12.04.13
13:21
Здравейте.
Купих си една кутия 700g. BCAA Xpress на Scitec. Вътре има мерителна лъжичка ... но се питам какъв е грамажа на една пълна лъжичка ??? Някой знае ли ? Търсих из интернет , препоръчителна доза = 7гр. (1/2 лъжичка ?!?!) Да разбирам , че 1/2 лъжичка е 7гр (5 от които бцаа) , така ли ?
Някой да има мнение по въпроса ?
Благодаря Ви предварително :)
12.04.13
13:25
По принцип аз имам същите и на етикета пише, че една мерителна лъжичка е 7 (или 8 гр) и съдържа 7 гр БЦАА. (по спомен мисля, че беше така, сега няма как да проверя какво точно пише на етикета)
Една доза (според етикета) е 7гр. Моите BCAA са овкусени , и от тези 7гр. , 5гр. са левцин,изолевцин и валин. В интернет срещам информация, че една доза се състои от ПОЛОВИН мерителна лъжичка и това било 7гр ?! И тогава ако напълня една лъжичка до горе - ще станат 14гр. (10гр. бцаа).
Не разбирам , обърквам се ://
12.04.13
13:30
Да и аз сега видях, че пише 1/2 скооп=7 гр. Аз до сега съм пълнила цялата лъжичка.
Излиза, че 1 цяла мерителна лъжица е 10 гр БЦАА.
Хмм .. в крайна сметка ще ползвам старата мерителна лъжичка от BCAA Blast на pure nutrition , която е 6.5г (ще я препълвам малко) . Ако някой има мнение по въпроса - нека да го сподели :)
Благодаря ти , @Мила :)
Спрял съм се на BCAA Xplode на Olimp и BCAA Xpress на SCITEC.И двата продукта са г/д на еднакво съотношение цена-колчество и са с добавен гултамин.Кой от двата продукта бихте ми препоръчали и защо ?
казано от Animal на 22.05.13, 07:51:
Спрял съм се на BCAA Xplode на Olimp и BCAA Xpress на SCITEC.И двата продукта са г/д на еднакво съотношение цена-колчество и са с добавен гултамин.Кой от двата продукта бихте ми препоръчали и защо ?
Не са еднакво съотношение цена/количество. На Олимп в 100гр продукт има 60гр БЦА, в Сайтек поне на хартия няма добавки, 90/100 да са БЦА, пак е по-добре.
Просто гледай какво количество БЦА купуваш за съответните пари. Щото иначе купуваш бая скъпичък, и не толкова нужен глутамин..