Омнадрен

Темата е заключена.

02.10.05
11:43

Може ли някой да ми каже попринцип за какжо се използва в медицината,във фитнеса и има ли странични ефекти.
Благодаря

02.10.05
13:06

ами объркал си раздела. във фитнеса се използва за покачване на маса. има странични ефекти:акне, високо кръвно, намалява собственото производство на тестостерон и т.н. в каква степен ще се проявят тия ефекти зависи от дозите и от човека. а в медицината се използва примерно при олигоспермия, май и при намалено полово влечение и др.. после ако не ме мързи ще погледна лситовката  :D

02.10.05
18:42

повече за сила се използва.

KP

03.10.05
12:02

[quote author=“Drunken_fighter”]Може ли някой да ми каже попринцип за какжо се използва в медицината,във фитнеса и има ли странични ефекти.
Благодаря

то тва не е ли коментирано много пъти!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1