15.05.13
20:00
Здравейте! Не можах да открия тема във форума, която да ми помогне и за това реших да пусна нова. Поръчах си креатин монохидрат на ON 300 гр. Проблема е, че кутията се различава от останалите, които се срещат навсякъде и незнам дали не е някакъв ментак. Ето снимка на моята кутия ЦЪК . Вижда се, че логото е на съвсем друго място и като цяло облика е леко по-различен от тези, които виждам във всеки един сайт. Също забелязах, че и има мирис на ябълка, което много ме учуди, защото до колкото съм чувал и разглеждал по онлайн магазините пише, че е без мирис и вкус. Ако е позволено ще кажа от къде съм го купил. Магазина е известен.
Да, това е визията на щатския оптимум. За спарвка : bodybuilding.com един от най-големите международни магазини за продажба на суплементи.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 16.05.13 00:15.
16.05.13
09:15
казано от Strelok91 на 16.05.13, 00:14:
Да, това е визията на щатския оптимум. За спарвка : bodybuilding.com един от най-големите международни магазини за продажба на суплементи.
Значи няма за какво да се притеснявам.
17.05.13
16:23
На моя креатин пише Creapure. Купих го от силабг. Пише също Made in USA
казано от Владимир Владимиров на 17.05.13, 16:23:
По принцип уж са с ясен произход добавките им.
Еми гледайки бб.ком опаковките са различни :D
Ръчкай го пък после ще видим какво е станало :)
18.05.13
19:58
казано от AgBOKATA на 17.05.13, 17:11:
казано от Владимир Владимиров на 17.05.13, 16:23:
По принцип уж са с ясен произход добавките им.
Еми гледайки бб.ком опаковките са различни :D
Ръчкай го пък после ще видим какво е станало :)
Вече трети ден от зареждащата фаза го пия и усещам повече енергия и сила при тенировките, пък дали е от креатина или от яденето един господ знае. :D
19.05.13
20:39
казано от balabanov на 18.05.13, 20:35:
За 3 дена...най-вероятно ще е от плацебото.
Ирония ли усещам :D ? Просто споделих, че наистина усещам повече сила. Ще дам пример: При сгъване на щанга от седеж за бицепс преди няколко дена ми беше доста трудно с 20 кг. да направя 3 серии с по 6/7 повторения. Сега ги правя по 11 повторения 3-те серии и имам сила за следващите упражнения. Не казвам, че е от креатина.. може да си самовнушавам, но не ми се вярва. Приемам всякакви критики и не бих излъгал, а просто споделям това, което аз забелязвам за да получа, както градивни критики, така и насоки от вас.
Брей , да не скъсаш бицепс с тия килограми (call) сарказъм
Съдейки по 20-те килограма бицепсово ,мисля че си начинаещ и си избързал с добавките.А тази лека нарастнала сила ,не е от креатина , а просто защото си начинаещ и е нормално в началото силата и масата да ти растат.
21.05.13
19:46
казано от any0ne на 20.05.13, 00:10:
Брей , да не скъсаш бицепс с тия килограми (call) сарказъм
Съдейки по 20-те килограма бицепсово ,мисля че си начинаещ и си избързал с добавките.А тази лека нарастнала сила ,не е от креатина , а просто защото си начинаещ и е нормално в началото силата и масата да ти растат.
Начинаещ съм разбира се. Започнах преди месец и нещо. Знам, че избързах с добавките, но просто реших да опитам с креатина. Пречи ли нещо и какви са негативите при начинаещ? До колкото четох за креатина знам, че ще ми донесе по-скоро повече позитиви. Беше ми нужна повече енергия и сила и реших да го пробвам. Вече ми е кеф като тренирам, харесва ми като се натоварвам и не се чувствам като смачкан. Качвам килца бързо и все по-често увеличавам килограмите и сериите.