Тедо - From Fit to Fat (Offseason Bulk)

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Витан на 21.05.13, 22:27:

Еееее.... как ми сипахте :)))

Просто съм говорил с Тедо на сериозни теми и се забавлявах в какъв колосален филм е и съм забелязал, че не обича да му казват истината и в повечето случаи не я приема ;)

Пък и сега вие искате да базикате без да подбъзнат вас ;)
Изкуството е да се измъквате от подобни ситуации. Тедо базика, базика, Дарина му писа един майтап и той садна... бива ли ;)

Ех, изпих си мелатонина и ми се доспа, дге. А и Лед Зепелин много дават. А и от виното на Дионисий... Чакат ме рускините в покоите ми. Искат да гледат секс сцените от Игра на Тронове и Спартак заедно, за да знаят какво ми харесва. А в същото време ще обсъждам с Плато какво всъщност е справедливост. А с Данте ще пишем стихове също. Пурата е страхотна, по-силен и красив аромат от женско тяло.
П.С. Опитвате се да ми дигнете кортизола, боклуци! Лординов, дай прегръдка, опитват се да ме заразят с хроничен бътхърт Бевърлизъм!!! Спасение има ли !?

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 21.05.13 22:34.

21.05.13
22:33

Ииииииииииииии вити кво става :))) толкова сериозен,а си такова лице и като се усмихнеш, едва ти се виждат очите :Д както се казва до ушите

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.05.13 22:34.

Лординов, диагнозата беше поставена... Дай да бягаме, докато е време!

21.05.13
22:35

казано от A.W.E.I.T на 21.05.13, 22:33:

Ииииииииииииии вити кво става :))) толкова сериозен,а си такова лице и като се усмихнеш, едва ти се виждат очите :Д както се казва до ушите

Ама аз съм си такъв бе, кой каза обратното :))
Тролвам Тедо, пък после аз съм бил butthurt. Хайде спирам, че ще ме възприемат за неучтив :P

21.05.13
22:37

Оф,наистина прекалено мн дрънкаш и се стараеш да пишеш интелигентно с термини и понятия... тва е имитация , смисъл не си това , на кеото се правиш. Аз просто съм си такъв , върл идиот, ся , ако ще го правиш поне да е убедително, демек да не е някво прекалено да тряя се дешифрира и точно тва да те бътхъртва лесно някой като каже 2-3 прости думи ама болезнени:Д

21.05.13
22:37

казано от Витан на 21.05.13, 22:35:

казано от A.W.E.I.T на 21.05.13, 22:33:

Ама аз съм си такъв бе, кой каза обратното :))
Тролвам Тедо, пък после аз съм бил butthurt. Хайде спирам, че ще ме възприемат за неучтив :P

(sun) :P

Витане, ти си толко бътхърт като СЦВ срещу 10 бателкрузера с ямотата. С фокус файър. С +3 ъпгрейди.

21.05.13
22:40

НЕ!!!!

Аз съм butthurt, колкото IMMvp на GSL финалите срещу Startale_Squirtle от Archon toilet-а, който му направиха!!!

Мнението беше редактирано от Витан на 21.05.13 22:40.

МВП сам си е виновен.
Ти БЦ-тата ли си или кенефа ?

21.05.13
22:41

Сега да не ми кажете , че половината ББ-теам играе SC2 : D

П.С Дръжте се Корея ... THEYR COMING

казано от Стоян на 21.05.13, 22:41:

Сега да не ми кажете , че половината ББ-теам играе SC2 : D

П.С Дръжте се Корея ... THEYR COMING

Ти защо мислиш праим мускули - мускули + СК 2 играч = корейски путки

21.05.13
22:43

Сега ми се струва, че нещо наистина се засегна, нали щяхме да преставаме или по-умния да отстъпи, демек ти ;)

Никой не се е засегнал. Въпроса има тактическа цел, за да определи познанията ти върху механиката на СК 2. Иначе Грандмастър ГГ Год Имба Мистър Флаш ще Ви забрани да ползвате СК тематика в този дневник.

22.05.13
08:05

Честит Рожден Ден! Жив и здрав да си, Сиви Рицарю!

22.05.13
08:09

Честит рожден ден! :) Жив и зрав да си, другото е лесно. ;)

22.05.13
09:04

казано от Grey Knight на 21.05.13, 17:39:

Аз на Блага съм и казал - като спечели медал ще и подаря рози от стомана, направени от ковач по поръчка.

Бъди сигурен, че ще ти напомня ;)
Само да знаеш, че не са евтини - около 250 лв минимум ще ти излезе бройката понеже майстора ковач е мой човек :)
Сега жив и здрав и малко повече акъл в главата, че да ти се намали летенето в облаците :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.05.13 09:05.

Честит рожден ден, Тедо :) Желая ти повече акъл, по-малко трол ;)

казано от James Hinks на 22.05.13, 09:04:

казано от Grey Knight на 21.05.13, 17:39:

Аз на Блага съм и казал - като спечели медал ще и подаря рози от стомана, направени от ковач по поръчка.

Бъди сигурен, че ще ти напомня ;)
Само да знаеш, че не са евтини - около 250 лв минимум ще ти излезе бройката понеже майстора ковач е мой човек :)
Сега жив и здрав и малко повече акъл в главата, че да ти се намали летенето в облаците :)

Аз съм милярдер. Обама ми се обади днес да пита как имам повече капитал от цялото ГДП на България... При това на 21 години, опа 22, без черни сделки! Розите може да са от драконови нокти, покрити с малки рубини.

Сега по-сериозно:
Днес пародия на гимнастика - малко корем, стречинг, дори на набиранията ме дърпаше рамото та затова спрях. Почти е минало. Дано до петък е наред.
ХИИТ-а: 400 метра спринт, 300 метра ходене, 300 метра спринт, 200 метра ходене, 200 метра спринт, 100 метра ходене, 100 метра спринт. 5 минути раздишване и 5х50 метра на макс. Краката си ги събирах след това. Направи ми впечатление, че започнах да се потя едва след като спрях със всичко... А беше 30+ градуса. Много странно. По принцип се потя много.
Малко творчески блок и наскоро написаното в новелата е адски сухо и умряло. Както се казва “от гъз чепканици”. Съгласувах се с ръководителя ми и ми каза да прескоча напред. Та ще видим какво ще излезе.
Въпросът на деня е дали да тренирам още веднъж днес, или не. Поне засега ми е мега умряло, но като заредя с храна може да ми се подобри настроението.

22.05.13
10:28

казано от Grey Knight на 22.05.13, 10:18:

Аз съм милярдер. Обама ми се обади днес да пита как имам повече капитал от цялото ГДП на България... При това на 21 години, опа 22, без черни сделки!

Тоя па от къде ти има номера ??? :D:D

И аз това се зачудих... Като цяло на комунисти и нисши смъртни създания не го давам... Само на богове и полу-богове... Но както и да е - изглежда имаме предател. Пуснал съм церберите да го намерят. Но се смилих над грешния комунист и му обясних.

22.05.13
10:33

He’s watching you

Духът на Сталин току-що ми сипа водка от личните му запаси!

Честит рожден ден!

22.05.13
18:34

A така ще са новите дискети за ОNE , 2TB

Алфа Тренировка Бърдей Издание
А 5х135/3х155/ 10х170 - без баунс, без трескания, с пауза, както трябва да се прави. Втора тренировка за деня, с уморено ядро, на диета, само на кофеин...
Б1 5х10х90 килограма заден клек 40Х0 - ебати кардиото...
Б2 5х10 задно бедро 40Х0 - яко парене!
С1 4х10х60 килограма напади назад 20Х0
С2 4х10 лег преса 40Х0
Д1 3х10 лег екстензия
Д2 3х10 задно бедро
Д3 3х10 прасец от седеж
E 5x1x150 заден клек - за пред мацките в залата... Усетих как свършват от мощния ми рев!

Влизам в последния месец на 5/3/1 БББ - Спомагателната работа става 5х10х130 кила тяга с 4 секунди пускане и 5х10х115 заден клек с 4 секунди пускане надолу през 45 секунди серията. Хуа-хуа-хуа, зверство!!!

22.05.13
20:48

Честит Рожден Ден! :)

Джейдонг е започнал да играе СК 2… Мазало!!!

23.05.13
09:16

lightweight

Аз съм напълно наред с моята сексуалност и не намирам нищо странно да пипаме колко са остри плочките по коремите ни, момчета...

Добавям ХИИТ и бейзбол.
Т: 400/300/200/100
Х: 300/200/100
5х50

Утре мач - дали ще тренирам с тежести не знам.

Лесна победа днес.
Добавям 5х5х30 метра спринт. Хората казват, че доста съм отслабнал, а си стоя на 95 килограма, което е добър знак. И се движа много по-добре по игрището. Тичането по базите много добре. Адски бърз и бързо ускорявам. А за силните удари да не говорим - пълен blitzkrieg. Много рязък и много силно излита топката от бухалката. А не съм играл от 8 месеца. Трололо.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 24.05.13 20:20.

Тъй като в неделя играем утре ще правя две тренировки:
Сутрин 5/3/1 БББ за лег, вечерта 5/3/1 БББ за клек.
Последния месец мисля в дните за долна част асистиращите да са ми:
5х10х110 клек 40Х0 с 5х10х135 тяга 40Х0 през 45 секунди. След това някакви глупости, колкото да доизпомпам.
Демек става:
5/3/1 Тяга
А1 5х10х110 клек 40Х0
А2 5х10х135 тяга 40Х0
5/3/1 Клек
А1 5х10х110 клек 40Х0
А2 5х10х135 тяга 40Х0
Според вас доста ли е клякането и дърпането? Това ще продължи 3 седмици. Нещата за горна част си остават същите.

Сутришна сесия : 5/3/1 БББ Лег - ама пълен к..р, сложих 60 кила за загрявка и греда... Няма бутане без болка.
След това всяко упражнение и повторение беше Marcus Fenix “Fight through the pain!”. Аз по-скоро бих го определил като пълна глупост. Уж трябва да се оправя, то не иска...

А да: Ултимативния предтренировъчен продукт - 40-минутна игра ТвТ, с невероятен обрат от моя страна. Който иска - пращам риплей. Чакам Витан, PhD in SC2 Tactics, да се включи и да каже как срещу Mech не се играе с Био единици и да ме хъмбълне.
П.С. Някой да цъка СК 2 или Диабло 3 ?

Вечерна сесия няма да има. Утре играем от 1 часа, така че ще имам достатъчно време за алфа тренировка за крака.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 25.05.13 14:27.

25.05.13
12:15

Diablo 3 .... след още една година , може би .

25.05.13
12:16

Д3 ама като ми свърши сесията :D

Скоте, хайде да разцъкаме тогава? Аз имам някаква келява варварка 60-ка.

25.05.13
14:27

Едно време бях пощурял по 2-ката :). Не ми се мисли някой ден, ако пробвам 3-ката... :)

Мен тройката не ме зариби особено, да ти кажа.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1