Тедо - From Fit to Fat (Offseason Bulk)

Темата е заключена.
Прескочи до:

BW или SC2?

21.05.13
20:42

pre-BW!!! Когато нямаше медици на терана

СК 2, разбира се. На БВ няма лиги.

казано от A.W.E.I.T на 21.05.13, 20:42:

pre-BW!!! Когато нямаше медици на терана

Сега имаме Медиваци. :)))))))))))))

Добавям бейзбол + ХИИТ.

21.05.13
20:44

казано от Кристиян Дончев на 21.05.13, 20:41:

BW или SC2?

Ghost reportin’?

ЙАМАТООООООООООООООООООООООО

21.05.13
20:47

MY LIFE FOR AIUR , една от любимите ми единици в ск, много мощни и бързо се правят

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.05.13 20:48.

И стътър-степ майкро и са адски не-ефективни. Трябва да са чарджлотс. :)

21.05.13
20:50

Колко съм ги трошил още по залите преди 7-8 години... с 4-5 зийлота в самото начало на играта не е истина :D

Вие си продължавате с nerd talk–а :D Само да питам, някой от вас цъка ли BW в Гарената?

И си отцепвам базата със депота и заминаваш. Последвам с двоен експанд и пуш с маринки, мародери и медиваци... :) Купувайте СК 2 и да правим профи отбор!

21.05.13
20:53

казано от Кристиян Дончев на 21.05.13, 20:51:

Вие си продължавате с nerd talk–а :D Само да питам, някой от вас цъка ли BW в Гарената?

garena? Онова с червения скин дето беше едно време ли бе, да си ме търсил 2006 там :)

казано от Кристиян Дончев на 21.05.13, 20:51:

Аз поне не. Цъкам си СК 2 в Батъл Нет

Още я има гарената. BW държи фронта с 50-150 човека на ден. Ако някой му се играе да пише :D

21.05.13
20:54

Човек,безброй пъти съм търкал СК1 и безброй пъти съм я инсталирал да превъртя всичките мисии, историята ме кефи доста. И продължението в СК2 де, ама класическия брудуар и пребруд са дъ бест завладяващи.

21.05.13
20:56

Аз и WC3 съм превъртал безброй пъти де,кампаниите :Д

Крилете на Свободата имаше доста готина история и герои, докато Сърцето на Рояка беше прекалено Холивуд. Като цяло Кериган и зергите не ме кефят. Нямам търпение за Протосите. Там ще е епично - Теран+Зерг+Протос срещу Хибридите...

21.05.13
20:58

Млада мара си Тедо, за първи път превъртях WC3 преди 10 години,ако не и повече,бях мега лапе и грам английски не знаех, ама се кефих много на битката между Илидиан и Артас в края :) Дето Уж Артас го убива,ама се оказва жив и го “възраждат” в wow-a.

казано от A.W.E.I.T на 21.05.13, 20:56:

Аз и WC3 съм превъртал безброй пъти де,кампаниите :Д

Сега ако кажеш, че си минавал и Диабло 1 и LOD
http://i1193.photobucket.com/albums/aa345/fawnallosa/ohyes-2.gif

BTW Тедо, има ли те на някое клипче в тубата? Как се пишеш?

21.05.13
21:02

Д1 да, Д2 продавах руни в залите за пари в хоф-а още 2006, чупих ги с бъгнатия паладин чукчета и странно, но доста ги бих с кикърка асасин, дето уж не много здрав се води, имах няколко ZOD-a, ддето са ми падали при гриндене!!!!!!!!!!!!!!! И междудругото, аз съм един от първите играчи на WOW,може би в БГ, първия сървър на кийт като го отвориха от сатори и също нефелин съм играл,2005, мноооого преди тбц, много преди наксрамас,даже преди молтън кор, 1.3 ли беше пача не помня.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.05.13 21:03.

21.05.13
21:03

Квото и да е превъртал и правил няма по-велика игра от Metal Gear Solid !

21.05.13
21:11

И не ме питай дали съм играл ЦС...много отдавна 2000.. и някоя , когато компютърните зали си имаха кланове ..когато имаше зали на всеки ъгъл и във всеки гараж, преди да си купите компютри...и се къртихме, после стийм... протата... и да еба така и не си продадох героя на wow 2007 година, blizzard… елф хънтър.. в топ 10 на арените в Mazrigos реалма...блак темпълс , серпъншрайн кавърнс,темпест кийпс, всичко изгриндено с една от най-добрите гилдии, сигурно тогава щях да му взема пари за едно старо бмв да еба,ама нямах 18 пък и бях тъп, сега не си знам нито паса, нито ацц :Д:Д ,ако изобщо не с го изтрили .

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.05.13 21:12.

казано от Стоян на 21.05.13, 21:03:

Квото и да е превъртал и правил няма по-велика игра от Metal Gear Solid !

+ Half-life и Fallout.

21.05.13
21:16

кристиянчо надъхай ме да си изтегля шейните на стар уарс как се казваше едно време я играх, че нямам мишка за мморгп или подобна, имам 3 лаптопа нямам мишка?! хаьхахьах

21.05.13
21:17

Измислете , някъв вариант да играем Quake 3 Arena !

A? Кви шейни?

За Метъла съм съгласен - невероятна игра!
Кристияне, имаш в предвид да са коментирали моя игра ли ?

21.05.13
21:19

казано от Кристиян Дончев на 21.05.13, 21:17:

A? Кви шейни?

http://zamunda.net/details.php?id=200202&hit=1 e taq :D играл съм я ДОСТА преди да ти дойде семето в торбите 100% :Д

Тедо, да, реплей, тва-онова. Да очаквам ли HDStarcraft да пуска твои игри?

Ха-ха-ха. Аз да не съм Грандмастър ниво, бре. Тия само про-плейъри кастват. Мога да ти пратя мои имба изпълнения, ако искаш. ;)

Може, давай.

Бах тва изживяване, като го видях за първи път. Колко пълнители са отишли, доде разбрах как пада :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 21.05.13 21:30.

21.05.13
21:33

Айде, почвам, почвам,почвам. Който иска да гледа лайв-стиймгин про гейм на шейните, да ме намира в скайп и да му споделям екрана. :Д

Крисо, дай на лично и-мейл да ти ги пусна.

DO

21.05.13
22:05

авп,армор,дезърт,флаш и ги плющях като пилци ... сигурно и вас съм ви плющял в масаките ;д

Мнението беше редактирано от donsir на 21.05.13 22:12.

Бате, на 16 съм правил 80 кила тяга в супер-серия псуване на майка в масака! :D

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 21.05.13 22:08.

21.05.13
22:27

Еееее.... как ми сипахте :)))

Просто съм говорил с Тедо на сериозни теми и се забавлявах в какъв колосален филм е и съм забелязал, че не обича да му казват истината и в повечето случаи не я приема ;)

Пък и сега вие искате да базикате без да подбъзнат вас ;)
Изкуството е да се измъквате от подобни ситуации. Тедо базика, базика, Дарина му писа един майтап и той садна... бива ли ;)

21.05.13
22:28

казано от A.W.E.I.T на 21.05.13, 21:02:

Д1 да, Д2 продавах руни в залите за пари в хоф-а още 2006, чупих ги с бъгнатия паладин чукчета и странно, но доста ги бих с кикърка асасин, дето уж не много здрав се води, имах няколко ZOD-a, ддето са ми падали при гриндене!!!!!!!!!!!!!!! И междудругото, аз съм един от първите играчи на WOW,може би в БГ, първия сървър на кийт като го отвориха от сатори и също нефелин съм играл,2005, мноооого преди тбц, много преди наксрамас,даже преди молтън кор, 1.3 ли беше пача не помня.

И аз си бех правил кикерка,ебеше сорси на кило.Всички те гледаха странно,беше малко 50/50 де,с 2к кръв трудно се оцелява,ако те уцелят 90% от случайте даваш богу дух,но беше яката зарибявка :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1