стремеж към максимален релеф

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.02.13
18:23

От около 5 месеца тренирам доста усилено , целта ми е да достигна релеф които никога сам нямал за целта започнах да се храня супер здравословно и ми хареса.Постепенно промених изцяло хранителните си навици и резултата ми хареса , сега не мога да си помисля да се храня по различен начин просто обичам здравословната храна .Последното ми измерване беше на 1 Февруари - 82.5 кг телесен индекс мазнини 7.2 ,мазнина  около органите 1 %  , мускулна маса 72 кг . Целта ми е 6 % телесни мазнини интересно ми да се изчистя до максимална степен :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.07.13 22:04.

15.02.13
18:26

Интересен дневник ще е, успех с целта! :)

15.02.13
18:30

Мерси времето ще покаже :)

15.02.13
19:26

Много добра форма. За колко време се изчисти г/д? А преди да се хванеш да тренираш усилено преди това колко време и как си тренирал? :) Успех с целта!

15.02.13
19:28

Ти си постигнал и към момента много добра форма и изчистване :) Успех с целта!

15.02.13
19:31

Това 72кг е активното ти тегло,не мускулната маса.:) Изглеждаш страхотно!!!Адмирации!!

Мнението беше редактирано от Juls на 15.02.13 19:32.

15.02.13
19:45

казано от tomboxer на 15.02.13, 19:26:

Много добра форма. За колко време се изчисти г/д? А преди да се хванеш да тренираш усилено преди това колко време и как си тренирал? :) Успех с целта!

преди година претърпях операция ,махнаха ми апендикса това беше доста тежко за мен тогава тренирах усилено . фитнес с комбинация карате киоко шин кан бях достигнал една много добра форма и за секунди всичко рухна след операцията не  ми даваха да  тренирам а и трябваше да заминавам за англия да работя, стоях  и гледах как всички мои приятели ходят на тренировки беше много тежко но когато след 6 месеца влязох в залата , почуствах уникално чуство никога не сам имал по силна мотивация  :) От тогава това беше преди 8 месеца тренирам доста усилено :)

15.02.13
19:48

казано от JulsaVena на 15.02.13, 19:31:

Това 72кг е активното ти тегло,не мускулната маса.:) Изглеждаш страхотно!!!Адмирации!!

благодаря :)

15.02.13
19:51

казано от gazena gadinka на 15.02.13, 19:28:

Ти си постигнал и към момента много добра форма и изчистване :) Успех с целта!

има няколко проблемни зони на които трябва и започнах да наблягам (крака и корем страни и долна част ) :)

15.02.13
19:55

Ще си опишеш ли долу горе храненето,да сравня с моето.Моята цел също е релеф,не че имам кой знае какви мускули отдолу да се покажат,но работя по въпроса.В момента съмс 14% подк.мазнини,целта ми е 11-12.Моето активно тегло е 46кг.

15.02.13
20:18

казано от JulsaVena на 15.02.13, 19:55:

Ще си опишеш ли долу горе храненето,да сравня с моето.Моята цел също е релеф,не че имам кой знае какви мускули отдолу да се покажат,но работя по въпроса.В момента съмс 14% подк.мазнини,целта ми е 11-12.Моето активно тегло е 46кг.

Ами главно белтъчини , когато сам в период в които искам да намаля кг ограничавам много въглехидратите ,мазнините ограничавам супер много комплексините (орис .картофи ) увеличавам зеленчуците  и водата в момента пия по 6 литра и се чуствам много добре набавям си полезни мазнини от риба главно и правя супер много  кардио обичам кардио тренировките :) храната ми се състой от -риба пил месо ,яйца много ,извара. мляко много зеленчуци малко плодове предимно кисели и горчиви кивито и грейпфрутта са ми фаворити и много много вода :) на колко годишна ти е метаболизма ?

АЧ

15.02.13
20:24

Би ли описал тренировките си ?

15.02.13
20:27

не знам...Аз по принцип никога не съм имала проблем с килограмите,пък и съм на 22 прясно навършени,не вярвам да е бавен.Преди също съм тренирала.СПрях да тренирам като забременях.Започнах да тренирам отново август-септември 2012.Аз се храня по ВМ-НВХ,но смятам,ако нещата се закучат да мина на ВБД.

15.02.13
20:41

казано от Ачо на 15.02.13, 20:24:

минал сам през различни програми допреди 2 месеца тренирах както ми дойде отвътре не сам следял програма мислех си сам какво да правя ,тежки семици леки седмици редувах какво ли не кръгови трен,от месец следвам спец програма за обем и растеж на мускулите в сащото време се стремя да чистя мазнините

15.02.13
20:45

казано от Ачо на 15.02.13, 20:24:

програмата е измислена мн добре ,адцки мн повторения и се прави всяка седмица различно незнам как да прикача фаила тук

15.02.13
20:46

Здравей, Стояне!
Колко си висок?Как се храниш?Как тренираш?
Опиши тези неща малко по - подробно моля.

Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 15.02.13 20:49.

15.02.13
20:49

казано от JulsaVena на 15.02.13, 20:27:

не знам...Аз по принцип никога не съм имала проблем с килограмите,пък и съм на 22 прясно навършени,не вярвам да е бавен.Преди също съм тренирала.СПрях да тренирам като забременях.Започнах да тренирам отново август-септември 2012.Аз се храня по ВМ-НВХ,но смятам,ако нещата се закучат да мина на ВБД.

ами да главно от движението се контролира метаболизма , колко кардио правиш :) а относно хранителните режими и дватат са мн добри и дават резултати слично з съм свалял много и с двата :)

15.02.13
20:52

Имам 8 кардио тренировки седмично.От днес си преправих програмата като цяло и ги намалям на 4,защотот чувствам,че почвам да губя и мускул,на места,където не искам да губя

15.02.13
21:01

казано от JulsaVena на 15.02.13, 20:52:

Имам 8 кардио тренировки седмично.От днес си преправих програмата като цяло и ги намалям на 4,защотот чувствам,че почвам да губя и мускул,на места,където не искам да губя

Много добре всичко е в кардиото :)

15.02.13
22:05

Не знам,мисля засега да ги намаля на 4,да видя как ще е,ако не върви,пак ще ги увелича.Аз също съм фен на кардиото-много добре се чувствам като цяло след кардио трен.Зареждам се за целия ден.Ще те следя,имаме подобни цели.Успех в начинанието!

15.02.13
22:34

казано от JulsaVena на 15.02.13, 22:05:

Не знам,мисля засега да ги намаля на 4,да видя как ще е,ако не върви,пак ще ги увелича.Аз също съм фен на кардиото-много добре се чувствам като цяло след кардио трен.Зареждам се за целия ден.Ще те следя,имаме подобни цели.Успех в начинанието!

Пристрастен сам сам кардио тренировките .Супер е че иамме сходни цели имам нужда да споделям с някои пак и сега ми е най-трудно накрая е доста трудно :)

15.02.13
22:35

казано от JulsaVena на 15.02.13, 22:05:

Успех и на теб !!

15.02.13
22:36

Благодаря! Разкажи малко за теб.Откъде си?С какво се занимаваш?Учиш ли?

15.02.13
23:36

казано от JulsaVena на 15.02.13, 22:36:

Благодаря! Разкажи малко за теб.Откъде си?С какво се занимаваш?Учиш ли?

аз  съм от гр Бургас на 23 години :) прес по -голямата част от годината не съм в бг ориентирал сам се към друга държавица 4 месеца си бях сега тук и се бях отдал исцяло на тренировки ,здравословно хранене и всякакъв спорт ,обичам да правя кросове тази година взех участие в маротана на Бургас :) Поморие -Бургас 19 км беше прекрасно изживяване и останах много доволен от се бе си на 12 място от 60 човека :) и като цяло времето тук ми мина в спорт и ходене на уроци по англиски .Никога не сам си прекарва толкова палноценно зимата надявам се да продалжа да се развивам физически .Като цяло това е за мен не е много :) сега ще бада изправен пред много голямо предизвикателство с тренировки много работа но мисля че ще се справя не си преставям живота без спорт :)

15.02.13
23:57

С теб си приличаме доста.И двамата сме заети и много нахъсани.За мен ден,прекаран в безделие,е загубен ден.И аз обичам кроса-когато вали,си бягам намясто вкъщи.
Оправи си малко правописа.От толкова английски да не забравиш БГ ;)

16.02.13
00:09

казано от JulsaVena на 15.02.13, 23:57:

С теб си приличаме доста.И двамата сме заети и много нахъсани.За мен ден,прекаран в безделие,е загубен ден.И аз обичам кроса-когато вали,си бягам намясто вкъщи.
Оправи си малко правописа.От толкова английски да не забравиш БГ ;)

Много добре :) хах българския ми остава на заден план :)

16.02.13
00:22

ще му дойде и на него времето :)

16.02.13
01:47

Какъв тип тяло си ? И в какво ти се състои една кардио тренировка ,защото на мен това ми е проблема адски ме мързи да бягам... Знам , че е хубаво , но като спрях футбола да тренирам и спрях и да бягам :)

16.02.13
01:51

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65934_324039457716409_416595070_n.jpg

формата е просто невероятна, поздравления, можеш ли да споделиш някакви мерки ?

23.02.13
23:38

Какво става с дневника братле, защо не го водиш ?

24.02.13
12:17

Ехо?

15.05.13
20:43

последните 2 месеца нямах и минута свободно време изоставих си дневника напълно , единствено работа и още по здрави тренировки целта си я преследвам “максимален релеф ‘’ но и вече поправям грешките си трябва да изграждам мускули и да им предавам обем а до сега бях се насочил към топене на мазнини обаче  ми липсваше обема , определено осъзнавам грешките си сега а те са прекалените кардио тренировки , и леки пропуски в храната , прекалено кардио пречеше на мускулите да ми растат изгарях мазните но  мускулите ми стояха малки и без никакъв обем :) сега наблягам на месото кардио пражя след тренировка всеки пат но само спринтове и въже без пробягването на солидно количество киометри . Започвам да си пиша дневника редовно !

15.05.13
20:46

Атака.. чакаме го :). Описвай тренировки и храна :p ще ни е интересно!

15.05.13
21:57

Welcome Back !!!
Тука сме и чакаме да описваш редовно този път ;)

18.06.13
19:16

Преди да замина за Англия имах цел , бях си казал че ще дам всичко от себе си за да достигната мечтаната оптимална форма.Пристигнах на първи Март и започнах работа (доста досадна понякога тежка физически ) но и с работата ми започна новия хранителен режим новите по добри тренировки , бях си дал 1 месец за да свикна с климата с новото място ,  през това време си хапвах всичко което искам ,един вид почивка , подготовка за новия старт един месец без добавки, без много лишения но и с добри тренировки :) работих ужасно много но въпреки това нямах търпение да отида в залата и да направя поредната добра тренировка  и.На първи Април започнах с спазването на строг хранителен режим , промених си храната коренно добавих много месо махнах овесените ядки от закуската и ограничих орисчето до 1 ден наблягах на пилешките гърди и броколите за вечеря риба н а скара с салата , задължително много зехтин на броколите на зареждащия ден си правех 500 грама оризче разпределен по равно в храненията след месец и половина добавих по 500 мл вода преди лягане и по 500 мл жеднага след ставане  от сан за 76 дни сам изял 76 кг броколи и 100 кг пилешко :) с времето добавих още неща и промени към тренировките които ще си оставя за другия пат за жалост нямам време но за напред ще бъда по редовен ще бъде доста интересен дневник :) следвам план и мечта по патя си имам можеби най-знаещия и можещия човек в бг , черпя съвети от кладенеца :)

19.06.13
09:58

Здравей,
виждам че и 2мата сме си поставили 1 и съща цел :)

аз съм 74 кг,нямам идея какъв % са ми мазнините .

19.06.13
10:41

казано от Vlado Voev на 19.06.13, 09:58:

Здравей,
виждам че и 2мата сме си поставили 1 и съща цел :)

аз съм 74 кг,нямам идея какъв % са ми мазнините .

7-8%

26.06.13
18:16

Това с този телесен процент мазнити си беше фикс идея и до голяма степен грешка която за радост поправих сега целта ми е да придам обем на мускулите и чрес растежа на мускулите да премахна мазните прекаленото кардио сплеска и сви мускулите ми поправих си грешките и всичко започна да се получава изглеждам по обемен и се чистя все по добре а имам още няколко стапки до финалната ми цел :)

03.07.13
21:48

Цели 10 дни без въглехидрат голямото чистене започва :)

03.07.13
22:14

И през тези 10 дни, в които си нямал въглехидрати как се промени визията? Имаше ли ефект? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1