16.05.13
23:59
hello everyone :)
казвам се Иоана на 17 годи съм и много обич мускулите не ме е страх от тежестите,напротив обичам ги ,тренирам силово от 6 месеца с прекъсвания заради контузии и болки в кръста,преди това също съм тренирала само че не силово:)
Целта на този дневник е да се изчистя ,да стана по мотивирана ,дисциплинирана и силна .:)
Тренирам силово 3 пъти в седмицата(рамо и трицепс;долна част на тялото ;гръб и предмишница )и 3 кардио дни които най-често са интервални или кръгови тренировки
Храненето гледам да е ниско въглехидратно като залагам на мазнините за основен източник на енергия,но мисля че ям малко ,чудя се дали да не започна да броя калории
нямам възможност да ходя във фитнес имам тежести в къщи :)
п.с.приемам всякакви критики
Надявам се дневникът да ми помогне да изпълня целите си :)
Добре дошла!Само като прочетох “не ме е страх от тежестите,напротив обичам ги” и си представих колко по-хубав ще да е фитнес светът,ако повече момичета мислеха като тебе. :D
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Сенатора на 17.05.13 00:24.
17.05.13
22:11
17.05 .2013 –нетренировъчен
Храна:
5-10Ягоди
Бобена яхния с бекон
100-200gr Череши с 1 кофичка кисело мляко
100-150 gr Пиле с шопска салата
10-15 Ягоди
Първото ми ядене е във 11.00 ,не съм свикнала да закусвам , не знам дали е проблем ,но така се чувствам по добре отколкото да закуся в 8.00
Днес беше доста натоварен ден ако имах време щях да тренирам но бях много заета :)
19.05.13
22:32
Тия дни ,много изпращания, много балове голяма лудница :D
Не бързо да се отчета за дните
Никакъв апетит,основно череши ,ягоди,малко яйца ,месце(телешко),салатки
Тренировки няма само йога
Забравила съм да отбележа 1.62, 52 кг .,не гоня определени килограми или размери искам само синхронично и оформено тяло ,и когато се погледна в огледалото това което виждам да ми хареса :D
Хубава вечер :)