27.02.12
02:26
Здравейте това ви е въпроса мога ли да ги съчетая тези две неща?
20 години
185 см
80 кг
1 год.стаж
Значи във момента съм на 5х5 Понеделник, Сряда и Петък!
Мога ли да правя и как ще ми се отрази кардиото през вторник,четвъртък и може би събота?
Сутрин на гладно и при ВВД може ли да ползвам Л-карнитин?
27.02.12
07:11
За ВВД и Л-карнитин не знам, но определено можеш даже е препоръчително да правиш кардио, когато си на ВВД, за да намалиш отлагането на мазнини.
Разбира се, кардио може да се прави при всякакви режими. Л-карнитин също е ок да се пие, подпомага тренировчицата. Кардиото освен това ще ти помогне на сърдечно съдовата система и ще ти помага с въздух при тежестите. Въобще: Го фор ит :)
27.02.12
12:14
Благодаря ви!
значи мисля Ден 1,3 и 5 да съм във залата.
Ден 2,4 и 6 тичане!
7(неделя)- почивка
И още 2 въпроса!
Дали и във събота да си почивам и да тичам само 2 дена?
По колко минути да тичам, не искам да смъквам маса! 25 минути добре ли ви се виждат?
В началото тичай само 2 дни в седмицата, после сам ще усетиш дали ще можеш да увеличиш. Като начало можеш да започнеш с 25 минути, да. А на ВВД и адекватно количество калории няма как да загубиш маса, дори и по 2 часа да тичаш (разбира се, от това няма смисъл, казвам го за сравнение).
Но е добре като направиш някаква аеробна база, да спринтираш с всичка сила няколко пъти, за да можеш да извлечеш ползите от бягането. Сравни външния вид на маратонците и на спринтьорите:
цък.
19.05.13
19:10
И аз съм на ВВД и правя 10 минути след силова тренировка 3 пъти седмично през ден на Велоергометъра.. има ли смисъл и ще се позачистя ли така ?