Ужасни схващания в ходилата и ужасна болка в прасеца

18.05.13
08:34

Здравейте,
От повече от две седмици, аз не мога да спа нормално, защото ( не всяка вечер, де ) през нощта се събуждам през 15 мин. от ужасни схващания в ходилото и в прасеца. Майка ми казва, че може би е от претоварване.
По принцип тренировката ми не е нищо особено: 30 мин. на кростренажор-а, 300 коремни, 40 клякания ( обикновени ), 40 напади ( без допълнителни тежести ), понякога и няколко серийки с гиричките, и едно упражнение за дупе ( правя 20 повторения от него, но незнам как се казва ). Незнам какво да правя, защото, дори когато съм навънка ми се случва и е доста гадно. От тренировките ли е, или да търся проблема някъде другаде?

Темата беше редактирана от LqLqLq на 18.05.13 08:36.

Дефицити на минерали - магнезии и цинк. Трябва да се поемат венозно на всеки 3 часа, иначе след време дефицита ще скове сърцето ти!

18.05.13
08:49

Започни да приемаш таурин, 2-3 гр. дневно, ако това не реши проблема трябва да се търси дефицитния минерал. Таурина е аминокиселина изключително важна за правилното транспортиране на електролитите.

18.05.13
10:42

Това, което каза Валдис + повече вода през целия ден.

18.05.13
11:01

Незнам колко повече вода, след като аз пия по минимум 2 л - 2,5 на ден.

18.05.13
15:47

казано от Десислава Зафирова на 18.05.13, 11:01:

Незнам колко повече вода, след като аз пия по минимум 2 л - 2,5 на ден.

Не е нужно водата да си я набавяш само от ... вода.(ако ме разбра)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1