Ще има ли полза от Йога?

01.05.13
18:57

Здравейте!
На 16 (почти 17 години съм). Ходя на фитнес 4 пъти седмично (понеделник, вторник, четвъртък и петък). Съчетавам го с тичане всяка сутрин както и самозащита всеки делничен ден (вечер). Чудех се дали да не включа йога събота и неделя за разтягане малко, защото целта ми е издръжлива, здрава и силна мускулатора. Чувал съм, че Йогата помага много за отпускане на напрежението, изправя стойката и прочие, но искам и мнението на по-запознати.
Поздрави! :)

RA

02.05.13
00:17

Не съм запознат, но в бокса разтяганията са задължителни. Преди/след фитнес също идват добре - така съм чел. Аз лично бих ги правил ако имах време. Моят съвет е да тренирате йога (вкъщи ако Ви е срам сред жени)

ЛВ

02.05.13
00:56

До 2007 се занимавах активно с йога,никога не съм се чувствал така добре като тези години с йога практики.И сега като имам проблеми с кръста от фитнеса,веднага ги оправям с някои асани от йога.Ако имаш време и желание практикувай,няма да съжаляваш винаги има полза!!!

02.05.13
08:02

Благодаря за бързите и компетентни мнения!
Стречинг правя след фитнес и на тренировките по самозащита. Изглежда Йогата ще е новавта звезда в програмата ми :D .
Приятен ден!

15.05.13
17:50

Аз също не съм се занимавал с йога, но нямам познат, който да се е оплакал от този спорт - моя съвет е да си я почнеш, ако ти дойдат в повече тренировките, се откажи от някой от другите спортове но запази нея

Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1