15.05.13
15:04
Здравейте!Имам проблем при задържане на килограмите.Ходех на фитнес около 4-5 месеца след което започнах с Кик Бокса .
Тренирам вече 7 месеца само кик бокс и свалям ужасно бързо (станах като дъска :Д) . Някой може ли да даде съвет как да поддържам тялото ... със фитнес или лостове или каквото и да било ?
На 16 г. съм тежа 60 кг. 1.70 м. Ще съм безкрайно благодарен ако някой помогне !!
15.05.13
17:29
Хвърли един поглед на тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/68074
16.05.13
00:03
Да,видях я ! Човека пише нещо за лостове .. Може ли някой да каже кога мога да тренирам на лостове и какви упражнения ,че за лостовете не знам нищо !! Тренировките са понеделник,сряда и петък. :)
Лостове. Т хубаво лостове, но при лостовете допълнителните килограми са по-скоро пречка.
Трябва ти сериозна тренировка с подходящ обем, задължително трениране на краката с тежко и яко хапване. Обаче пак ще става бавно.
Маса се прави на маса. Не се ли храниш пълноценно, няма да качиш килограми. Иначе според мен едни многоставни базови тренировки- клек, лег и мъртва тяга ще помогнат доста.
Според мене от лостовете няма да качиш много маса...По-Добре са лостове за бойни спортове,но ако искаш и маса трябват тежести.Прави примерно 2 пъти в седмицата някакви базови упражнения кргови или на принципна тренировка А,тренировка Б и отделно 1-2 дена можеш да ходиш да се понабираш,кофички,лицеви и тн.Според мене това е някакъв компромисер вариант. Включи упражнения като Клек,Лег,Тяга,Военна преса,Гребане с лост,Мечка...не слагай скрипци!Няма смисъл да тренираш по 4-5 пъти на седмица и фитнес,защото ще се скапваш тотално с тия 5 дена кикбокс и лостове отделно...просто няма да се възстановяваш както трябва,та 2 тренировки на базови с тежко в седмицата и от делно малко лостчета ще ти дойдат тамън според мен.