боксова круша

01.10.05
18:47

абе чудих се с какво да си израсходвам излишната енергия и ми доиде на ум боксовата круша ... някои знае ли от каде да си купя ? и горе доло колко струва ?според вас ще върши ли работа кат леко кардио :D

01.10.05
19:02

Внимавай как я изразходваш, защото един познат скъса бицепс с подобна круша  :shock:

01.10.05
19:21

[quote author=“Mushmurok”]Внимавай как я изразходваш, защото един познат скъса бицепс с подобна круша  :shock:

тоя пич явно е бил прекалено ядосан :twisted: а може ли да го питаш за колко пари си я е зел ? :D

01.10.05
19:28

74lv. Metro Sofia

01.10.05
19:41

[quote author=“murdera”]74lv. Metro Sofia

леле !!! много скъпо бе  :o :o :o дано некои даде няква по добра оферта... :(

01.10.05
20:01

в илиенци са по 15 20 лева. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

_M

01.10.05
21:18

[quote author=“bolkers”]в илиенци са по 15 20

къде по точно на илиенци?

01.10.05
21:29

Е там е пълно с всекви сегрии и е трудно да се обясни. :oops: Горе долу като се тръгне от централния вход и стигнеш до края завиваш в дясни и горе долу към средата някъде се падаше.
За всеки случай питай и някой  друг че може и да греша.

01.10.05
21:37

[quote author=“bolkers”]Е там е пълно с всекви сегрии и е трудно да се обясни. :oops: Горе долу като се тръгне от централния вход и стигнеш до края завиваш в дясни и горе долу към средата някъде се падаше.
За всеки случай питай и някой  друг че може и да греша.

ако верно са 15-20 лева и не се скъса на втория ми удар :twisted: .... требе те черпа 8)

а бтв :lol:  ти от каде знаеш за тея толкос ефтини круши :) да не би да имаш такава ? или някои твои познат има купена от там ?

01.10.05
21:45

Преди около половин година живях в надежда 2 и илиенци ми беше на 10 минути.Всеки ден ходихме с приятели да си купуваме разни неща и еди път един френд ги видя въпросните боксови круши и си взе.Всеки ден тренира с нея и още е здрава така че е добро качеството и. :wink:

и за почерпката няма нужда просто помагам.Приятел в нужда се познава. :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

01.10.05
21:51

[quote author=“bolkers”]Преди около половин година живях в надежда 2 и илиенци ми беше на 10 минути.Всеки ден ходихме с приятели да си купуваме разни неща и еди път един френд ги видя въпросните боксови круши и си взе.Всеки ден тренира с нея и още е здрава така че е добро качеството и. :wink:

и за почерпката няма нужда просто помагам.Приятел в нужда се познава. :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

другата седмица ще ходя да видя и на се надявам да има :D че и без тва имам жалението да прочукам половината ми даскало :twisted:  по добре крушата от колкото после да ме съдат за някои и друг умрел :lol:

мерси пак :D

01.10.05
21:52

За нищо пич :wink:

_M

01.10.05
22:12

hollowlife като си купиш кажи дали си доволен

01.10.05
22:25

За малка круша ли говорим или тия големите 50кгмовите. Искам аз да си зема една такава голяма :) незнам само с кви болтове може да се хване на тавана и дали няма да се налага гайките да са в на съседа пода :)

01.10.05
22:45

Момчета предполагам знаете че с бокс можете лесно да си изгорите маса.Така че на боксовата круша карайте по-полека.

01.10.05
23:01

[quote author=“diksi”]Момчета предполагам знаете че с бокс можете лесно да си изгорите маса.Така че на боксовата круша карайте по-полека.

а споко :D аз след кат спра да я млата ще си пия сурватка със прости въглехидрати :D

02.10.05
14:45

Използвай някой  :D :D

02.10.05
17:25

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Използвай някой  :D :D

дам ама ...  после требе да се расправям и с още хора....не си падам много по насилието .... щото кат замлата нещо и не го пускам докато не капна от умора нали се сещаш колко трупшчета ще има накрая :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1