30.09.05
17:59
Та викам ще си зимам трибестан.Та интересува ме кога,как и по колко да го пия.Нещо цена?И може ли да се комбинира с креатин :?:
01.10.05
01:09
Може да се комбинира. За другото - бутона “Търсене”
На колко години си та се интересуваш от трибестана.Ако си под 20 може и без него
Цената е около 30лв 60таблети. :wink: :wink: но ако си под 20 години може и без него както ти каза Миле. :wink:
За годините не се ппитеснявайте.Значи едно момче ми каза че се пиело 4 седмици,но на мене ми се виждат малко.Аз мисля че поне 8 седмици.По колко на ден и как?
аз разбрах,че не е толкова безобиден тоя трибестан,от него се оплешивявало,предизвиквал прекомерно окосмение по другите части на тялото.Някой ще даде ли компетентно и обосновано мнение?
02.10.05
18:58
има и още един страничен ефект : много ти става оная работа :D цял ден ще се разкарваш надървен :wink: :wink:
02.10.05
19:24
Всичко това е заради хормона, който се синтезира :) нормално е (косми, ерекции...)
И все пак няма ли да ми отговорите.По колко на ден в продълйение на колко и др. подробности :?
02.10.05
19:46
Може и да е споменавано това и в други теми, но аз да си питам - Главната функция на трибестана е да индуцира повишено отделяне на тестостерон. Това добре. Обаче човешкият организъм има автоматични балансиращи реакции, тоест увеличението на тестостерона води до повишено отделяне на естрогени (женски полови хормони). Което вече не е толкова добре. Понеже не съм гуру по въпроса, моля някои от специалистите да поясни..