Частични раменни опори:
3х5;
В старата зала тренирахме - ужааасно ми липсваше тънкият успореден хват и залата като цяло. Ама беше хладничко и ми замръзнаха краката, и ми се поду шкембето.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.05.13 10:29.
02.05.13
09:49
Как може да намръзнеш при 30 градуса навън, бре... каква е тая безумна дупка, където сте тренирали?
Замръзването на крайниците ми не се влияе от външната температура. Пих едно кафе по едно време и те изстинаха. Като прибавим после и, че залата е долу и е приятно хладно - идеално за трениране - крайниците замръзнаха, независимо, че от мен се лееше пот (което по принцип трудно става, защото нямам работеща климатична инсталация).
02.05.2013г.
Храна:
11:00 - ябълка;
12:00 - две яйца на очи в масло, краставица, репички, магданоз;
15:00 - протеинов бар със стевия;
19:00 - протеинов бар със стевия;
22:00 - свинско с гъби, парче козунак;
Добавки:
Масло от вечерна Иглика + Хром;
03.05.2013г.
Храна:
12:00 - свинска пържола, зелена салата, Загорка “Фюжън”;
19:00 - говежда пастърма, свинско с гъби, краставица, домат;
22:00 - Каменица “Фреш”;
00:00 - козунак;
Добавки:
04.05.2013г.
Храна:
13:30 - козунак;
14:30 - печено пиле;
Добавки:
Тренировка:
5-6-7-8-9-10 от:
- кофички;
- набиране надхват;
3 х 300 метра крос;
6 х 100 метра спринт.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.05.13 16:57.
05.05.2013г.
Храна:
11:00 - козунак;
14:00 - агне;
21:00 - козунак, агне, погача;
Добавки:
Масло от вечерна Иглика, хром;
06.05.2013г.
Храна:
13:00 - доза изолат;
15:00 - протеинова вафла със стевия;
17:00 - тортила с пиле и теле, сладолед;
22:30 - Каменица “Фреш”, доза изолат;
Добавки:
Хром, Жен-шен, R-ALA;
Майчицеееееее, свърши се, толкоз козунак не съм яла през целия си живот, но имаше невероятни вкусотии. Щастливо прасенце съм :D Малко съм подута и оводнена, НО положението е обратимо.
07.05.13
17:58
Здравей (sun) ! Искам да те попитам, за протеиновите барове със стевия, на “fit spo” ли взимаш или някакви други? И ако са някакви други, ако можеш да кажеш от къде си ги купуваш (wasntme) ?
казано от Наталия Николова на 07.05.13, 17:58:
Здравей (sun) ! Искам да те попитам, за протеиновите барове със стевия, на “fit spo” ли взимаш или някакви други? И ако са някакви други, ако можеш да кажеш от къде си ги купуваш (wasntme) ?
Мдам, Фитспо, само вкус лешник - само той няма захар, а стевия, другите ми изглеждат примамливи, но не съм посягала досега... Много са леки, изключително ненатрапчиви, много умерено сладки...абе, чудесни са. Подкрепям българското производство.
07.05.13
21:10
казано от karfi4ka на 06.05.13, 22:41:
22:30 - Каменица “Фреш”, доза изолат
Цепиш, лЕпиш, вулканизираш! :)
Няма такъв дубъл! :)
07.05.2013г.
Храна:
07:30 - две яйца, краставица;
11:30 - две яйца с парче пушено свинско филе, краставица;
17:30 - протеинов бар със стевия;
21:00 - три яйца на омлет, маслини, краставица, парче пушено свинско филе;
Добавки:
Хром, Жен-шен, r-ALA;
Нощеска се събудих в 5 часа и не можах да мигна повече, някаква паника ме беше обзела. По план трябваше да тренирам, ноооооо се чувствам смазана. Набухах в тигана 6 яйца, викам си ще изям половината, засега удържам на половината, но не е изключено да се погрижа и за другата половина :D
1
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.05.13 21:15.
казано от Кольо Пияндето на 07.05.13, 21:10:
казано от karfi4ka на 06.05.13, 22:41:
22:30 - Каменица “Фреш”, доза изолат
Цепиш, лЕпиш, вулканизираш! :)
Няма такъв дубъл! :)
Еееееее каакво да направя, хем не бях гладна, хем ми се пиеше бира (по-скоро сок от грейпфрут с хмел) :D Ама не можеше и само с бира, пък мисълта за истинска храна беше неприятна :D
07.05.13
22:20
А от къде ги купуваш, защото аз ги взимах от OMV бензиностанциите, но се чудех дали и на други места ги продават, защото не съм ги намерила до сега ??? (wasntme)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 07.05.13 22:20.
казано от Наталия Николова на 07.05.13, 22:20:
А от къде ги купуваш, защото аз ги взимах от OMV бензиностанциите, но се чудех дали и на други места ги продават, защото не съм ги намерила до сега ??? (wasntme)
Отговор на лично, за да не ме обвинят в нарушение на правилата ;)
08.05.2013г.
Храна:
08:30 - омлет от три яйца, парче свинско филе, краставица;
14:30 - свински карета;
21:00 - свински карета, едно яйце, маслини, 1/2 авокадо, салата от морков, червено цвекло, ябълка, суров слънчоглед;
Добавки:
Хром, Жен-шен, r-ALA;
2
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.05.13 22:23.
09.05.2013г.
Храна:
08:00 - две варени яйца, 1/2 авокадо,краставица, маслини;
13:00 - три варени яйца, краставица, маслини;
14:00 - 50гр. суров шамфъстък;
18:00 - салата от цвекло, ябълка, морков, сюров слънчоглед;
20:00 - ягоди;
22:00 - свински карета, сух таратор с копър, краставици и стрит суров слънчоглед;
3
10.05.2013г.
Храна:
08:30 - омлет от две яйца, краставица, маслини;
13:00 - омлет от две яйца и парче варено свинско филе, краставица;
20:30 - салата от червено цвекло, морков, ябълка, свински дроб;
01:30 - свински дроб, филе “Елена”, домат;
4
11.05.2013г.
Храна:
12:00 - протеинов бар със стевия;
18:00 - протеинов бар със стевия;
22:00 - черни китайски гъби, свинско със зеленчуци, фиде със зеленчуци;
5
Цяла седмица имам адско главоболие и не мога да гледам от него. От миналата седмица нещо ми опъва кракът, а същевременно цяла седмица изкарах стоейки права през целия ден и направо ми се разказа играта. Не ми се тренираше хич.
Баба ми почина. Изобщо, ама изобщо не ми се тренира и се чувствам ужасно във връзка с обстоятелствата.
Вчера бяхме при Цецо - налепи ме и кракът е много облекчен. Имам упражненийца да правя и мачканици. Засега ролерът не е позволен за някои места. Каза да не се раздавам в тренировките и да не правя опити за рекорди в каквото и да било (според мен Десо го е подкупил!), така, че ще си цъкам почивателно.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.05.13 23:53.
казано от karfi4ka на 12.05.13, 11:18:
Вчера бяхме при Цецо - налепи ме и кракът е много облекчен. Имам упражненийца да правя и мачканици. Засега ролерът не е позволен за някои места. Каза да не се раздавам в тренировките и да не правя опити за рекорди в каквото и да било (според мен Десо го е подкупил!), така, че ще си цъкам почивателно.
:D
Съгласна съм с Цецо - тялото не обича системни натоварвания на макс и рекорди, и болежките са начина му да сигнализира за нередност. Тези натоварвания нямат и особен смисъл... дори да имаш състезателни амбиции, работата на макс не ти е от полза. Полза имаш от тренировки, които изграждат и надграждат умения, а не ги поставят на тест всяка тренировка.
Съжалявам за неприятните ти емоции.
казано от Маргарита Манева на 12.05.13, 11:34:
Съгласна съм с Цецо - тялото не обича системни натоварвания на макс и рекорди, и болежките са начина му да сигнализира за нередност. Тези натоварвания нямат и особен смисъл... дори да имаш състезателни амбиции, работата на макс не ти е от полза. Полза имаш от тренировки, които изграждат и надграждат умения, а не ги поставят на тест всяка тренировка.
Абсолютно съм съгласна и аз. Проумяла съм го, а колкото по-бързо се науча да действам съобразно това - толкова по-добре за мен самата. Ще гледам за вбъдеще да се придържам.
казано от Маргарита Манева на 12.05.13, 11:34:
Съжалявам за неприятните ти емоции.
Благодаря, Марги :)
12.05.2013г.
Храна:
11:30 - пъпеш;
12:00 - свинско каре;
16:00 - сладолед;
18:00 - бисквити;
21:00 - руло “Стефани”.
Напоследък - размисли и страсти... Понеже нашите имаха билети за концерта на Ансамбъл “Пирин”, но при създалата се обстановка, не им беше до концерт, та ние с Деско ги заместихме. И...Ансамбъл “Пирин” са останали 12 на 12 (жени на мъже). В тая държава има, ако не пропускам някой, три държавни ансамбъла - “Пирин”, “Тракия” и “Филип Кутев”. Мислех си, че е ужасно, че съм учила толкова време и с високо квалифициран труд получавам заплата 500лв. Но осъзнах, че има и по-страшни реалности - хората, които се опитват да съхранят българското танцово изкуство, имат щат 310лв. Всичко просто изчезва. Аз съм отгледана с българското танцово изкуство и просто ми се плаче като сравнявам 1982г. с 2013г. ЧУдя се дали ще изчезнем? Прилагам клип от гала концерт по случай 1300г. от създаване на Българската държава. Доколкото виждам участват Ансамбъл на строителни войски (за съжаление той вече не съществува ), Ансамбъл на МНО (по-познат като Военния ансамбъл, тук нашите са на по 22 и танцуват с тях; когато са закрили ансамбъла всичко, което е реквизит, в това число целия уникален гардероб от костюми, е ИЗГОРЕНО!!!), Ансамбъл “Пирин”, “Тракия”, “Филип Кутев”, Детски танцов ансамбъл “Росна китка” и много други. Забележително е как на 10:50 танцьорите извират отзад сцената, а вчера сцената седеше празна, въпреки участието на четири ансамбъла - “Пирин”, ансамбъла на ЮЗУ и двете хореографски училища в Широка лъка и Пловдив. Трагично. И не съм “хейтър”, щото “ние българите нали все “хейтваме” вместо да подкрепяме”. Браво, че все още някой се бори, но е трагично, защото се е стигнало дотук...Ами...клип...да се насладим на миналото поне и да се надяваме, че миналото ще се превърне в по-добро бъдеще.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.05.13 11:06.
Днес като гледах клипа особено краят, направо ме побиха тръпки.
В Плевен имаме аматьорски ансамбъл, който за една година от 7 човека, станахме 150. Има все още надежда и хората се забавляват искрено на народните танци.
Нашата хореографка също е участвала в този концерт. :)))
казано от Miyu на 15.05.13, 13:00:
Нашата хореографка също е участвала в този концерт. :)))
Северняшки ансамбъл - гр. Плевен (inlove)
Дано, дано си права и не замине всичко нанякъде... А матьорски или не - то професионални, доколкото знам са били всъщност само Тракия, Пирин, Кутев и Военния ансамбъл, всички останали, поне доколкото аз знам, в тези клипове са самодейци, но и те не са се различавали кой знае колко като професионализъм. Точно в това е въпросът - колко много добри самодейци е имало и то с ранг на професионалисти. Ама и погледни какви програми, какво чудо...
Ето, виж и това - ‘86г., била съм на няма и половин годинка, въпреки това майка ми е на сцената :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.05.13 15:18.
Великанско!!! :)
Ние миналият понеделник имахме участие по повод празника в с. Крушовене, танц Гергьовден и отделно сега в събота снимахме два танца на Панорамата.
Ако ни одобрят ще попътуваме из Европа на фестивали, за да представяме България с тях.
Стискайте палци! :D
Като станат клиповете, ще ти ги пратя да гледаш.
И извинявай за спама, ама не се сдържам, бих искала да кача едни снимки. Като се видим другата седмица, ще те черпя ;)
Таакаааааа...починахме си при Марги и Славко, благодарности за прекрасния отпочиващ уикенд, прекрасни гостоприемни стопани :D ядохме прекрасна пицааааа и прекрасен домашен сладолед, надрууусахме се с чууууудееесния чай от йохимбе, в петък бях на йога с Марги, вечерта видяхме Маринчето и Сашко, Инженера и Дилян с техните половинки, чуууууудесно, чудесно! В събота с Марги и Маринчето ПРЕтренирахме, докато Десо се мотаеше из залата, чудейки се каква магария да направи. Дъжд ни пра, та Кайлъка не го видяхме, за сметка на това ометохме още една от пиците на Марги и Славко. Трябва да призная че тия три дни ги чакам от януари месец, защото ми е първата по-дълга истинска почивка (под истинска не разбирам великденските празници, които по-скоро ме умориха) извън София и като цяло след цялото това три-четири месечно учене и всичко последвало. Таааа, дет се вика готова съм за нов старт. Прекъсвам посещенията си в зала. Ще тренирам със собствено тегло и пудовките. Цецо каза, че е редно да правя йога, та се възползвах от посещението в Плевен да пийна вода от извора, имам насоки и започвам от утре. Храната беше стриктна до четвъртък вечер - въглехидрати само от плодове, редуцирани до минимум, само един сладолед имаше миналия петък, за което вина носят те си знаят кои лица. От великден насам съм тренирала само веднъж, така че не го броя. Общо взето ми се събират три седмици почивка. Да видим какво следва.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.05.13 22:33.
казано от karfi4ka на 26.05.13, 22:32:
Таакаааааа...починахме си при Марги и Славко, благодарности за прекрасния отпочиващ уикенд,
Удоволствието беше взаимно, планира се следващото мероприятие. ;)
27.05.13
06:53
Прекъсвам посещенията си в зала.
А натоварванията в залата до площад Гарибалди ще ги прекъсваш ли? :P
Снощи май не можахме да се видим с вас качествено, ама много народ събрах...
Хммм... абе няма ли някое местенце за игрички на открито...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.05.13 06:54.
казано от Кольо Пияндето на 27.05.13, 06:53:
А натоварванията в залата до площад Гарибалди ще ги прекъсваш ли? :P
Ох, току що единият ми колега дойде и ни донесе с колежката по една голяма топкаа течен шоколад....нямаше как да я откажа...но така или иначе тези натоварвания остават...НО МАКСИМУМ ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО!!!!! Деско ще трябва да ми купува нова рокля за бала, ей!!! Ти само ме подкукуросваш!!!
Снощи май не можахме да се видим с вас качествено, ама много народ събрах......
Ти нас не можа да видиш, но ние те наблюдавахме, не само теб наблюдавахме, даваме оценка “ДА” :D
Хммм... абе няма ли някое местенце за игрички на открито...
Единственото, за което се сещам е 10-то или стадиончето на Бонсист, или Раковски, амааааа много пътуване, Колееее, а аз си искам пудовкитеее и Грудака с мен! Не, че като тренираме в Надежда, ще влачим пудовките, де!
27.05.13
14:51
казано от karfi4ka на 27.05.13, 14:34:
...ние те наблюдавахме, не само теб наблюдавахме, даваме оценка “ДА” :D
...’нооого долни! :P
27.05.2013г.
Храна:
07:30 - чай от родиола, чай от хибискус;
11:30 - 3-4 какови зърна;
12:30 - две варени яйца, ловджийски деликатес, няколко сурови лешника;
14:30 - топка сладолед;
18:00 - сурови лешници, варено яйце, маслини;
20:00 - няколко глътки чай от йохимбе (беше останало в една чашка);
22:30 - мийтца с бекон, маслини, гъби и яйце;
23:00 - домашен сладолед а ла Марги от банан, ягоди, кокос, чия и какао;
Добавки:
R-ala, масло от вечерна Иглика, хром, жен-шен;
Тренировка:
4 рунда, с почивка от 20 секунди между всеки вид набиране и 50 секунди между рундовете, от:
5, 5, 3, 4 х набиране с широк надхват;
5, 5, 2, 3 х набиране с тесен надхват;
3, 3, 2, 2 х набиране с широк подхват;
3, 2, 2, 2 х набиране с тесен подхват;
9 рунда, с 1 минута почивка между всеки 3, от:
12 х суинг до хоризонтала@12кг пудовка;
6 х лицеви опори;
Преобладават двойките в комплекса с набианията, но и лостът ми беше доста по-добел от този в залата, на който съм го правила досега, а и отделно краткосрочното ми оттегляне от тренировките си казва думата. Същото се отнася и за суинговете. Придържам се към заръките на Цецо да тренирам с разумно натоварване и без изтъпления.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.05.13 23:26.
28.05.13
13:44
На открито ли ще тренираш вече? Къдееее (wasntme)