29.09.05
12:51
Искам да зобна малко но незнам с какав препарат,искам да кача малко сила и маса!Ина4е сам на 24г 175см/88кг рака 43см граден кош 127см,но от 6м съм в застой,имам 3г тренировъчен стайж!Чудя се дали да правя цикъл с няколко препарата или само с един!??Моля ви препорачаите ми нещо!НАДЯВАМ СЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ!!!
29.09.05
12:54
направи цикъл с хранителни добавки
ако трябва да съм честен , имаш нелоши размери , а 6 месеца застой не е болка за умиране . преди стероидите пробвай с 2 месеца по 20 гр на ден креатин . аз така за 2 месеца изпих кило и половина креатин и станах от 104 на 119 кг.
29.09.05
21:15
за начален цикъл Най-доброто за маса и сила е метандростенолонът. Купи си Бионабол и вземаи 20-25 за 6 седмици.
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul
30.09.05
10:35
Хранителни добавки съм изпил доста,а креатин -сега ще си взимам на Оптимум 600гр за 30 дена,ще видя как ще ми подейства ,но мисля да направя някакво цикалче все пак :):):)
Аз не разбирам много ама скромното ми мнение е, че трябва да си направиш цикалче с БИОНАБОЛ и ДЕКА!
Поне ако си решил да се тровиш да е както трая!
Даже не сам убеден дали ДЕКА-та само не е по добре, от само БИОНАБОЛ!
30.09.05
21:31
за 1-ви сикъл не препоръчвам дека, защото е много дълъг естер и е трудно да възстановиш функсията на тестисите като приключиш със стероидите. Дека е супер за 3-ти 4-ти сикъл, в комбинаия с метан, за да не се увеличава прекомерно дозировката на метана и оттам страничните ефекти.
30.09.05
22:54
Ами препорачай ми нещо щом Деката е прекалено силна!АЗ до 3-ти,4-ти цикъл надали ще стигна,искам само малко сега да отлепя!
01.10.05
00:40
Нали ти казах по_горе 20-25 мг метандростенолон дневн за 6 седмисил
01.10.05
18:03
Метанабол?
Кво е точно и от каде се намира? :oops:
Като искаш да зобнеш си направи цикъл от хранителни добавки както ти е казал ivan.shishmanov :wink:
01.10.05
21:38
Метанът е традиционен избор при първи цикъл. Другият вариант е станозолол, но ефектът от към маса ще е доста по-слаб/за това пък ще е по-чиста/.
02.10.05
12:34
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
КАЗАХА ТИ ГО МОМЧЕ :wink:
02.10.05
14:05
Пичове,разбирам че искате да ми помогнете но с тези мнение за “Хранителните добавки” не ми помагате,Тренирам вече 3-4 г. мисля че сам изпил доста хранителни добавки,каде качествени каде не!не питам за хренителни добавки а за “стероиди”,така че моля ви не искам да чета мнения звучащи като реклама на Фирмите за производство на хранителни добавки!
Балгодаря за всички мения!
02.10.05
15:22
ми според мене като си решил твърдо що не започнеш с цикъл с бионабол.
02.10.05
18:00
Доколкото знам биоанабол вече не се произвежда!
03.10.05
01:42
energymax,
ти беше пуснал на 19-ти септември тема “Примерни схеми!!!”, в която се беше спрял на Дека и Метандростенолон. Това е добра схема и дозировките са сравнително ниски, точно като за “начинаещ”. Ако вземиш и предпазните мерки, които ти препоръчах там би трябвало да го изкараш без проблем.
Смятам, че покачване на теглото с около 10-12 кг е реално. Няма смисъл да ти казвам колко важно е да приемаш поне 2,5 г белт./ кг тегло.
P.S. Ako искаш нещо друго да питаш чукни на ЛС.
Пиша ти точно на теб и не отговарям на другите, които са на по 16-17 г. и с по цели 3-4 месеца стаж. Не знаят как да държат щангата, но вече знаят фармакологията по-добре и от аптекар!
[quote author=“nikolaBULL”]energymax,
ти беше пуснал на 19-ти септември тема “Примерни схеми!!!”, в която се беше спрял на Дека и Метандростенолон. Това е добра схема и дозировките са сравнително ниски, точно като за “начинаещ”. Ако вземиш и предпазните мерки, които ти препоръчах там би трябвало да го изкараш без проблем.
Смятам, че покачване на теглото с около 10-12 кг е реално. Няма смисъл да ти казвам колко важно е да приемаш поне 2,5 г белт./ кг тегло.
P.S. Ako искаш нещо друго да питаш чукни на ЛС.
Пиша ти точно на теб и не отговарям на другите, които са на по 16-17 г. и с по цели 3-4 месеца стаж. Не знаят как да държат щангата, но вече знаят фармакологията по-добре и от аптекар!
да и тамън на третият ти цикъл ще си качил вече над 20кг мускулна маса и ще идеш на състезание не заблуждавай така човека 10-12кг пълна щуротия ако ставаше така никой нямаше да взима скъпите препарати и скапия растежен хормон
03.10.05
10:30
M-да, Ant-X и ти си от тези, дето със своите постове помагате на момчето по същество. Както щеше да разбереш, ако беше прочел по-внимателно моя пост, аз говоря за телесно тегло 10-12 кг, а не за чиста мускулна маса. От тези килограми 3, може и 4 ще са задържана вода, която после се губи. Сега колко от останалите ще са мускули и колко мазнини зависи изцяло колко чисто е храненето. Защото АС увеличават апетита, което е много добре, но ако не внимаваш какво ядеш или нямаш пари за протеини и компенсираш с евтини храни като спагети, 2 хляба, 10 цели яйца и подобни естесвено повечето ще са мазнини и ще замязаш на лоена топка, както доста пичове в залите. Те, разбира се, се кълнат, че са натурални!
Ако energymax се храни високобелтъчно без да увеличава много въглехидратите и въобще мазнините - да, може да му остане след края на АС-цикъла 6-7 кг чиста маса.
И смятам, че може да направи нещата правилно, защото има достатъчно опит вече и за да постигне рзамерите, които дава значи знае как да тренира и да се храни правилно. Това говорят гръден кош 127 см и талия 85 см на мене.
За това и си направих труда да му отговоря. А и ми дожаля за момчето - вече два пъти моли да получи инфо и какво? “Цикъл с хранителни добавки”?!? :roll:
Ами той не е задал въпроса си в раздел “Хранителни добавки за покачване на теглото”, нали? :D :D :D